Új hozzászólás Aktív témák

  • Mangerd

    aktív tag

    A sok ovis, illetve ovist oltó HSZ után kicsit a telefonról:

    Megrendeltem T-től még tegnap. Kicst lecsúsztam róla mert hét elején még azt írta, hogy hamarosan-hamarosan, péntek reggel meg már rég lehetett rendelni. Szóval elvileg hétfőn érkezik, kamatmentes részletre, új a jelenleginél (2600) picivel drágább (3200) de netes előfizuval.

    Nekem most érett meg, hogy a 3,5 éves SE Satio-mat lecseréljem (annak idején a T-s megjelenés napján vettem). Bár kívülről makulátlan, még gyári fólia van rajta, sérülés- karcolásmentes, mert vigyázok rá. De belülről dög lassú, hamar merül, 1/3ad aksi után 2perc és szó nélkül kikapcsol, Symbianos, néha apróbb random hülyeséget csinál magától stb.
    2-3 évente cserélek telefont általában akkor, amikor már gondok vannak a régivel, de akkor igyekszem olyat venni, amibe a legtöbb cuccot belezsúfolták. És mivel a HTC One még nincs T-nél, így megvártam az S4 megjelenését.

    Ebből látszik, hogy a Galaxy széria tagjai kimaradt így a többször említett S3 vs S4 probléma nem érint. Viszont Androidban is kezdő vagyok (hiszen Symbianos volt a Satio) így ismét egy nagy ugrás lesz ez nekem, mint az eddig váltásaim is.
    Amíg nem jön tud vki tippekkel ellátni, mint "szüzet"? Ígérem cserében pár szavas élménybeszámoló is lesz.

    Érdekelne, hogy a videókon látott karctesztek gyakorlatban is igazak? Tehát normál használat során karcolások, körömnyomok ugye nincsenek? (youtube-on késsel, meg kulccsal verték és karcolták és ott meggyőző volt, leszámítva, hogy a szélét szépen bevagdosta a kés)
    Illetve zsebben hordásról is érdekelne infó. Vki írta, hogy Sony Xperia Z kijelző zsebben bedöglött...

Új hozzászólás Aktív témák