Új hozzászólás Aktív témák

  • Viviennen76

    csendes tag

    válasz Usländer #11051 üzenetére

    Sajnos nálam naponta többször előfordul ez a hiba, így nem is idegesítem magam és kikapcsoltam az AOD-ot.. de elég kellemetlen mert az évek alatt megszoktam már hogy folyamatosan megjeleníti az infókat.
    A kijelentéseddel kapcsolatban, hogy az S7E jobb volt, egyet is értek meg nem is. Természetesen az S10-es tudásban jobb, viszont annak idején az S7E egy jobban összerakott és átgondolt készülék volt, ami még ma is megállja a helyét. Szerintem Te is így értetted :)

    (#11056) tama2000: Így van mindenhol azt lehetett látni, hogy S7-től már érdemes upgrade-elni a 10-es szériára, és igazából én is így gondoltam, és lényegében nem bántam meg, mert az S7E-m már megérett a cserére, illetve már kellett az újdonság varázsa :)) De úgy igazából nem volt meg a wow faktor. Amiket hibákat írtál azok közül "csak" az AOD probléma érint.

    (#11057)guriga1234: Úgy látom mintha személyes sértésnek élnéd meg ha valaki nem csak pozitívumot ír a készülékről, illetve ha a tapasztalt hibáit írja le akkor azt kitaláltnak, nem valós alapúnak titulálod. Nem értem ezt az ellenséges hozzáállást egy fórumban ahol pont ezeket a bug-okat szokás megvitatni.

Új hozzászólás Aktív témák