- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
igen, sok minden befolyásolja, tudom, de nem ezzel lesz a gond. (szerintem)
de amíg nem használtam ezt a youtube>tévé dolgot, addig nem vesztette el a hálót.
amúgy ha eldobja a hálót, akkor belépek a beállítások/wifi menübe és akkor kezd el visszacsatlakozni és pillanatok alatt már fel is megy újra.
kipróbálom megint, hogy kb mikor és mennyi idő alatt dobja el...és GS2-n is kipróbálom.
nem tragédia, csak azért írtam le, hátha másnak is már volt ilyen.
azt tudom, hogy GS2-n a 4.0.3 alatt volt a wifigomb beragadás...a JB ezt javította....ezért nem lennék meglepve, ha itt sem lenne 100%-os a wifi dolog. -
legenda
válasz Sanci789 #24350 üzenetére
igen, amennyiben mindent visszaállítanál gyári állapotúra, de azt nem szabad elfelejteni, hogy több számláló is adott, és ha a két knox nem is ugrik - azokat nullázni sem lehet -, de a hagyományos számlálót is nézni kell, illetve szükség esetén nullázni, valamint a current binary és a system status is (samsung) official kell, hogy legyen.
nfsu17; a t-mobile/telekom és a független firmware verziókról tudok nyilatkozni, azoknál húzós terhelés alatt sincs ilyen probléma.
azért említettem a húzós terhelést, mert a sima böngészés nem feltétlenül az, az általad leírt használat már inkább, és egy gyenge minőségű kapcsolat hamarabb megsínyli a terhelést.
adott a maximális kapcsolati sebesség?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nfsu17
veterán
igazából ez nem jelent neki terhelést, mert csak annyi történik, hogy kiválasztom a YT videót és megmondom, hogy azt játssza le a tévén...de a tévé nem a telóról veszi a videót, hanem a netről, saját maga tölti le...tehát én csak megmondom a tévének, hogy ezt játsza le...a telót akár ki is lehetne kapcsolni utána...viszont "intenzív" wifizés közben (net, youtube a mobilon) még nem volt ilyen eldobás.
sőt, mikor tényleg streamelek 1080p videót a tévére, akkor sem dobja el.
a kapcsolati sebesség közel a G-s router maximumához közelít, akár 20Mbit is szokott lenni speedtest szerint -
zlatan77
aktív tag
Nekem nem akar összejönni ez a kingo root.
Hiába telepíti fel a drivereket,hiába van kipipálva az USB debugging,akkor is azt írja,hogy nincs kapcsolat a telefonnal. -
legenda
válasz nfsu17 #24354 üzenetére
igen, úgy értettem, hogy a telefonon böngészés nem az, de akkor a telefonon a komolyabb netes forgalom sem probléma, ahogy írtad.
próbáld ki a wifi hálózatot más/minden csatornán, hátha csak ott van anomália.skippper; a hagyományos számláló sem ugrik a root miatt, nem csak a két knox?
download módban mind a két érték official lesz?[ Szerkesztve ]
-
skippper
senior tag
Download módban pontosan ugyanaz az állapot látszik, mint amikor kivettem a dobozból a telefont. Triangle Awayt nem futtattam még rajta (nem is tervezem, amíg ez az állapot fennáll )
Szerk.:
Amig rootolva van, nyilván customnak írja az állapotot, de utána visszaállítás után újra Official lesz.[ Szerkesztve ]
-
zlatan77
aktív tag
Sikerült a root.
Számlálók 0-án.
Az egyik status viszont costum-on áll.
Azt,hogy lehet official-ra állítani?Hopsz.Most olvastam az előző hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz falijja #24361 üzenetére
nem jelenti azt, mindig adott szoftver függvénye, az egy dolog, hogy van olyan root, ami nem nyúl a nullázhatatlan knox számlálókhoz, de attól még a felhúzandó módosított rom is knox-barát kell, hogy legyen - van ilyen -, különben annyi a garinak.
-
caska1991
tag
Sziasztok !
