- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan77
aktív tag
-
Szakiii
addikt
Mk8nál ap-hez kell tallózni a file-t?
-
b.bela1
őstag
válasz kengyel #24557 üzenetére
Teljesen érthető.
Ez baromi nagy baklövés. Kb. egy elnézést kérő sms szolg. részéről minimum lenne.
"Ha nem kapta meg a 4.3-mat, nézegesse a szomszédét. T-mobil"Decemberben akartam átmenni T-be. Innentől ki van zárva.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Van egy klassz fekete Ozaki 0,4 Jelly tokom ocoért. Ha vkit érdekel írjon privátot.
-
scapegt
őstag
A Nova Launcherben a dock baron van 4 ember közvetlen tárcsázásra beállítva, az egyikre rányomtam az előbb, elfeketedett a kijelző, aztán rezgett egyet, rezgett még egyet és újraindult Ilyet a Go Launcher soha nem csinált
-
Szakiii
addikt
Launcher pro volt a legjobb az összes között csak annak megszűnt a támogatása így már nem jó újabb androidokon az semmit nem evett a memóriából és a leggagyibb telók is szupergyorsak lettek vele, megnézném egy s4 mire lenne képes vele
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Két 4.3-as magyar független firmware van a samfirmware.com-on, amik csak a PDA számba különböznek. Illetve az egyiknél nem elértheő a KIES ikon.
Valaki meg tudná mondani hogy nekem melyikre van szükségem, illetve hogy mi is ez a PDA kód?
Független I9505, odinnal flashelnék.
-
tferi47
csendes tag
üdv. mindenkinek.
Tegnap feltettem az új 4.3-as romot. Egy napi használat után
jónak mondható. Megy és teszi a dolgát. Eddig semmi hiba.Galaxy S-S2-S3-S4...................5S i6
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz kecsetihunor #22641 üzenetére
Sziasztok.
Folytatnám a témám, néhány kisebb megjegyzéssel.
Előzmények: ugyebár, panaszkodtam, hogy 4.2.2 alatt nem igazán megy úgy a cucc, ahogy mondjuk mehetne.
Napjainkban: letiltottam néhány fölösleges applikációt, full gyári (MJ8) 4.3-al már napok óta a következő eredményeket érem el: átlagos üzemidő 1 nap 12 óra, ezalatt mobilnet mindig, wifi is szinte mindig, és úgy 2 óra 40 perc kijelző
A kijelzőhasználat nagyjából arányosan oszlik meg, nincs olyan, hogy nekiülök, és egy órát nyomom a telefont, akkor ezek a mutatók patinásabbak lennénekIf you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
b.bela1
őstag
válasz gologolo #24572 üzenetére
Személy szerint nincs vele bajom. Van olyan jó, mint az előző. De semmiképp sem rosszabb.Frissen rakva minden jól megy. Pár hét múlva kiderül. Addig szinte csak teszt.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
scapegt
őstag
Elnézést az idétlen kérdésért, de hogy kell kivenni a telefonból a microSIM-et? Mert nem úgy tűnik a SIM tálca, mint amit fel lehet hajtani, a SIM kártyán pedig semmi fogás, még körömmel sem tudom megcsípni.
-
drmotte
csendes tag
Ha odin-nal frissítek romot mivel gyári független magyar s4-em van és még nem jött ota-n frissítésem...nem tudom mi lehet a baj...knox számlálóm változik e odinnal való telepítés során?köszönöm a válaszokat szép estét!
-
gologolo
tag
Az MK8-as 4.3-as ROM-hoz van csatolva egy DLL fájl. Azt hova tallózom?
Sima md5 változatlan PDA/AP-hoz gondolom. Azt szeretném hogy az előző rom-ot teljesen dörgölje le. Ha bepipálom a re-partition-t azzal ez teljesül jól tudom?
-
nVIPER
senior tag
Na kérem, ma le is teszteltem a telót rendesen. Az új szoftver egyenlőre hibátlan. Akkuban szerintem eddig ez bírja a legjobban. 15 óra 21p akkumulátor használat, ebből kijelző 2 óra 1 perc, hanghívás 2 óra 53 perc, wifi nem volt bekapcsolva, végig mobilinternet be,2 e-mail fiók szinkronizációja 15 percenként, e-mailezés, egy kis filmezés, facebook chat, böngészés, energiatakarékos mód be, rámutatás funkció be, a többi kilőve, és így mostanra értük el a 16%-ot! Szerintem korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
Csehlala
csendes tag
válasz zlatan77 #24552 üzenetére
Ment még egy kérdés T-nek. MIKOR? A válasz annyi, h "Nem tudjuk még, türelmedet kérjük." Valószínűsítem, h idén már nem.. a 4.4 ezzel a tempóval tavasz lesz.. Nem feszülök ezen, mert remekül működik a gép, de tényleg pofátlanság és érthetelen is..
