Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Duran #11921 üzenetére

    A franc aki odaadná egy idióta mobilosnak, főleg úgy, hogy az sem látod mit, hogyan csinál vele.

    Nekem már raktak fel úgy fóliát, bár bizonyítani nem tudtam, mert ugyan előttem csinálták, de a pult miatt nem láttam, de biztos, hogy körömmel nyomkodta ki a buborékokat alóla, (kérdeztem is magamban, hogy mit "simogatja" annyira már azt a fóliát) "mert nem sikerült neki azon helyen és inkább megspórolta azt az 1500 ft-ot és nekem kárt okozott, minthogy leszedte volna és tett volna fel egy újat.

    Otthon lekaptam, mert furcsa volt annál a résznél, ahol kisebb gyűrődést tapasztaltam, meg egyébként por is alá került. Naná, hogy azon helyen ott voltak a mikrokarcok, és azt is tudom, hogy előtte ott ilyen nem volt, hiszen 1 napos telefon volt és átnéztem az egészet. 950 XL-ről van szó, azóta is ilyen, de végül én tettem rá egy nillkin edzett üveget pormentesen és teljesen frankó lett.

    -------------------

    A megoldás, hogy megtanulod, hogy kell feltenni, ha már a fóliát választod. Kínából rendelsz 10 db olcsó 300 forint körüli fóliát, aztán szépen kitanulod a "mesterséget". Már az 5-6-ra profin felrakod, de tizedikre biztos és többé nem kell emiatt megkérni senkit, de ha már mégis így döntesz, csak úgy, hogy lásd mit csinál.

    Egyébként meg edzett üveget rendelj hozzá, mert azt egy hozzá nem értő hülye is feltudja rakni, mert a formája már adja magát, sokkal jobb védelmet is nyújt, és főleg nem rontja a prémium tapizás minőségi érzését. Természetesen minőségi legyen. Nillkin, Mocolo etc...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák