Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    Topikgazda

    válasz geckowize #41992 üzenetére

    S7 / S7e típusnál, VoLTE csak Telekom és DiGi esetén támogatott.
    Azaz, bármilyen firmware -t is rakok fel, PAN & Voda -val nincs VoLTE.

    A XEH firmware + ez a készüléktípus esetén, a többi szolgáltató hálózati paraméterezését is "magában forgatja" az OS (az újabbaknál, többek közt, ezért is került különválasztásra az 'aktív-CSC' és a 'SiM-CSC' kódok...).

    Szóval, opció, hogy esetleg visszarakod a PAN firmware -t, és ismét tesztelsz. Az Összefoglalóban a Firmware telepítés leírásban van gyors letöltési lehetőség (Frija) + annak használata...

    Amennyiben nincs változás, akkor marad az 5G kiépítés (+az egyéb körülmények) miatti ok. Több típus topikjaiban lehet olvasni az 5G kiépítés kezdete óta (bő ~1.5 éve...) "ilyen-olyan" szimptómákról, amelyek egy-egy környéket érintenek (nem országosan egyszerre, egyidőben + mindenhol...), és többnyire ~3-6hét után ~megszűnnek (amíg az adott területet ellátó bázisállomáson elvégzik a telepítést + a finomhangolást..).

    Sajnos, jellemző tünet, hogy ahol az 5G kiépítés megtörtént, ott, azt követően -a korábbiakban realizáltakhoz képest- alacsonyabb lett a 4G térerő. Ennek egyik oka, hogy az összes szolgáltató, túlnyomó részt a meglévő 4G -re épülő 'DSS-5G' -t épít, és csak elvétve (jelenleg) van érdemi: 'core-5G'.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák