Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Szabi46 #25417 üzenetére

    szia,

    szerintem egyéne válogatja, hogy mit mennyire képes/akar megszokni.
    nekem volt s2, utána lefelé és felfelé is váltottam ahhoz képest, iphone 4s és xperia z is volt az s2 és az s4 között, mindegyikkel megbarátkoztam méretileg is, pedig az xperia z még az s4-től is nagyobb.

    biker10; szia, pont erre lett kitalálva a li-xx technológia, bármikor rátölthetsz és nem is kell mindig teljesen feltölteni, szóval nem okoz problémát, ha munkaállomásra vagy autós töltőre dobálja az ember, és úgy kap némi szuflát, de nem tölt fel teljesen.

    zlatan77; én biztos nem írnám bele, mert sok hibalehetőségeket hordoznak magukban a műveletek, és ugye a knox számláló ugrása nem visszaállítható változás, a garancia megléte viszont sokak számára fontos.
    Vagany jól látja a dolgot, és bár a módszert nem találta el, de abban igaza van, hogy nem zárt a bootloader, és sem véletlenül szoktammindig úgy írni, hogy a gyártó által korlátopott értékű bootloader, illetve azt is leírtam korábban, hogy a korlátozott bootloader ertékű firmware verzióra csak kompromisszumosan tehető vissza a nem korlátozott bootloaderértékű firmware.

    N.otorious; szia, létezhet, ha nem passzol össze a firmware és a product code.
    az aut az switzerland product code.

Új hozzászólás Aktív témák