Egyébként MA bemutathatná, hogyan zajlik egy ilyen firmware "magyarítása". Összességében érdekes lehetne, h kik, hogyan és mit dolgoznak az alapanyagon.. Vagy ez rohadtul nem érdekes?
-
mycso
veterán
(#24579) drmotte: ha a gyári romot rakod fel megfelelő módon, akkor nem bántja a knox statust.
(#24580) gologolo: dll-el semmit, v3.09 Odin esetében, igen AP-hoz. Repartot, csak a többfájlosnál ajánlok. Ha gyalulni akarsz, akkor factory reset.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok.
Lenne egy galaxy S4 I9505-m, független, de o2 slovakia logos andorid 4.2.2.
Szeretném frissíteni a 4.3-ra, de a telefon szerint a 4.2.2 a legfrissebb verzió, ami elérhető hozzá.
Mitől lehet ez, hogy lehetne rárakni a 4.3-at? Egyáltalán honnan lehet eldönteni, hogy tényleg független? Nagyon kezdő andoridos vagyok -
gologolo
tag
Telepítés 2/5-nél megáll és azt írja fail. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
gologolo
tag
Igen, nem tudom miért hittem hogy az előlapi usb jobb lesz.
Hozzáértők véleményét kérném:
Van efs.img mentésem régebbről. Ha azt backup-olnám terminal emulatorral, visszaállna a telefonom hálózat függősége? Jelenleg független a telefon.
-
mycso
veterán
válasz ritterkrisz #24585 üzenetére
Uhh, tehát függetlenként vetted, de o2 szoft van rajta?
Akkor gyanús, hogy egy utólag függetlenített telefont kaptál.
Sajnos újabb romokon már nem működnek a szerviz kódok, így csak más szolgáltató simkártyájával tudod ellenőrizni a függőséget.
4.3-at a sammobile-ról letöltve, odinnal tudsz felrakni.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
borsodika
őstag
Brutálisan elkezdett a 4.3as szoftal merülni a telefon. Este 54% reggelre 30%. Eddig egy éjszaka alatt 2-4%ot merültem gsam valamilyen system processre mondja, hogy ébresztgeti meg járatja a procit. Van rá valamilyen megoldás?
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
scapegt
őstag
válasz epakla #24591 üzenetére
Pl.: itt kemény $2.99 + a posta $3.27. Mégsem $50, bár tény, hogy ennek nincs csomagolása, meg ki tudja milyen Ennyi pénzért szerintem egy próbát megér.
Találtam $5.48-ért is, a posta ingyen van
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz borsodika #24592 üzenetére
Nekem is MK8 óta mintha jobban merülne... 40 perc után 5%-ot esett úgy hogy a kijelző volt az első helyen ami 1 perc 40 másodpercet ment...
Tegnap este játszottam, pittyegett hogy 15%-on van, erre 2-3 percre rá elment a kijelző... próbálom bekapcsolni, bootol egy darabig, majd megint elmegy a kép... töltőre dugva bekapcsolt, 2%-on volt
Néztem az aksit, nem púpos, talán egy nagyon nagyon minimálisan, de nem vagyok benne biztos. -
csabám
addikt
válasz hdekakas #24551 üzenetére
Ha az MH7 nem zárt bl.-es rom, akkor igen mehet a linkeltel.
De nem emlékszem pontosan, hogy zárt avagy sem!Szerk.: Rákerestem a topikban és a rom már zárt bl.-el érkezett. Szóval ha ezzel CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.zip rootolod, akkor ugrani fog a knox flag és a gari oda is.
Keresd meg a Kingo root programot, azzal számláló nélküli rootot is végre tudsz hajtani.[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
scapegt
őstag
válasz mgTerminator #24596 üzenetére
Én is jártam már úgy, hogy játszottam, egyszer jelzett talán 15%-nál, hogy merül, majd nem sokkal később kikapcsolt a telefon. Az S2 5%-nál is jelzett, ez nem tette. Töltőre dugtam, 0% volt az akku
-
tothl
addikt
válasz mgTerminator #24596 üzenetére
nálam kutya baja és mintha a bluetoothis jobban konnektálna az autohifimre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest