- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
-
IT café
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
válasz francz'70 #7997 üzenetére
Igen rosszul fogalmaztam, mert a 25w os nem jó hozzá,a micro usb kábel miatt. Megirnád melyik az a fej pontosan,amivel megy a gyorstöltès? Gondoltam veszek valami QC3 töltő fejet aliról ami 30W ,de nem bízok hogy menne vele
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Jano_023
őstag
Szóval végül ma megoldódott a vezeték nélküli gyorstöltés problémája.
Hihetetlen de a gyári kábel töltőfej és a gyári vezeték nélkül töltő nem jó hozzá. Azért ezzel bemegyek a Samsunghoz és megkérdezem miért nem.
Egy aliexpressről rendelt QC3.0 töltőfej és a xiaomi 20w vezeték nélküli töltője jó hozzá és azzal megy.
Töltőfej: link
Xiaomi tölti: linkMásik téma:
A teletok.hu oldalon sikerült 4k vennem egy Samsung eredeti barna bőr tokot. A többi szín is le van árazva. Akit érdekel nézze meg.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Locuste
tag
válasz barcsajani #7958 üzenetére
így volt!
-
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült lecsúsznia az ágy széléről a telómnak (N10+) és persze, hogy szarul érkezett, hiába a tok.
Valakinek van tapasztalata hol a legolcsóbb a kijelző javítás? Esetleg tudtok róla, hogy van-e valaki aki csinál csak üveg cserét? (valahogy így: https://youtu.be/rqJ17xbr6SQ )
Minden tapasztalat érdekel, ha más is járt már így...
-
Topikgazda
Akkumulátor teszt:
Note 20 Ultra Battery Drain Test vs S20 Ultra, iPhone, Note 10+
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
válasz bigrock #8013 üzenetére
Pedig lett volna hivatalos szervizben 40-45 ezer annak a cseréje. Mindenesetre te tudod. Én 300 ezres telefonnál senkinek sem ajánlom, hogy 30 ezret spóroljon kijelző cserével, cserébe elveszíti a garanciát (csak üveg csere 60 ezer náluk).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
rehotom
csendes tag
Őszintén szólva én is a gyári repair megoldás felé hajlok. De még emésztem ezt a 92ezres árat.
Mindenesetre még mérlegelek, hogy garivesztés-vizállóság vagy 32 ropi közül mit veszítsek.
Mindenesetre az most elbizonytalanított, hogy bigrock-nak nem volt velük gondja. Legalább valami rosszat mondtál volna róluk na mindegy... -
iceQ!
addikt
válasz rehotom #8015 üzenetére
Egy Barkas szervízköltsége hasonlóan alacsony mint egy Nokia 3310-es telefonnak. Na mármost ha Note 10+ telóval szaladgálsz, akkor hasonló magas árak lesznek a szervízben, mint pl.: Ha egy csúcskategóriás Audival esetleg Mercivel szaladgálsz az utakon Míg a sufnis megcsinálja tized áron, ott bizony hegyezik a cerkát egész este cserébe garis marad a kocsi/telefon
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
mnf2.0
újonc
Sziasztok! Létezik használható (időzíthető) SIM ki-be kapcsoló app? Találtam egy multi SIM switcher-t de az a mostani amdroidon már nem fut... Köszi!
-
A Note9 topikban olvastam, Samsung Notes windows 10-re. Szinkronizál a telefonon levő Notes-al.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani megbízható akku tesztert, kíváncsi lennék az aksi állapotára?Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
bigrock
addikt
Mikor a feljegyzésekben tollal jegyzetelek, egy oldalra általában pár szó fér el. Ezt amikor át alakítom szöveggé, nem folytatólagosan szedi hanem külön sorokra bontva. Van arra megoldás, hogy folyamatosnak alakítsa át a kézzel írt szöveget?
-
Topikgazda
Nektek a lezárt képernyős gyors jegyzet tollai nem lettek sokkal vastagabbak a Samsung Notes nagy frissítés óta?
-
axlfsi
veterán
Letezik mar 4.x, de ugy latom, mintha visszavontak volna (hivatalosana is majd a OneUI2.5-tel jon).
De egyebkent, csudijolesz! -> [link]Samu Storeban azt olvasni a kommentek kozott, hogy aki a 4.x -re felfrissitett, azoknak sorra problemaik vannak es nem olvassa be a szoftver a regi jegyzeteket - szoval okosan a mokolassal (nagyon kivancsi vagyok mar en is, majdnem leszedtem Sammobilerol, de inkabb kivarom a "legalisat").
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Topikgazda
Zár képernyőn készített jegyzetek.
Azért itt a vak is látja, hogy nagyon el van cseszve az egész. A 3-as verzión tökéletes betuvastagok voltak, de a 4-es verzional a legvékonyabbat alig látni, az eggyel vastagabb pedig már túl vastag! A legalsó próba felirat pedig már vicc kategória
(Note 8-on produkálja ezt, de szerintem most a készülék tök mindegy)[ Szerkesztve ]
-
Ferike81
senior tag
válasz rehotom #8015 üzenetére
Kíváncsian várom a fejleményeket a kijelzőcserédről. Legnagyobb örömömre nekem is betört. Tokban volt, de a kijelző széle berepedt. Természetesen a 3,5 éves S7-em karcmentes állapotban fekszik alaplaphibával, ezt meg 3,5 hónap alatt betöröm. Az ideg öl meg.
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a boltról garancia ügyben? Part Nero GSM
Egy tőlük származó telefont szeretnék megvenni, amire ők adtak újonnan 1 év garit. -
iceQ!
addikt
Kinél mennyi az up time a telefonnál? Gondolom a havi frissítésnél azért midneki újra indítja, de én pl manuálisan rakom fel. Van hogy 1-1.5 hónapig nem is indítom írja a készüléket és roccenés mentsen fut. Kinek mi a tapasztalata?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kakuk100
őstag
Mi van kihalt a topik? Mindenki új Note 20 Ultrát vett?
-
kakuk100
őstag
válasz Joe_Muad_Dib #8045 üzenetére
Hát nem tudom. Előttem 1 hónapja nem írt senki.
-
TODI1111
veterán
válasz kakuk100 #8044 üzenetére
Ez még nálam kimaradt. Itthon van a note 10+ és az S20+. Saját tapasztalatom nincs de a neten látott képek alapján ilyen fotókat mindkét készülék tud produkálni. Üzemidő sem valami rózsás a hallottak alapján. Kib@szott drága. Gyakorlatilag semmit nem hozott amiért úgy érezném, hogy kell nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest