Új hozzászólás Aktív témák

  • Amos17

    tag

    válasz Szellem. #18654 üzenetére

    Más véleménye miatt nem fogok megsértődni :DD
    A linkelt képek alapján pontosan mi a gond? 16% 8 óra alatt teljesen normális..
    Egy dolog szúrt szemet most hirtelen: említetted az S6 ultra takarékos módját. Ugye azt nem kapcsoltad be? Nálam az nem teljesen jól működik. Vagyis amikor be van kapcsolva nincs gond de ha kikapcsolom és normál módba kerül a telefon akkor a telefon használaton kívüli fogyasztása ötszörösére ugrik és még nem találtam megoldást erre a problémára az FR-n kívül.
    Egyébként ha minden rendben van technikailag a telefonnal akkor csak is a te felhasználási szokásaidra vezethető ez vissza. Nem azt mondom, hogy rosszul használod de minden egyes telefonnak megvan a profilja. azaz valamelyiknél a készenléti fogyasztás nulla de ha gyakran piszkálod akkor merül, mint a titanic, a másik telónál meg fordítva van. Ez konstrukcióktól függ. Valamelyiknél 10 órát tudsz filmet nézni, a másiknál 6 órát, pedig lehet, hogy ugyanakkor a kijelzőjük és aksijuk. Egyszerűen lehet, hogy a te használati szokásaid pont lefedik azokat a területeket melyeknél, a telefon konstrukciója miatt, nagyobb a fogyasztás. Pl az említett Z5 esetében ([link]). Az S6 beszélgetési időben és videólejátszásban jobb, Z5 pedig a netezésben.
    Azt tegyük hozzá, hogy nem vagyok elvakult fan, de május óta van meg a telefon és eddig még lassulással, laggolással vagy újraindulással nem találkoztam. Pedig minden nap netezek legalább 2 órát rajta, óránként többször nézek fel a face-re, viber is néha beficcen, telefonálás és játék is megy és zenehallgatás is, ami mellett néha a Google maps is kell és a BKK Futár minden reggel alap és ezek után este 6-7 óra fele mindig szokott maradni 40-50% az aksiban.
    Viszont a leendő vásárlók érdekében hangoztatni is szükséges ezt mivel a fórum tele van ilyen problémákkal de eme problémák mögött általában csak néhány ember van aki csak ismételgeti ezeket a dolgokat (nem rád értem, de pl nézz csak körbe egy G4 topikban ahol folyamatosan megy az S6 lehúzása, és ezzel szemben már-már nem egészséges módon imádják azt a telefont, aztán néha-néha pár ember elszólja magát, hogy custom rom van a telefonon, minden le van tiltva, meg ilyenek szóval elég erősen megy a félrevezetés).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák