Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    Megint megy a nyavalygás, meg a szitkozódás, hogy nem jön a T-s 4.3, .. Véleményként olvastam, hogy van aki nem venne szolgáltatós telefont pl. pont ezért. Miért is?
    Érthetetlen álláspont, mert abban biztosan nincs átverés a garanciát illetően, továbbá kp.-re is vehető és akkor nincs két év hűség, még egy nap sem... Másrészről egy szolgáltatós telefon addig az, amíg a romot nem cseréli le valaki függetlenre, ami nem tilos. Még a függetlenítés ( ha nem kókány szervizmenüben turkáló módon, hanem gyári kóddal) történik, sem érdekli a szolgáltatót, meg sem látja, sőt, utána sem néz, nemhogy az, ha valaki a romot lecseréli egy xeh-re. Amint írták itt is, maga a szolgáltató is rak fel független romot, nincs ebben semmi. Alaptalan para az egész, ami itt megy összevissza. Mondjuk, ha némelyeknek még a root is újdonság, meg a Triangle Away sem tiszta, hogy micsoda, eszik-e vagy isszák, cserébe az arc meg rendszerint hatalmas, akkor nincs is több kérdés.. LOL Jókat lehet itt derülni néha.. :D :DDD

    falijja: Pedig ott van a weboldalán, ahonnan letöltöd, érthetően, világosan, képekkel illusztrálva. Elég, ha ott keresed :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák