Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Sziasztok, kis segítség kellene, egy s10e talafont használok már több mint 3 éve, kicsit lassúcska is néha de ami a nagyobb baj hogy gond van már az aksival, és sokszor 15%-ról egy 6-7 perces beszélgetés alatt 0-ra merül a telefon.

    Nyilván érdemes lenne megvárni az új modelleket, de függetlenül attól mit tudnak majd, biztos drágán indulnak, és míg az új snapdragon chip érdekelne, mert állítólag sokkal hatékonyabb lesz, azaz kevésbé merül, az ujjlenyomat olvasót nem hiszem hogy visszaraknák a helyére, ami az s10e-ben a power gomb, minden más megoldás lassú szerintem.

    Tehát lenne pár kérdésem hogy az s22+ vajon elég jó választás lenne számomra.
    1- Gondolom nem is kérdése de muszáj a 22+ t választani ha szeretnék jobb akku időt? Nekem a kis kijelző miatt a sima 22 tetszene, de az s10e-nél megtanultam hogy ez azzal jár hogy kicsi akku jön hozzá, ami 1 év után mér nem biztos hogy átvészeli az 1 napot, pedig nem is használom komolyan.
    2- Mennyire gagyi az ultrahangos ujjlenyomat olvasó? Van olyan aki még emlékszik milyen gyors, pontos, és kényelmes volt a fizikai olvasó? Igazából ettől félek a legjobban, az FE verziót fontolóra sem vettem mert az még szónikust sem kapott.
    3- Van bármi negatívum amiről kellene tudni? Pl nehezebben megy a wifi, vagy mobilnet a természetben, idle módban gyorsabban merülne, bármi hiba az AOD-vel?

    Köszi előre is.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák