Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz bigmafa #36064 üzenetére

    Hétvégén átnéztem a telókat, és most, így gyorsaban, én sem találtam meg a zsebben ... beállítást (6.0.1 mindkettőn). Ellenben kipróbáltam, és mindkét készülék emlkedő hangerővel kezd el csörögni, alapból.
    Kicsit kerestem, a fórumban, és a közelmúltban más is cuppantott ezzel kapcsolatban, csak a másik oldalról ( #35313 Lollival, majd ugyan az a személy #35326 6.0.1 -gyel ).

    Szvsz, szerintem nálad valami nincs rendben a ROM -mal. Más portálokon olvasni olyat (szintén), hogy ezt a gyárilag alapból emelkedő cs.hangerőt, miként lehet megváltoztatni. A legtöbb helyen mindjárt úgy kezdődik, hogy root. S5-nél 6.0.1 alatt viszont, nincsen olyan root, amellyel a KNOX ne ugrana 0x0 -ról 0x1 re. Szóval, ezt ellenőrizned kellene, mert akár az is lehet, hogy valaki "emberkedett" a készüléken.
    Megoldás lehet, a jelenlegi CSC -dnek megfelelő Firmware letöltése SamFirm -mel, újratelepítése Odin -nal. Elötte is FR, frissítés után is FR, majd ismét belakni. A beállításaid mentésére (+sms, appok, stb) nagyon jó, ha a telón a Smart Switch -csel készítesz egy ( minden kipipálva) mentést, microSD -re. Ezzel, gyorsan megléphető, a korábbi belakott állapot visszanyerése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák