-
IT café
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
nagyúr
Nem nagyon tudok dönteni, S10+-ban ott a jack, de Note meg a ceruza (ami nem kell sűrűn, de mikor kell, jó, ha van). Nem akarok fekete telefont, de a fénylő prizma nekem elég "bazári", ahogy a szivárvány minden színében tükröz. Látom van fehér is, de mág a Samsung Store-ban sem lehet kapni, ahol néztem.... Bezzeg S10+-ból van fehér...
-
McMuthee
csendes tag
Üdv! Ismét a tanácsotokat szeretném kérni. Esetleg valaki közületek az euronicsban vette a készülékét? Megmondom őszintén a T-nél akartam vásárolni, mert az összes telefonomat eddig ott vettem, de közölték ma velem, hogy a Plus modellből már csak az 5g-s változat van/lesz. Ami annyira nem játszik nálam, mivel az közel 400k. Láttam, hogy az euronicsban a sima Plus/256/fényes fekete 320k. Tudom, hogy létezik olcsóbban is, és azt is tudom, hogy velem van a hiba, de kevésbé tudok bízni az általam nem ismert boltokban. Pláne ekkora összegnél. Így vagyok az euronicsal is. Nyilván vásároltam már náluk, de nem ekkora összegben, illetve garanciális ügyintézésem se volt náluk. De mégis közelebb áll hozzám, mint egy általam ismeretlen gsm üzlet. Szóval... van valakinek tapasztalata velük?
-
nagyúr
válasz eladogeppc #5108 üzenetére
Az biztos, nagyon szerettem Note 9-en,. Nagyon ritkán kellett, de szerettem, az biztos. Ha lenne fehér már mennék is venni, de vagy fekete, vagy ez a "szivárvány tükröződő" van raktáron. Bár egy sima matricával bármikor csinálhatok bármilyen színűt, az is igaz.
-
nagyúr
Igaz... egy sima matricával meg lehet oldani sokmindent. Mediamarkt, Edigital és Samu store (utóbbi nyilván igen) is 2 év hivatalos gyári garit ad? Egyeül MM-nál nem látom.
Plusz gondolom, mindhárom helyről XEH-t kapok. -
nagyúr
válasz eladogeppc #5113 üzenetére
Hát tudom, megy a vergődés rendesen... Azért nem 2 forintról van szó és úgyis tok lesz rajta.
Olvastam még az elején a topikot, mert akkor még Note 9-em volt. Sokan egyszerűen szidták a kamerát, tényleg gáz volt, Note 9-hez képest is.
Azóta szoftveresen már megoldották a dolgot (akkor abban maradt a dolog,hogy ahogy a note 9 esetén is, a szoftver updatekkel nagyon jó lett a kezdeti silány minőség)?
-
madkiller
őstag
válasz icecave #5114 üzenetére
S10+ot használtam félévig 1 hónapja note10+. Mind a 2 jó. Én nagyon sokat fotózok szerintem pazar a kamerájuk. Az éjszakai mód sztem jobb, mint a p30pro. Az s10+ könnyebb. Kézbe véve sokkal nehezebb a note10+. A 8 gb ram is pazar volt azt hittem minek több, de a 12ön gyakorlatilag nincs újra töltés. Kicsit gyorsabb is a note10+. Az ujjlenyomat olvasója feljebb van sokkal jobban kézre áll, plusz ez a jobb oldalt levő bekapcs gomb is jobb. Jobb kézbe a toll baloldalt a bekapcs gomb. Egy nap alatt kézre állt. Én szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
Akkor csatlakzotam is egy fekete 10+-al. Samsung Store-os lett végül, csak 2k-val volt drágább, mint a Mediamarkt-ban. Egyelőre a frissítések mennek fel. A telefon nagy, de a Note 9-em is az volt és nem volt gondom vele. A kijelző miatt megéri.
-
xedamen
senior tag
Srácok...
Van arra valami megoldás, hogy akár arc azonosítással vagy bármivel még a zárképernyőn kilehessen "bontani" az értesítéseket?
Mate 20 Pro-n és iPhone-on imádtam, hogy zárt, ránézek, azonosít és látom fontos-e vagy nem. Elég idegesítő, hogy mindig fel kell oldani, hogy el lehessen olvasni az értesítést, de olvashatóra meg nem akarom tenni, hogy mindenki olvasni tudja azonosítás nélkül.
Köszi -
xedamen
senior tag
válasz telefonmágus #5119 üzenetére
Partnero-nál 273. Igaz ők küldik be TMX-hez ha bármi van vele, de ez legyen a legkisebb gond, hogy melyik üzletbe viszem.
Jah és ugye nekem zöld volt a kijelzőm, zokszó nélkül cserélte a partnero 1 nap alatt. -
bigsee
addikt
-
nagyúr
válasz telefonmágus #5119 üzenetére
Tudom, megnéztem ezeket, de ma volt időm arra, hogy elmenjek venni, így csak az jött számításba, amiért el tudtam menni. Közben a másik telefonom már elkelt.
-
Drue745
friss újonc
Sziasztok!
Decemberben csatlakoztam a klubbhoz egy note 10-essel.
Igaz, utólag kicsit megbántam, hogy nem a +-ost vettem.
Végig olvastam az egész fórumot, gratulálok mindenkinek, igazán jó Arcok járnak ide, végre egy segítőkész, önzetlen fórum, kellemes időtöltés volt olvasgatni a hozzászólásokat, és sok okosságot is megtudtam. P30 pro-ról váltottam vissza samsung-ra, nem volt rossz telefon, mégis az az érzésem támadt, hogy végre újra itthon.
Első Note telefonom, imádom, élvezek minden együtt töltött percet vele. Nagyon jó lenne egy +-os modell, de már mindegy. Telenor előfizetéssel hoztam ki, ezen már nem tudok változtatni, de így is nagy a boldogság. -
francz'70
aktív tag
(#5094) Erre valaki?
9-es android van fent! -
viera
őstag
válasz Drue745 #5126 üzenetére
2 hete csatlakoztam újból egy sima Note10-zel. Én meg a + változatot bántam meg,de vissza is küldtem a Telenor-hoz.Sajnos még csak tegnap utalták vissza az árát majdnem 2 hónap után.
Nekem a sima teljesen jó,nagyon tetszik a méret miatt is.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Tibcsi68
tag
Sziasztok! Clear view tok beszerezve, az oldalsávos, bár nem tudom, másfajta létezik-e belőle, azt kérdezném, be lehet-e úgy állíani, hogy az értesítések addig ott maradjanak, amíg meg nem nézem. Nem találtam erre vonatkozó beállítást, esetleg valami app van-e rá? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
TODI1111
veterán
Mit szeretnél pontosan? Az összes beállítást itt találod: wifi-jobb felül 3 pötty-haladó
-
nagyúr
-
nagyúr
...és tényleg, köszönöm szépen! Bár a hasznát nem láttam, azt hittem, majd ha csatlakozok egy BT fülessel, mutat adatokat, de ugyanaz van ott, nem olyna, mint a Smart things.
Még egy dolog: Teslaunread ugye csak Nova-hoz van, de nincs ugyanezt tudó másik program? Szeretném, ha mutatná a nem olvasott üzeneteket az ikon badge-n, mint iPHone esetében. Tudom, droid ilyen,hogy ha elsöpröm az értesítést, akkor hiába nem olvastam egy mail-t, az ikonról is törli az értesítést.
Plusz a gmail app-nál az értesítésen nem lehet csak törölni vagy válaszolni egy mail-ra, olvasottnak jelölni csak appon belül.Kb. ennyi a szívfájdalmam, tudom, van ezer másik kliens, de egy aquamail szintű cucc részletes beállításaihoz most nincs energiám.
Akku: Legelőször töltöttem 100%-ra reggel 7-re (nem, nem töltöttem egész éjjel, korán keltem, ráraktam, 7re végzett). Most 50%-on értem haza. Munkahelyen nálunk nagyon szívja, ott az volt a trükköm,hogy a VoLTE és LTE-t is kikapcsoltam, mert 3G-n sokkal kevésbé mertül,de most direkt hagytam és mégis ennyivel értem haza. Nem rossz
-
JoseGee
tag
válasz icecave #5135 üzenetére
Használd egészséggel. Én még 4 hónap után is küzdök az androiddal. Nem értem, hogy ha feléled a kijelző, miért rajzol újra mindent az AppDraw? A Smart Lock sem áll a helyzet magaslatán. Egyszer hol eszébe jut, hogy neki feladata van, aztán meg nem. De olyan is előfordul, hogy be nem állított helyen hagyja nyitva a telefont.
Szóval az ilyen anomáliák pont nem hiányoztak az iOS után.
A legnagyobb mutatvány az volt, amikor a 4K videómat le akartam játszani, az ugyanilyen paraméterű Samsung tévémen és kiírta, hogy nem támogatott fájlformátum. Sikítva röhögtem fel. Ezt az apróságot az iPhoneom csont nélkül megugrotta ugyanezen a tévén. Mert, ugye a tvben ott az Airplay támogatás.
Nem tudom őszintén mit gondoljak ilyenkor.Ami késik, az nem jön időben
-
madkiller
őstag
válasz JoseGee #5136 üzenetére
Nem tudom ezt, hogy sikerült összehozni a fent említettekkel az előző pár samsungomon se találkoztam. A 12 gb ram még a tegnap elindított már számomra elfeledett appot is ott folytatja , ahol abba hagytam. Talán az s4/s6ba éreztem az általad említett bizonytalanságokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz JoseGee #5136 üzenetére
Én is sok évet használtam iPhone-okat. Aztán egy évet Note 9-et. Elégedett voltam, kivéve a droid idle fogyasztásával... A kis röccenéseket megszoktam nagyjából. Egyedül a feloldás után zavart, hogy szaggatva dob be a homescreenre.
Végül csak visszavágytam iOS-re, vettem egy iPhone 11-et. Megkaptam az áhított vajsimaságot, de aztán ott voltak a hiányzó dolgok is. Pl. helyalapú feloldás, biztonságos eszközök, hogy kiíja, mennyi idő múlva lesz feltöltve, hogy átdobjak képet tv-re, vagy egy kábellel tv-re kötve ott a dex és már nézem is róla a filme/sorozatot "hülyeTV-n". Hosszú még a lista, és ezért is jöttem vissza. Néha beszaggat, vagy kidob egy app, stb. de "van minden". -
JoseGee
tag
6 hónappal idősebb a tv és a legutolsó szoftver van rajta. Azért ez az " ökoszisztéma" nem az igazi.
Viszont a cerkát imádom, használom is rendszeresen. Szép a forma, a kijelző. Kamerával is ki vagyok békülve. Igazából a hangzása sem rossz, pláne ha belemerülök egy filmbe éjszaka az ágyban és mindig átver a rohadék Dolby Atmos. Sokan mondják, hogy parasztvakítás, de nekem nagyon bejön, hogy a párna mögött is vannak hangok 😁
Összeségében jó készülék, csak ezeket a furaságokat nem értem.Ami késik, az nem jön időben
-
TODI1111
veterán
DBT-re kint a februári javító csomag. ( note 10+) [link]
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Előre nézzünk, ne hátra.
-
madkiller
őstag
válasz telefonmágus #5147 üzenetére
Nekem pl a smart things kezlésének túl bonyolításán kivűl mindenben jobban tetszik a 10es.
Persze, hogy a tv-t meg a klímákat sokkal bonyolultabban lassabban kezelem az kicsit fáj. -
őstag
Sziasztok!
Létezik, hogy a vodánál N10-es független,minden sim-et elfogad és van rá hűség(hosszabítás is akár)? Én azt hittem, hogy csak a T adja a hűségese telefonokat (is) függetlenül. a Telenor is csak akkor függetleníti, ha nincs rajta már hűség, ha jól tudom.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
telefonmágus
senior tag
válasz Maxximus #5149 üzenetére
Nagyon rosszul tudod,ráadásul a telenor és voda fullos függetlent ad(XEH),mutatja a címke is rajta(EUROPEAN SIM CARD ONLY)
Az 5G-s azonban csak VDH
Ez nem iphone
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest