-
IT café
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Tudtok ajanlani mp3 lejatszot a telefonra ami jol kezeli a mappakat, es nem mindig a gyokerkonyvtarba dob vissza allandoan?
-
xedamen
senior tag
válasz eladogeppc #5251 üzenetére
Note 10 Plus
-
xedamen
senior tag
Más esetleg találkozott olyan problémával, hogy WiFi után nem tölt be sokmindent a mobil internet? Pl.: ProHardver app sem, Samsung internet stb.
Mobil data ki-be kapcsolás és máris jó 🤔 -
eladogeppc
veterán
Nekem is ugyanez volt a tapasztalatom. Sajnos az Android 10 ilyen volt. 9-et visszaraktam, avval jó volt minden.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
xedamen
senior tag
válasz Evil Snowman #5259 üzenetére
Mate 20 Pro-n nem volt gond vele, pedig November óta Android 10 volt rajta 🤷🏻♂️ mindegy, majd jön valami foltozás 😅 Kár, hogy Trump nem a Samsungot pécézte ki magának...
-
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok! Segítséget kérek. Adott egy UPC hálózat. Egy Note 10+ (bár jelen pillanatban mindegy) és egy Tv. A tv is és a mobil is ugyanarra a wifire kapcsolódik, így a telefonnal is lehet távkapcsolni a tévét. Nnna észrevettem, hogy,nem mindig. Rájöttem hogy azért mert valszeg a tévé a 2,4GHz-re míg a telefon az 5GHz-re kapcsolódott. Vissza is vettem a wifit hogy csak 2,4GHz-en dolgozzon. És be is jött, mindig tudom irányítani a tévét, de most meg a telefon internete lassabb. A vendéghálózat nem jó, mert nem enged a vendéghálózatra 5GHz-et állítani, ha az alap csak 2,4GHz. Ami kellene nekem, hogy a telefonon ki/be tudjam kapcsolni, hogy 2,4 és 5GHz-re is tudjon kapcsolódni vagy csak 2,4GHz-re. Más megoldás is érdekelne. Köszönöm.
-
fzboxx
senior tag
válasz Joe_Muad_Dib #5263 üzenetére
Nem a kérdésedre válaszolok, csak érdekelne hogy milyen app-pal iranyitod a tv-t?
-
Capella
senior tag
válasz Joe_Muad_Dib #5263 üzenetére
Attól még, hogy 5 GHz-en vagy 2,4 GHz-en, akár azonos vagy különbözőre beállított SSID-t szóró WiFi hálózatra csatkakoznak a különböző kütyük, még egy hálózatra kapcsolódnak, így elvileg látniuk kellene egymást. A router DHCP-től kapják az IP címet ugyanabból a címtartományból.
Ám igazad lehet, hogy mégis bejöhet valami hibapont, és néha nem jó a vezérlés.
Én régről kedvelem a [WiFi Manager] appot. Ezzel könnyen tudsz váltani a különböző WiFi hálózatok között.
A 4x1 widgetét szoktam kitenni a képernyőre. Az több infót is ad, nem csúnya, és arra rábökve tudsz majd váltani is.
Már nincs fenn a Playen, nem fejlesztik, és ez sem a legutolsó verzió, amit linkeltem, hanem ami még jó volt nekem. Későbbi verziókba került olyan, ami nem volt szimpatikus. -
McMuthee
csendes tag
Üdv! Valaki tudja esetleg, hogy a MediaMarkt-ban, ha szeretnék Garancia Plusz Gold szolgáltatást kérni egy Note 10+-ra, (tudtommal ez tartalmazza a baleseti meghibásodás dolgot) akkor azért körülbelül mekkora felárat kell fizetnem?
-
Yager01
senior tag
Érdeklődni szeretnék, hogy akinek a telefonon lévő gyári képernyővédő fólia megadta magát milyen fóliát rakott rá illetve hogy ilyet mint ami rajta van be lehet e szerezni valahonnan?
-
fzboxx
senior tag
válasz Joe_Muad_Dib #5273 üzenetére
-
-
nagyúr
válasz delta1017 #5286 üzenetére
Nekem az a bajom ezekkel a nedvesen felhelyezhető fóliákkal, hogy kicsit szivárványos lesz a képe a telefonnak tőle. Hehér/világos háttéren meg apró pici fekete "szórás" látszik, főleg homogén felületen. Nem tudom elmagyarázni, de egyből látszik, ha az ember ránéz.
Kompromisszumos megoldásként teljesen elégedett lennék, ha a gyári fóliát lehetne pár havonta cseréltetni pár ezerért Samsung szervízben, remélem, aki írta, hogy megcsinálják, megmondja, hogy ezt hol lehet "eljátszani".
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
https://index.hu/techtud/2020/02/09/kokain-ujjlenyomat-kutatas-teszt/
Hoppá
Ez tényleg security update lennezZz
-
Topikgazda
válasz icecave #5287 üzenetére
Pont így vagyok vele én is.
Nekem 2 évig volt fent a Mobile Outfitters fólia, amivel igazából maximálisan megvoltam elégedve( az első naptól fogva rajta volt) egészen SZOMBATIG
Mivel a hétvégén kicserélték a kijelzőm és az akksim, így anno rendeltem egy üvegfóliát.
Hát nem kell mondanom, hogy valami kegyetlen tiszta lett a kijelzőm, visszagondolva undorító a sima fólia által adott kép
( note 8-ról beszélek, sorry)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nagyúr
válasz gyuri81 #5289 üzenetére
Igazából a gyárin is észre lehet venni, főleg homogén világos színeknél, hogy "nem az igazi", de az még bőven jó, mint köztes megoldás. Az is kár,hogy már nem tesznek fel sehol dome glass-t, bát az meg nem túl olcsó.
Néztem a Zagg cuccokat, elvileg ez a fajta már nem produklja a nedvesen felrakható fóliák hátrányait: [link] . Cserébe ez is még mindenféle regisztrációs kedvezménnyel is 7-8k...[ Szerkesztve ]
-
regga
újonc
Üdv,
Telefon vásárlás előtt vagyok, egy Note 10+ Aura Blue-t néztem ki magamnak. Azonban úgy látom, hogy ugye ez csak EU-s változatban elérhető. Ez mennyire hátráltatná a szoftvert(gondolok itt XEH meg stb.) azon belül frissítéseket ugyanúgy jönnének rá?
Ui.: Nem értek annyira hozzá azért kérdezem -
-
regga
újonc
válasz telefonmágus #5295 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged!
-
telefonmágus
senior tag
válasz Hipermang1 #5299 üzenetére
5G-s az kissé más,mert ott nem lesz XEH
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest