- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
válasz silvergod #5400 üzenetére
Szia!
Én S10+- ról váltottam.
Nekem az S- pen nagyon hasznos. Sokat tudom használni a munkám során.
Viszont hiányzik a pulzus mérő. De nyilván nem létszükség.
üzemidő kb. ugyan az.
Fogását, méretét is meg lehet szokni.
Tény, hogy nem " Zsebbarát". Se így, se úgy!
De én nem bántam meg, hogy lecseréltem. Szeretem és nekem nagyon hasznos is. De ha az S- pen nem létszükség, akkor az S10+ a jó választás.
Ja, és nincs jack csatlakozó sem![ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Eddig be volt kapcsolva a media volume sync, tehát elég volt csak a telefonon állítanom a hangerőt, és az adott bt eszközt állította, délután óta viszont külön kell állítanom a telót és a soundbart is, nem kezeli együtt a két eszközt. Note 10
Frissítés nem volt közben, így nem értem mi lehet a baja. Tipp?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Valószínűleg a soundbar hülyült meg, a bt hangszóróval nincs gond.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
eladogeppc
veterán
válasz silvergod #5400 üzenetére
Szia ! Note 10 simáról tudok nyilatkozni. Voltak 4G/3G váltási hibák , nem tudom hogy javították-e, illetve az akku idő olyan 4-4,5 óra volt. Úgy tudom , hogy a plusz valamivel jobb. De nekem az előbb említett hibák miatt mennie kellett a telefonnak. Volt, hogy páromat akartam hívni, volt térerő, stb, és nem csengett ki. Repülő mód ki és be orvosolta. Ez Android 9 alatt nem létezett.
Ami még nem tetszett az az, hogy az S10 ugyanúgy megkapta a Note funkciókat. Vicc és röhely ez szerintem. Magánvélemény.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TODI1111
veterán
válasz eladogeppc #5407 üzenetére
"Ami még nem tetszett az az, hogy az S10 ugyanúgy megkapta a Note funkciókat."
Miért, valamelyik frissítéssel kaptak S pen-t?
-
hanti
senior tag
A váltási hibák kizárólag a magyar Vodafonnál és Telenornál fordultak elő egész Európában az Android 10 kiadása után, amit az első frissítésben javítottak a szolgáltatók és a Samsung.(szolgáltatói hiba volt Note 10, S10) Volt olyan kolléga itt a fórumon, aki jelezte hogy a határátlépést követően jelentkezett neki a probléma.
Gondolom amikor a Note 10 megkapja az S20 újdonságait akkor nem leszel felháborodva, mint Not 10 tulaj! -
silvergod
őstag
Ez azért nem kis hiba...ha jól értem az új 10-es androiddal csinálta. Van esetleg másnál is valami jelentősebb szoftveres hiba? Pl. Újraindulás,fagyások, egyéb random dolgok..
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
dkovizoli
addikt
válasz silvergod #5411 üzenetére
Hasonló jót tudok mondani párom note 10-éről. Legfrissebb 10-es, a héten két alkalommal fordult elő, hogy nem tudott sem.hívást kezdeményezni, sem fogadni, pedig volt térerő stb. Telenor. Az újraindítás megoldotta. Ezelőtt sosem fordult elő. Szóval nincs orvosolva a legújabb szoftverben sem. Nekem ugyanott, ugyanakkor az s10+-al semmi gondom nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
El....Én arra gondoltam hogy nem csengett ki....nem a váltásra.
dkovizoli: akkor ezek szerint nem egyedi hiba...ez nem valami jó hír, ennyiért azért elvárná az ember hogy ilyen hibák ne legyenek.[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
hanti
senior tag
válasz silvergod #5414 üzenetére
Semmit nem csinált, nem lehetett hívni és így nem csengett, a probléma a 4G és 4G+ váltásnál jelentkezett így internet sem volt. Az infók szerint a Huawei és a Nokia, Ericson technológiák vegyes használata okozta a gondot. A Telecomnál semmilyen hiba nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
hanti
senior tag
válasz eladogeppc #5417 üzenetére
Akkor miért csak a magyar Vodafone-nál és Telenornál volt az egész világon? Szerinted csak nekünk csináltak egy független s..ar romot? 3 héten belül javították! Hogy mi volt az i11-en szoftveres gond arról inkább ne beszéljünk mert ez nem az a topik, elég ha rákeresel mi az a sok verziószám változás és miket javítottak.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Hát én Telenoros vagyok pont...de te azt mondod javítva lett, viszont előtted írták hogy a héten csinálta neki.... most akkor van akinél mégis van?
-
nagyúr
válasz eladogeppc #5417 üzenetére
Eszem ágában sincs semmilyen vitát kirobbantani, de a pontosság kedvéért leírom, hogy de igen, létezett "azon az oldalon" is ez a hiba, mikor kijött az iOS 13, voltak emberek, akik eladták a készülékeiket, mert egyszerűen nem tudták telefonálásra használni és az Apple hosszú hetekig nem javíotta a hibát.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
eladogeppc
veterán
válasz silvergod #5419 üzenetére
Majd javítják. Szerintem.
Engem bosszantott hogy nem tudnak elérni és nem tudok hívni, és ez teljesen mindegy hogy kinek a hibája. 9 alatt jó volt, 10 alatt meg rossz. Ezen nem tudom mit kell megmagyarázni.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
HaliGab23
senior tag
válasz dkovizoli #5413 üzenetére
Ugyanez volt nekem is a héten. Próbáltam hívni egy kollégát, de nem csinált semmit a Note. 5x próbáltam. Mellettem másik kollégám simán felhívta, akit én nem tudtam...
Újraindítás után jó lett.Aztán még egyszer csinálta a héten.
Telenor. Az is lehet, hogy telenor hiba volt.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
nyuszó
tag
Sziasztok! Szerintetek az ujgsm-től szabad vásárolni ilyen készüléket? Jóval olcsóbb, mint máshol. De megbízható-e?
-
dkovizoli
addikt
Ezek szerint többen is voltunk akik tapasztaltuk. Nekünk közel 200 km volt a két helyszin között, az egyik otthon, ahol egyébként is sokat használja és eddig nem jelentkezett. Akkor sem, amikor a "tömeges" hiba jelentkezett. Én inkább valami átmeneti zavarra tudok gondolni, amibe épp belecseppentünk. Lehet pont ezért nem jelezték többen.
-
hanti
senior tag
válasz HaliGab23 #5426 üzenetére
A Note 10, S 10 sorozatnak az LTE antennája a legújabb és legmodernebb a piacon és pedzegeti a technológia határait 2000 Mbps (kb. 2GB) ettől kezdődik az 5G ezért a kevésbé fejlett rendszerek nehezen kezelik.
Ugyan úgy mint a wifi 6 (ax) is az S10 volt az első a piacon.[ Szerkesztve ]
-
MLA
tag
Sziasztok. Érdekesség: Note vásárlás után rendeltem egy ilyen képernyővédő üveget https://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-Note-10-Plus-Pro-Full-Screen-Protector-Premium-Tempered-Glass/264425090068?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Most ért meg rá a gyári fólia, hogy lecseréljem erre. Én meg vagyok vele elégedve, bár az érintésérzékenységet be kellett kapcsolnom, és az ujjnyomikat újra kellett tanultatnom. Negatívum még, hogy egy kicsit tovább kell rajta tartani az ujjam, és mondjuk 10-ből 8-szor sikeres. A toll viszont ugyanúgy müxik vele. Ja és annyit még hozzá tennék, hogy nagyon-nagyon alap felhasználó vagyok. -
lasse001
senior tag
-
M_AND_Ms
veterán
Sziasztok!
Friss Samsung tulajdonosként kérdezem, hogy mit csinálok rosszul a Samsung Pass során?
Ujjlenyomatok be vannak állítva és működnek. A Passt első alkalommal indítanám, jelszót kér, megadom, feldobb egy-két elfogadandó üzenetet, majd ujjlenyomat kér, ráteszem az ujjamat, majd vagy azt írja ki "Nincs találat", vagy azt "Nem sikerült az ujjlenyomatok ellenőrzése. Próbálja meg később" és visszadob a menübe.
Az első üzenet nyilván az, nem jól raktam oda az ujjam. Ilyenkor tudok újrapróbálkozni. A második viszont rendszerszintű dologra utalhat.
Van valami ötletetek?Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
silvergod
őstag
Aki telenoros és esetleg előjönne később is, ez a nem tud hívni/fogadni hívást...az megírhatná. köszönöm
mert ha esetleg többször előfordul többeknél,akkor ez nálam kizáró ok...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Evil Snowman
őstag
válasz silvergod #5436 üzenetére
Jelen. Hívás gondról nem tudok beszámolni neked, mert a Telenoros voice kártyám az 2G only-ra van állítva a másik SIm foglalatba lévő data kártáym pedig továbbra is küzd, mint lúd a jégen, ha 4G+ -ról levált 4G-re; azaz akkor megszűnik a net létezni.
Annyit még megcsinálok, hogy kap mindkét előfizetésem egy SIM cserét hátha segít rajta.
-
iceQ!
addikt
válasz M_AND_Ms #5440 üzenetére
Szenzor tesztet csináltál már? S6 duo-nál jártunk úgy hogy nem működött az ujjlenyomat olvasó...
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
bezz
tag
Nekem S-Cross van, ment is minden, ameddig ment. Hívás indítás is, aztán egyszer csak szarakodni kezdett. Belassult, majd le is "meredt" a telefon percekre.
lehet csak véletlenül, valami összejött, de nálam ez betette a kaput az AA-val kapcsolatban, mert a legrosszabbkor csinálta. -
HaliGab23
senior tag
válasz Evil Snowman #5437 üzenetére
Nekem is küzd.. valami nagyon nem stimmel.
Holnap újrarakom az egészet, mert most utaztam át a fél országot (400km-t mentem) és nem értek el, a netem is mutatta a 4g-t, de se kép, se hang, mikor hazaértünk és wifire kapcsolódott, akkor jöttek meg az üzik, szüleim azt hitték valam bajom lett.
Nagyon gáz, nem tudom mi lehet a baj. Még egyszer írom: a februári frissítés előtt jó volt.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
M_AND_Ms
veterán
Mivel a telefon egy hetes sincs és gyári fólia van rajta és nem azt mondja, hogy nem jó az ujjlenyomat és a képernyőfeloldás megy és az ujjlenyomat rögzítésnél sikeresen ellenőriztem az összes hozzáadottat...
...ezért valami más probléma lehet...na de mi?Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
retroid
senior tag
Sziasztok!
Samsung Members appból valaki el tudná küldeni a Galaxy okosóra kupont privát üzenetbe?
Sajnos nekem nem adja be se az S7 se a Tab 10.1iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
-
bezz
tag
Nem adtam neki esélyt, hogy többször elkövesse.
Elég volt ez nekem egyszer.
Ha külön megy minden a maga útján, már jó ideje tökéletes az együttműködés a kocsi fedélzeti rendszerével, és gyorsabb is.
Mint írtam, ez csak az utolsó csepp volt. Amúgy is gyorsabbnak, minden szempontból praktikusabbnak gondolom, érzem ha a telefonon futnak a navigációk (sokkal többféle akár) és csak bluetooth-on van kapcsolódva az autóhoz.
Lehet a kocsi szoftvere is ludas, ezt nem tudom, de mondom, én nem erőltetem. Jobb a hagyományos módon akkor is nekem, ha flottul menne az AA.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest