Új hozzászólás Aktív témák

  • krazo

    csendes tag

    válasz gyvince #4930 üzenetére

    Leírom én is a tapasztalataimat.
    Céges telefonnak kaptam egy sima S20-at. Előtte Huawei P20 Pro-t használtam, reggel lehúztam a töltőről és este amikor rádugtam, minimum 40%-még volt benne. A Waze-t, Spotify-t akár órákig használhattam, meg se kottyant neki.

    - Az S20-nál szinte minden nap töltőért kellett nyúlnom napközben, kijelző időtől függetlenül. A Waze-t nem is használtam autós töltő nélkül.
    - Melegedett, fényképezőt emiatt le is tiltotta (nyáron).
    - Ujjlenyomat olvasó igen ritkán azonosított, ügyeskedni kellett az ujjlenyomat regisztrálásánál, de úgy sem volt tuti.
    - A térerő átlagosan: Telenor nagyon gyenge, Telekom közepes, nem nagyon láttam rajta full térerőt. Előfordult, hogy a hívások szakadoztak.
    - Lehet, hogy vak vagyok, de én nem láttam 120 Hz-nél semmit különbséget, amitől itt sokan annyira odavannak
    Jöttek a javítások, de sokat nem javult ezért beszereztem egy használt Huawei Mate 20 Pro-t.
    Azzal nem igazán voltak problémáim, leszámítva, hogy az értesítési sávon nem látszottak az értesítések, amit a jóval szélesebb notch okozott.

    A S20 fiókba került, amíg nem írták itt, hogy a 2.5UI frissítéssel sokkal jobb lett. Visszaköltöztem rá, megbántam. Szerintem nem javult annyit, hogy megüsse egy csúcskategóriás készülék szintjét. A VOLTE hívásokat ki kellett kapcsolnom mert mindenkinek 'robot hangja' volt ha egyáltalán hallottam mit mond (terület függetlenül).

    Most újra a Mate 20 Pro-t használom (VOLTE bekapcsolva) és nincs gondom. Nem kell letiltanom semmit, nem kell félgőzre állítanom, hogy elmondhassam, hogy majdnem jó az akkuidő. Mert itt alapból jó az akkuidő. A Chrome sem fagyogat.

    Most már hátha nem az első szériás javítókészlet van a szervízekben és van tapasztalatuk is. Beküldöm hozzájuk egy féloldalas hibalistával, remélem nem úgy kapom vissza, hogy szoftvert frissítettek és ez a telefon ilyen fos ....

    Multikapszulás és hordozható kávéfőzők: www.hibrew.hu | Olasz kávék Nápolyból: NES,DG,ESE POD, őrölt és szemes: www.hibrew.hu/olaszkave | https://www.hibrew.hu/Outlet-termekek

Új hozzászólás Aktív témák