Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Muffi #19589 üzenetére

    t-s telefonnál tmh a produce code t-s firmware alatt, és arra bármilyen más firmware verziót húzol fel, változni fog a tmh product code, hiszen az ahhoz szükséges identitást csak a t-s firmware tartalmazza.
    nem annak függvénye a product code változása, hogy csak pda állományos, vagy több összetvőjű firmware kerül fel, hanem azon múlik, a felhúzott firmware csc értéke tartalmazza a korábbi product code érték identitását, vagy sem. amennyiben igen, úgy marad a product code, ellenkező esetben pedig változni fog, mégpedig az új firmware alapértelmezett értékére.
    a szolgáltatós firmware csak a saját product code azonosítóját tartalmazza, így az bármire is kerül felhúzásra, beáll adott szolgáltatós érték.
    multi csc esetén több érték is adott, oxx esetén adott a magyar xeh is;
    Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
    oxa esetén nem;
    Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
    amikor a felhúzott firmware nem találja az új értékek között a korábban aktuális értéket, úgy az új firmware alapértelmezett értéke áll be, oxa esetén jellemzően a német dbt.
    régebben nem volt nehéz módosítani a product code értékét, root és cscc, és már kész is, de az újítások (zárt bootloader, nem megy vissza még re-partition kipipálással sem a korábbi, nem zárt rednszert, knox számláló...stb) miatt sokkal óvatosabbnak kell lenni, sokan bukhatják a garijukat, csak mert ész nélkül romolgatnak, mivel nekik minden újdonságot elsőre fontos kipróbálni...
    zárt bootloader értékes firmware nincs közkézen 3 + 1 + 1 állományos.

    gatto_; recovery alatt megnézhető a product code, de fontos megjegyezni, hogy ott is mutathatja még a korábbit, ha volt változás, de a firmware frissítése után nem lett visszaállítva a rendszer a gyári állapotba, és nem tudott még átíródni az új product code.
    sokan emiatt hiszik, hogy nem változott a korábbi product code, pedig bizony változott, csak még nem vette fel a kijelzés az új értéket, így kettősség van, ami nem a legjobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák