Új hozzászólás Aktív témák

  • snots

    tag

    válasz Mardel #1697 üzenetére

    Ha volt neki füle, akkor az a porvédő fólia, azt lényegében a szél lefújja a készülékről. A második fóliát már meg kell egy minimálisan kaparni (már amíg nem magától jön le), hogy lejöjjön. Kamera lyuk kivágás mindkettőn van (a porvédőn és a gyári védőfólián is).

    Egyébként egy kicsit megtúrva a google-t, dumálgatnak erről a samsung US fórumában is, meg más weboldalakon is. Ahogy már leírtam sokszor, annyira passzentosan van felrakva a második fólia, hogy sokan észre sem veszik, hogy rajta van (aztán közlik, hogy nekik nincs), szerintem leginkább a front kamera simogatásával (aminek valószínűleg a front kamera is örül) lehet kideríteni. Ha nincs síkban, akkor ott a gyári védőfólia, ha síkban van, akkor csak Gorilla Glass-os van. Ha az ember nem akar rá venni + fóliát/üveget, akkor én fent hagynám, majd lejön magától, amikor akar, valamit biztos véd. Az egyetlen kérdés az, hogyha plusz fóliát/üveget akar felrakni az ember, akkor leszedje-e, illetve okozhat-e gondot (pl. ujjlenyomatolvasásnál), ha fent hagyod.

    Nem emlékszem, hogy ki volt a T-Max dome glass-os kolléga, akinek utána gondja volt az ujjlenyomatolvasással, de ha olvassa ezt, akkor érdekelne, hogy pl. ő leszedte-e előtte a második, gyári védőfóliát. A dome glass-ok valószínűleg valamivel vastagabbak mint az átlagos plusz képernyőfóliák és könnyen elképzelhető, hogy ott már tud gondot okozni a + 1 fólia.

Új hozzászólás Aktív témák