Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz monDani #16212 üzenetére

    Eddig jobb is volt, mint az apple carplay. Az csak a legutóbbi frissítésével érte utol az Android autót!
    Ha bedugod a kábelt, elég hamar tudod is használni teljesen reális időn belül.
    Ahhoz lehetne hasonlítani, mintha egy második kijelződ lenne, persze ezen csak bizonyos alkalmazások működnek. Tehát a telefonon közben csinálhatsz bármit, miközben az autón megy mondjuk a waze. Akár filmet is nézhetsz, tényleg bármit, a telefon kijelződ megmarad teljes értékű használatra.
    Ilyen formán a telefonálásra adott kérdésed féligmeddig megválaszolására került. Az autón múlik, hogy épp mit jelenítesz meg a kijelzőjén. Nyilván, ha átváltasz a telefon menüre, akkor vissza kell váltanod ahhoz, hogy újra a wazét lásd. De indíthatsz hívást a műszerfalról is a kormányról (ha van ilyened), de akár az Android autó felületről is. Sőt, még a telefon kijelzőjén is indíthatod a hívást. Annyi van csak, hogy a telefonálás ilyenkor csak az Android autó felületen, illetve az autó telefon alkalmazásában látszik, a készüléken egyáltalán nem. Tehát ott nem fog semmit zavarni, nem tűnik el semmilyen aktuálisan a kijelzőn megjelenő alkalmazásod.
    Hosszan nyomva a kormány hang gombját vagy az Android autó felületén a hang gombot megnyomva megy a voice command. Sőt, még úgy is megy, ha a telefonod magyar nyelvre van téve! Ott ugyanis ilyenkor nem működik a hangcucc normálisan, de az Android autón belül simán tudsz bemondani címet, amit ugyan angolul olvas vissza, de maga a keresés magyarul érti meg, és oda is tud navigálni, amit bemondtál. Még az oké google parancs is működik, ha engedélyezve van, ilyenkor még nyomnod sem kell semmit! Ha angolra van téve a telefonod, amikor is működik a google féle siri (talán Google segéd a neve), akkor meg mindent tudsz vele csinálni, még az időjárást is megkérdezheted.
    Nekem Octaviám van, ha érdekel még valami, kérdezz bátran!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák