Új hozzászólás Aktív témák

  • Austin F.

    tag

    válasz #61600768 #61429 üzenetére

    "Nem tudja valaki hogy lehet Chrome-ban ezt az idegesítő cookie sávot eltüntetni anélkül hogy az "értem"-re kattintok?"

    A sáv a weboldal része. Esetünkben a Blogspoté. Nem a böngésző generálja, ő csak megjeleníti, mint a weboldal többi elemét, egyébként semmi köze hozzá.
    Eltüntetni úgy tudod, ahogy bármely más elemet egy weboldalról. Desktop böngészőben például az Adblockkal el tudsz tüntetni objektumokat a weboldalakból. Androidos Chrome-ra még nem hallottam ilyen megoldásról.

    Miért nem akarsz az ÉRTEM-re kattintani? (Mármint azon kívül, hogy eddig tényleg nem értetted. :) De most már igen.)
    Nem fog semmi sem történni, ha az ÉRTEM-re kattintasz, csak az, amit eddig is akartál: eltűnik a felirat.

    Eclips21 user meg, tisztelettel, jó nagy marhaságot javasolt. Ha kikapcsolod a sütik fogadását a böngészőben, nagyjából egyetlen bejelentkezéses alapú weboldalt sem fogsz tudni használni. (Persze a probléma tényleg megszűnik, mint ahogy akkor is, ha a telefont tűzre veted.)

    Ez egyébként egy törvény által kötelezően megjelentetett felirat, aminek az a története, hogy pár éve néhány számtekből orvosilag felmentett hülye ember nekiállt hisztériát kelteni azzal, hogy világgá kürtölték a (számukra) rémisztő és (számukra) új információt: a weboldalak információkat tárolnak a gépünkön, és ez biztosan valami borzalmasan gonosz dolog.
    Erre a törvényalkotó azt lépte, hogy akkor kötelező legyen ehhez az user beleegyezését kérni, hogy lecsillapodjon az idióták kedélye.

    [ Szerkesztve ]

    ~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~

Új hozzászólás Aktív témák