Otthon felejtettem a töltőmet, elutaztam, és csak a tesóm htc-s töltője van itt, amivel simán töltöttem a multkor. Most meg először egy hibaüzenetet írt ki a készülék valami nagy teljesítményű usb eszközről, újraindítás után pedig nem érzékel semmit.. Pár százalékon van a töltöttségem. Valaki tudna segíteni esetleg légyszi ?
"...nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...."
-
őstag
Urak, vágja valaki ezt a 4.2.2-ről frissíteni 4.3-ra, és a 13. kerbe lakik, és frissítené a telefonom?
Ui: T-mobilos -
joe357
tag
-
legenda
válasz falijja #24363 üzenetére
a leírásokat kell elolvasni, abban jelzik, hogy a knox számlálók ugranak vagy sem.
caska1991; szia, azt kellene tudni, hogy a htc töltő milyen értékekkel bír, mivel a gyári samsung töltő 2 amper értékű, és ha a htc töltője esetén jelentősen kisebb az érték, akkor előfordulhat, hogy nulla közeli töltöttségnél már kevésnek bizonyul, ahogy a munkaállomások 0.5 amper értékű usb (2.0-ig) csatija is, olyankor már csak a nagyobb teljesítményű töltő tölti, de bizonyos százalékú töltöttség felett már a gyengébb töltő is okés, csak lomhább a töltési tempó.
[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz zlatan77 #24360 üzenetére
Nagyon sokat nem kellett visszamennem ám!!!
"Amúgy ez egy szakmai fórum, azért nehogy ne beszéljünk már a root-ról ."Ha szakmai fórum lenne,akkor nem kellene 10 oldalon keresztül a nyavalygást olvasni.
Azzal amúgy mindenki tisztában van,hogy ebben a telefonban 2 GB ram van?
Ez már nem az SGS 512-es rammal,hogy ki kell lődözni az appokat,mert elfogy a ram.Bezzeg most te magyarázol,mer u.... a rútról,hogy milyen menő vagy.
DE neked nem kell ááámmm...
Ez is mutat valamit" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
csabám
addikt
Egy kis érdekesség: Frissítési hibák a Samsung Galaxy S4-en is.
Igen láttam, h a screenen I9500 van.„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
legenda
válasz csabám #24369 üzenetére
talán nem véletlen, hogy i9505 alá is ilyen gyorsan, gyakorlatilag 3 hét elteltével jött a j után a k-s firmware, a kies is dobta már tegnap, bár arra kíváncsi lennék, hogy miként és milyen alapra frissítettek az i9500-ra panaszkodók, mert én már csak ilyen kétkedő vagyok, egyrészt a saját tapasztalat miatt, másrészt legalább 20 darab i9505 készülékre feltettem az xxumj7 verziót re-partition kipipálással és semmi gond, mondhatni egyik korábbi firmware verzió alatt sem volt ilyen, hogy szinte semmilyen negatív visszajelzés sincs, még azok sem hívogatnak, akik kevésbé értenek hozzá, de cseszetetni azért szeretik a rendszert, aminek jellemzően az volt régebben az eredménye, hogy gyalultam, gyalultam és gyalultam...
az külön jó, ha egy magyar cikk úgy átveszi a külföldi írást, hogy amiről szól a dolog, azon típusú készülék hivatalosan nem is kapható magyarországon, de kell persze a hírérték, nehogy már csak az iphone 5s...stb esetén legyenek ilyen és hasonló jellegű problémák.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gizmo94
veterán
20 db. ?? Ha árulod ezeket és frissíted, akkor ok, értem, de ha nem, hanem másoknak csinálod,akkor ezt komolyan mondod, hogy átlagban ennyi ember használ okostelefont, aki képtelen felrakni , vagy legalább frissíteni egy romot és hozzád megy vele?? Felmerül a kérdés, hogy akkor ezeknek ugyan minek egyáltalán egy ilyen biszbasz..?
-
caska1991
tag
Köszi a választ kali, de gyári töltővel is azt írja ki, hogy nagy teljesítményű usb töltő csatlakoztatva és nem lehet hozzzáférni... Mit tegyek ?
"...nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...."
-
legenda
válasz Gizmo94 #24372 üzenetére
nem árulom, közvetve hozzák a telefonokat szoftverezésre/frissítésre, illetve innen a fórumról is elég sokan megkeresnek ilyennel kapcsolatban - ilyen úton szembesültem azzal, hogy sokan olvassák a témát, csak nem nagyon szólnak hozzá, illetve segítséget sem nyilvánosan kérnek, hanem inkább privátban.
akkor biztos szörnyűlködnél a tudattól, hogy mennyi iphone...stb érkezik frissítésre, pedig azoknál még egyszerűbb is a dolog, kevesebb a hibalehetőség, és annak ellenére sem foglalkozik vele a tulajdonosok egy része, akik úgy szembesülnek a dologgal, hogy felkínálja a frissítést, de nem merik megcsinálni, hanem inkább másra bízzák, vagy pedig olvasnak/hallanak az új verziós szoftverről, és kérik annak a felhúzását.
annak arányára már tippelni sem merek, akik úgy használják az okostelefonjukat, amilyen szoftveres állapotban anno megvették, mert azt sem tudják, hogy milyen firmware verzió van rajta.
olyan is akad elég sűrűn, aki eredetileg csak azt szeretné, hogy a frissítésre vonatkozó figyelmeztetés tűnjön el, nem akar ő frissíteni semmit, jó neki adott állapotban is a telefon, csak idegesíti a frissítési jelzés...kavics325i; miben? én csak azt látom, amit le is írtam, hogy nem tapasztaltam problémát.
problémás emberek, készülékek és frissítések mindig is lesznek, de ha valami csak az emberek egy részénél nem működik megfelelően, akkor nem feltétlenül a telefon és/vagy a szoftver a hiba forrása, és ezzel bizony szinte naponta szembesülök.caska1991; az eredeti, s4-hez gyárilag adott töltőre és usb kábelre is azt írja?
be-, és kikapcsolt állapotban sem tölti? a led és a kijelzőn látott állapot?[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Nah felraktam az új romot, reseteltem meg minden, volt repart is, de a google fiókomból kurvára nem állított vissza semmit... kurvajó...
-
kavics325i
őstag
Hát amit írtam,a felhasználói körröl. Mert,most csak kibújt a szög a zsákból,hogy vannak nem is kevesen akik önállóan nem tudják megoldani azt amit a készülék gyártójának kellene megoldani a Vásárláskor fent álló műszaki és tudásbeli paraméterek fenntartásához érkező frissítések telepítését.
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
kavics325i
őstag
válasz mgTerminator #24376 üzenetére
Nembajaz,,nem kell se tb se semmi más amivel ezt biztonságosan meg lehetne oldani.
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
b.bela1
őstag
válasz mgTerminator #24376 üzenetére
Amikor először indítod, valahol kérdezi, hogy vissza akarod-állítani. Pipáltad?
Ha mentve volt, meg is van valahol.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
legenda
válasz kavics325i #24377 üzenetére
ezzel az a gondom, hogy aki nem nyúl szélsőségesen a rendszerhez, annak akár a fota/kies frissítés is okés lehet, legfeljebb kell a gyári alapra történő visszaállítás, de ezt a készülék leírásában is jelzik, viszont sok ember erre sem hajlandó - és ilyenkor az szokott külön fájni, ha olyanra hivatkoznak, hogy elszáll a tört navi...stb, hát csesszék meg...
aki tényleg nem ért hozzá, az jobb esetben hozzáértőre bízza, abból nem lesz baj, aki meg nem akar vele foglalkozni, annak is joga van mással megcsináltatni, a baj akkor kezdődik ha a butaság lelkesedéssel párosul...
a gyártó csak egy bizonyos szinten tud garantálni valamit, azzal nem számolhat, ha a tulajdonos nem megfelelő szinten nyúl hozzá a rendszerhez.
amennyiben én nem értek valamihez, úgy nem nyúlok hozzá, hanem először kitanulom legalább minimális szinten, vagy szakemberre bízom.
sok ember írja rendre a fórumon, hogy nála a fota/kies frissítés után is megfelelően működik a rendszer, akár gyári visszaállítás nélkül is, na ők az alapeset a gyártók számára, a szélsőségeket meg helyén kell kezelni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mgTerminator
veterán
válasz b.bela1 #24379 üzenetére
Alapból be volt pipálva... Mondjuk első indulásnál nem adtam hozzá a google fiókomat mert azt csak wifinél engedi... Ha csatlakoztam volna wifire és hozzáadom a fiókomat akkor visszaállítja?
kavics: te csak kötekedni jársz ide? Mert nem láttam még tőled egyetlen értelmes hozzászólást sem
-
legenda
válasz mgTerminator #24381 üzenetére
akkor azzal kezdi, hogy rákérdez a mentett adatok visszaállítására.
próbáld meg majd úgy, hogy; beállítások -> fiókok -> google -> mgTerminator@gmail.com -> itt mindent (minden lényegeset) szinkronizálsz.
kell hozzá természetesen a telefonon a beállított google fiók, és net is kell az adatforgalomhoz, mert a felhőből állítja vissza.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Nyilván kell hozzá a google fiókod, meg net is. Hiszen előbbi alaján fog beazonosítani.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
GazRic
senior tag
OTA-n fent van a legujabb frissités?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
b.bela1
őstag
Próbálj egy új indítást. Alaposn olvasd végig. a meglévő fiók hozzáadása nélkül nem megy. oda mentett mindent. Első amit keres, úgyis a wifi. Csak akkor kezd el, ha van wifid, Jónak kell lennie. Még ha másik telót veszel, arra is visszaállít minden.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
GazRic
senior tag
-
kavics325i
őstag
tőled sem sokat
-
joe357
tag
sajnos eltrafáltad ha így tettél, így szűzre rakja a rendszert. Ezt annó én is beoptam egyszer note-nál.
-
mgTerminator
veterán
válasz joe357 #24389 üzenetére
Igen, most reseteltem és indulásnál wifire csatlakoztam, google fiók, és be is kellett pipálni hogy töltse le a mentést, úgy néz ki hogy most jó lesz...
Visszaállított kemény 4 wifi hozzáférési pontot... fasza...
kavics: én inkább csak olvasok te is bölcsebb lennél ha így tennél
GazRic: hát ha nem lesz semmi gond vele akkor szerintem csak napok kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
Az új XEH rom (MK8) root jogot szerezni szintén ezzel lehet?
The Truth Is Out There
-
b.bela1
őstag
válasz mgTerminator #24390 üzenetére
Akkor nem b@sztál rá! Most próba képpen járkáld körbe a 30 wifit. Tudod! Kontrol.
Csak négyet? Akkor mégis gáz?
[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz mgTerminator #24390 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
válasz b.bela1 #24392 üzenetére
Gáz gáz, de azt hiszem tudom miért... előtte helium mentésből állítottam vissza, és úgy vettem észre hogy ezt a 4-et amit visszahozott az a visszaállítás után lett hozzáadva, tehát most majd mindegyikre rácsatlakozok mégegyszer... és akkor utána elvileg már jó lesz...
-
b.bela1
őstag
válasz mgTerminator #24394 üzenetére
Aha. Mondjuk én nem használom, egyszer véletlenül maradtt bepipálva resetnél. Akkor az egy db. wifikódot hiánytalanul visszaállította. Szép kis bizt. ment. lenne, ha csak ezt-azt állítgatna vissza. Na majd kiderül.
Legalább azt a négyet járd le.
-
Gyula84
veterán
na felraktam a 4.3 as holland független szoftvert most meg van újabb
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Depyangel
tag
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy amikor KIESre dugom a telefonom az azt írja hogy "Az eszköz nem támogatja a KIES rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest