Új hozzászólás Aktív témák

  • UfoZoli

    aktív tag

    válasz gubolaa #11594 üzenetére

    Gyári rendszeren belül sem a dose-ra sem az alvó állapotra vonatkozóan nincs külön állítási lehetőség, max a 3 napnál régebben nem használt appokat lehet "optimaizáltatni" a rendszerrel. Ez app szinten állítható a beállítások menüpont alatt.

    s igen mindent külön pipálni kell amit nem hibernáltatni szeretnél.
    Ha megveszed a donation package-et is akkor az előre telepített alkalmazások is hibernálhatók, így pl play store gyári email kliens stb.

    Ja és nem kell meglepődni, hogy ha faszán beállítottad akkor néha néha felvillan a két érintőgomb világítása. Az csak annyit jelent hogy valami, amit korábban hibernációba pakoltál az meghívott valamilyen folyamatot, s ezt érzékelte progi, így bezárta.
    Elvileg semmi ördöngösséget nem csinál, ezt magad is láthatod a programon belül, hogy ha felvettél hibernálandó alkalmazásokat akkor a jobb alsó sarokban a zzz gombra nyomsz.
    Ekkor belép az alkalmazáskezelőbe, s a hibernációs listában lévő appokat kényszerítetten bezárja, ha éppen nyitva vannak a háttérben.
    Enregiafogyasztása az app-nak pedig a gyári akkustatban soha nem látszik.
    Viszonyításképp azt tudom mondani hogy jelenleg 5 órája vettem le a töltőről, s ez alatt a Nova launcer extra gesztus dolgokkal 0,3%-ot zabált a Greenify pedig 0,1%-ot. Ez alatt az 5 óra alatt pedig volt több mint 4 óra deep sleep, 25 perc kijelzőidő, valamint 2,5 óra doze.
    S tudom nekem nem kell ilyen telefon, mert mi az hogy 5 óra alatt csak 25 perc SOT-om van :DDD :N

    A töltőre pedig én azt mondanám, hogy "lefelé" az 1 amperessel nincs semmi gond, persze a gyorstöltést ha használnád nem fogja tudni, illetve a töltési idő is sokkal lassabb lesz, ami viszont lehet hogy nem szerencsés.

    [ Szerkesztve ]

    HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák