-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz Yogibear974 #48000 üzenetére
FD orosz régió, ma kapott oreo -t . Szerintem, már neked sem kell sokat várni...
-
Viktor77
titán
válasz Yogibear974 #48000 üzenetére
Te komolyan ideges lettél attól, hogy még mindig 7.0-n kell lenned? El sem merem képzelni mit csinálsz, ha mondjuk kifogy a benzined az autópálya közepén. 3. világháború?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Bocsánat a hülye kérdésért, de ugye S7E-m van. Odinnal garanciavesztés nélkül jelenleg fel tudom rá rakni az Oreo-t vagy várjam meg míg OTA-n keresztül jön rá? Ha fel tudom rakni az Oreot gari vesztés nélkül akkor hol találok hivatalos független Oreos ROM-ot hozzá? Az összefoglalóban linkelt oldalokon nézegettem a hivatalos magyar független frissítéseket de ott a legújabb az csak 7.0. Hogy van ez? A válaszokat előre is köszönöm és bocsánat tényleg a tudatlanságomért! 😅
[ Szerkesztve ]
-
Jazzmedve
tag
Megjott a QC3-as autos toltom. Szerencsére haver a telefonnal es egybol beall 9V 1.67A ra a toltes. Viszont azt vettem eszre h a gyorstoltes csak kikpcsolt kepernyonel van. Ha megy a kijelzo akkor egybol visszavalt 5V-ra szoval kocsiban nagy jelentossege nincs a gyors toltesnek, mert en az esetek 95%-ban navigalas kozben toltom a telot
-
ITrex
tag
Értem, köszönöm a válaszokat!
-
zsizsef
senior tag
Oreot használókat kérdezném, hogy hol találom a "gombok" világításának kikapcsolását. Korábban megvolt, használtam, de most nem találom.
-
sniper112
aktív tag
van német rom is [link]
-
NandorHUN
addikt
Srácok ezt a ROM-it messziről kerüljétek: [link]
Itt már páran reklámozták forumban , de valami rakat nagy foshalmaz és megbízhatatlan. Nekem telefonom majdnem behalt - Odinnal sikerült visszahozni, de még recovery-t is sikerült beszaratnia, amihez azért teljesítmény kell.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Yogibear974
senior tag
válasz Viktor77 #48006 üzenetére
Az 'bosszantott' hogy egy vadi új 'kissebb' tudású készülekre rögtön jött a frissítés.
Egy úgymond prémiumra meg még sehol.
Mint írtátok itt a topikban, már nem 'érdeke' a Samsungnak, hogy rögtön kiadja. Megvagyok a jelenlegi rendszerrel is, csak hát na...akkor is:-o. Többet hozzáfűzi nem kívánok!Üdv: -=Yogibear=-
-
epakla
tag
Tegnap frissítettem a DBT CSC-s telefonom OTA-n. Sehol nem találom az "ismeretlen hívó azonosítása" funkciót, ami OREO előtt megvolt. (S7 edge) Én vagyok ügyetlen, vagy ez nem tartalmazza? Köszi előre is a válaszokat!
Nem szenvedek elmebetegségben, minden percét élvezem! :-) Samsung Galaxy S10
-
zAPAtyin
tag
BTU Oreon a világító szélek nekem nem működnek (pedig minden be van állítva) csak a Samsung Musicnál aktív, de ha edge oldalsávról indítom, akkor ott se működik.
Lehet, hogy az adott alkalmazások értesítési beállításaival nincs rendben valami?
Ötlet, javaslat? -
NandorHUN
addikt
válasz alcapone386 #48025 üzenetére
Szerintem ezt próbáld meg: [[TW Official OREO 8.0] CivZ-G935F]
2 napja frissült, elég gyakran jön új verzió, nekem anno bejött csak gondoltam teszek egy próbát a Galaxy Projecttel, mert több fukciója volt - de ennyit nem ér az a rom, - ami fontos azt tudja ez is, pótlásnak meg ugyis van Magsik meg root.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Anulu79
addikt
Lehet kapni mondjuk 2 m-es Samsung adatkábelt? Kéne a kocsiba.
-
laci laci
addikt
válasz NandorHUN #48023 üzenetére
Igen,vigyázni kell vele,mert az ilyen "portolt "romoknál változtatják, illetve nem egyező a partíció kiosztás a romok között.Ezért szükséges rom cserénél a belső tárhelyet törlőni. Én is ki akartam próbálni az említett romot, de Nagyon akadozott.....
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
törölt tag
válasz Anulu79 #48036 üzenetére
Nekem éppen ma érkezett meg ez a két és fél méteres kábel. Teszi a dolgát. 20 nap alatt ért ide.
-
Foszlock00
csendes tag
Sziasztok!
Ha már kábelről van szó, megosztanám a tapasztalaimat. S7E gyári kábelt elhagytam így vettem speedshop -ban egy gyári Samsung kábelt (90cm) fehér. Mivel nekem gyorstöltés be van kapcsolva így nem nagyon vettem észre semmit pár hétig. Amikor viszont vettem egy gyári S7E wireless töltőt na ott kezdődtek a gondok. A wireless töltő nem működik ezzel az új kábellel (vagyis működik, de csak a telót fektetve rakom rá), de feleségem kábelével igen, mind fekő és álló módban is (feleségemnek is S7E van a hozzá tartozó gyári töltő és kábel). Feleségemnél még csak a telót sem tölti, gondolom azért mert neki nincs bekapcsolva a gyorstöltés. Vagyis tölti csak kb fél óra alatt 1% -ot. Valaki tapasztalt hasonlót? A 90 centis kábel amit vettem biztos, hogy Samsung mert csomagolva is volt. Esetleg rossz lehet a kábel, vagy a hossz miatt "elvesznek az amperek"? Adatkommunikáció laptoppal szintén megy.
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni Tőletek.Samsung Galaxy S5 dual simes telefont váltanék le evvel az edgével.Az S5-el nincs semmi bajom ugyan már "3 éves".Az edge kijelző mindig is tetszett csak hát 2 éve mikor megjelent túl drágának találtam.Most 120 körüli áron hozzá lehet jutni.Nálam ellene szól, az unibody, nem cserélhető egyszerűen az akksi, nincs infra (az s5-öt szoktam távirányítóként használni a tévémhez) és még jobban kell rá vigyázni, mert mint olvastam elég könnyen törik.Az összes többi feature nagyon tetszik ebben az edge mobilban.Tehát szerintetek érdemes rá váltani manapság is, és mi a helyzet az amoled beégésével?Előre is köszönöm a lehetséges válaszokat.
-
sbalu1
senior tag
-
sbalu1
senior tag
válasz Viktor77 #48047 üzenetére
Tudom, hogy egy készülék fórumán szentségtörés az adott eszközről rosszat írni, de azért egy tulaj is lehet tárgyilagos, még akkor is ha imádja a kütyüjét.Amúgy nálam az S5 is 1 napos, naponta töltöm úgy is, hogy éjjelre a legtöbb funciója le van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik