Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Kodi fork, konkréten, nem úgy néz ki, nem hasonlít hanem annak egyik "képződménye".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Amúgy megy a Dolby Vision MrMC-vel..
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Süvi
őstag
Szeretnék vásárolni egy Apple TV 4k készüléket.
Mivel itt az aprón nincs szétnéztem a jófogáson:
1, Múlt csütörtökön lebeszéltem egy emberrel, hogy hétfőn megyek fel Budapestre, megveszem tőle. Mondta, hogy jó. Nézem szombaton a hirdetést eladta
2, Többszöri email és telefonálás után úgy nézett ki, hogy sikerül vásárolni egyet. A posta árát az eladó átvállalta, feltette házitól házig szolgáltatással. Rányomtam, hogy szeretném megvásárolni, írtam az eladónak is üzenetet. 2 napot vártam, nem történt semmi, felhívtam az eladót, erre eladta.
3, Apple TV 4K-ként hirdeti az eladó. Megnézem a sorozatszámát, hát nem 4K, hanem 4.gen.Szörnyű, hogy mik vannak.
-
Süvi
őstag
Valószínű az lesz. Ahány embernek írtam mindegyik felidegesített, ennyit nem ér pár ezer Ft. Volt akitől kérdeztem és elküldött rendesen a fenébe.
Várok egy kicsit hátha lesz az aprón...Táblagépen lévő képeket, videókat nézegetnék rajta.
Nas-ról filmek lejátszása
Néhány játék (még nem tudom mi, talán Alto és társai)
Érdemes 64-est venni?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ha nem telepítesz rá sok (30+) alkalmazást valamint nem is tárolod rajta akkor nem, a sma 4-esem 64-es volt, a 4K meg 32-es, 15-16GB-ot foglaltak a dolgaim mindkét eszközön, így nem éreztem értelmét a 64-esnek, persze minimális árkülönbség esetén egyértelműen 64-est kell venni.
-
stigma
addikt
Hi, köszi az infót.
Egy tesztvideo-t csinált már egy srác (pontosabban több is) , melyben a Dolby Atmos-t tesztelgeti gyári programokkal és mint látszik a a video-n megy.
Igaz ez egy Beta 2 Developer Preview, de már ígéretesnek tűnik.Köszi szépen a gyors választ és a plusz infókat is.
[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
blakey
titán
Meglátjuk mi lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
blakey
titán
Van olyan is amelyik mindent véd (tapipadot nem), még a sima ATV 4 rendelésekor vettem a tokot.
Ilyen csak fekete.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ha nem akarsz 25e-t kiadni egy újért akkor kell valami, feketében nem veszed észre és nem találom borzalmasnak. Teljesen rendben van a cucc és a táv fogása is jó.
-
blakey
titán
-
pomk
őstag
Megrendelve 2db, köszi a tippet.
Van esetleg valami gyorstalpaló, ajánlott beállítások lista, tippek, stb. leírás amin érdemes végigmenni első használat előtt (után)?
Ugyanez kérdezném MrMc-re is. Synology NAS-t már sikerült elérnem, tegnap este már azzal néztünk egy filmet. Minden rendben volt, de magának a MrMc-nek annyi beállítási paramétere van, hogy 5 perc után feladtam az értelmezésüket, meg már asszony is türelmetlen volt hogy mikor kezdjük már a filmet, minek olvasom ezt a sok ákombákomot.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Tegnap sikerült vásárolnom egy 32GB-os 4K-s modellt.
Eddig a MRMC lite változatot próbáltam (sajnos a 3d-s filmeket még nem sikerült jól lejátszanom) -
pomk
őstag
válasz MasterMark #921 üzenetére
Syno NAS a forrás, és hozzá van adva a filmek és sorozatok forrásaként, upnp kapcsolattal.
Olvastam közben egy külföldi fórumon, hogy másnak is volt ilyen problémája. Azt tanácsolták neki, hogy valószínű az a gond, hogy amikor hozzáadta a forrást, akkor nem választotta ki, hogy abban az adott könyvtárban milyen típusú állományok vannak: film, sorozat, zene, stb.
Viszont sem neki, sem nekem nem ajánlotta fel ezt a lehetőséget a forrás hozzáadását követően. Hol tudom ezt megtenni? -
blakey
titán
Az alap probléma az, hogy upnp-t (DLNA) használsz és nem SMB/NFS-t, a másik, hogy a Kodit ismerd meg, Kodi kezdőknek.
Tény, hogy mostanában a MrMC nem frissült, valami nagy dobásra készülnek így a TVDB pl. nem működik tökéletesen, minden más jól működik, legalábbis nem vettem észre, hogy rossz lenne. Minden lehetőséget felajánl csak nem ismered a kodit, javaslom, hogy olvasd el, megéri. Minden ami Kodi az nagyjából a MrMC-nek is megfelel.
Kipróbálhatod az InfusePro-t is, ott más gondjaid lesznek.[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Köszi a tippeket! Átolvasom az írást.
Az a gond, hogy az SMB/NFS-el, hogy bár látja a NAS IP címét, be is tudok lépni, magát a Film könyvtárat viszont nem tudom kiválasztani és hozzáadni a listához. Ez viszont lehet, hogy a NAS megosztási problémáiból adódik? Akkor viszont miért látja ugyanezt a könyvtárat a DLNA kapcsolat alatt? -
pomk
őstag
válasz MasterMark #925 üzenetére
3x átgondoltam, de inkább csak annyit írok: Köszi a tippet!
-
pomk
őstag
Megvan.
“Admin” felhasználónak is kellett adnom olvasás/írás engedélyelet a NAS-on az adott könyvtárhoz. Bár ezt mondjuk nem értem miért, amikor nem is az admin felhasználó az a felhasználó, amit admin feladatokra használok...
Lényeg, hogy sikerült. Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Ti hogyan látjátok, indokolja valami az Infuse Pro 2*-es árát a MrMC-hez képest?
Most szeretném valamelyiket megvenni.
Köszönöm -
Alex91
félisten
Amikor en vettem, akkor nem volt meg mrmc, igy az infiusepro lett megveve. Meg most is az elozo verziot hasznalom. (Valahol pofatlansagnak ereztem, hogy az ujat megvetettek volna velem megegyszer... bar teny, hogy az AppleTV verzioval megkaptam anno az iOS verziot is ingyen!)
Nekem ez bevalt, nem valtottam.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
blakey
titán
MrMC (Kodi) audió/videó képes, Infuse Pro videó képes, mindkettőnek van előnye, hátránya, nekem mindkettő megvan. Egyiket sem tudom jobbnak nevezni a másiknál. Ha egyet kéne választanom akkor MrMC.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Esetleg nem tapasztalta valaki az Infuse pro-nal, hogy a legutóbbi frissítés óta nem akarja a negnezett filmeket, sorozat részeket megnezett státusza váltani? Ledaraltam a dark sorozatot, de annak ellenére, hogy megneztem nem állítja át.Manualisan kell beallitanom, hogy tudjam melyik résznél tartottam. Vagy csak nálam van így?
-
blakey
titán
Nalam megjegyezte, megnéztem 6 sorozatrészt de nem volt gond, szépen jelölte.
-
Magi
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni Infuse Pro 5 -tel kapcsolatban Apple TV-n.
A fenti képen látható filmek a Film mappában vannak, mely a NAS-omról töltődnek. Ahogy látható, vannak olyan filmek amiknek van borítóképük és van 2 olyan aminek nincs. A különbség annyi, hogy amiknek van, az korábban a MED8ER lejátszómmal volt kezelve, képek letöltve, az újak pedig már az ATV és Infuse megvásárlása után.
A kérdésem az lenne, hogy valahogy megoldható, hogy az Infuse is megjelenítse a bórítóképeket ezen a felületen? (Persze mikor a fájlba belépek ott már látható, de az nem az igazi...)
A másik kérdés pedig az lenne, hogy valahogy az megoldható, hogy ne kelljen ilyen neházkesen belépni az elindítandó fájlhoz? - úgy értem jelenleg a mappára rákattintok, kikeresem a film fájlt, majd arra is klikk és utána mégegy, hogy lejátszás. Az igazi az lenne, ha belépnék a mappába és onnan fájl keresgélés nélkül egyből tudnám indítani a filmet. Van erre megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok
Magi
-
Magi
tag
Közben annyira rájöttem, hogy mindegyik problémámra van megoldás abban az esetben, ha Movies jukebox-ba lépek be, viszont itt az a probléma, hogy össze merge-li a két különálló mappát (van egy Film mappa és egy Mesék mappa) ami problémás számomra.
Illetve itt előjön egy újabb gond, miszerint bekerülnek a sample filmek is, amit nem szeretnék látni.Tehát vagy az első 2 problémával vagy a 2. kettővel kellene kezdeni valamit.
Köszi előre is.
Magi
-
Magi
tag
Szia,
Köszi. Sajnos ez csak rész megoldás. Ettől függetlenül sajnos össze keveri a FIlm és Mesék mappát, ráadásul ezek a mappáim direktben a transmissionre mutatnak, tehát ezekbe töltök le egyből a NAS-sal, emiatt nem megkerülhető, hogy ott legyenek az előzetesek is. (Nem szoktam azzal szórakozni, hogy egyesével nézegetem a torrenten belül a fájlokat és visszavonom a kijelöléseit a samplenek (illetve sokszor a sample a fájl mellett van ...))
Magi
-
Alex91
félisten
Szerintem ha kulon veszed fel a mappakat, akkor szet tudod valasztani. A Konyvtar alatt az appban persze omlesztve lesz igy is...
A masik problemadra nem tudom a valaszt, valoszinuleg torolnod kell, vagy hasznalsz masik lejtszot...
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
aktív tag
Megjelent egy frissítés 11.4.1 néven, csak performance és stability javítás infó van róla.....
-
törölt tag
Sziasztok! Gondoltkozok egy 4K-s apple tvn. LG oled mellé lenne, engem a játékok nem érdekelnek, csak filmeket játszanék le. 4K HDR, HDR10, DV. Mivel a DV nem túl elterjedt, annyira nem érdekes. Kérdésem az lenne, hogy a megfelelő program(ok)al milyen szinten áll ez a kütyü? Valaki próbált már másikat(pl droidos)? Ez az ársáv a megfelelő számomra.
Erősítőre kötve használnám.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz #24536576 #944 üzenetére
Nekem sokféle van, sok volt nálam, olcsó Androidos (Amlogic) boxok Androiddal nem túl jók, LibreELEC-kel, CoreELEC-kel az egyik legjobb médialejátszók, Dolby Vision nem megy csak a HDR10. Vannak jó Androidos boxok, Minix, Zidoo de ezek már 40e-től kezdődnek.
Xiaomi nem médialejátszó, tv-okosító.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Beszereztem egy 4K-s kütyüt. Alapból nagyon bejön, viszont elakadtam.
Tudna valaki segíteni(vagy egy leírást linkelni), hogy kell a laptopon lévő fipmeket lejátszani? Letöltöttem az Infuse és MrMC appokat, de nem sikerül rájönnöm a nyitjára. ATV és a laptop is ugyan azon a hálózaton van.
Előre is köszönöm.
-
blakey
titán
válasz #24536576 #947 üzenetére
Számítógép tartalmát meg kell osztani SMB-n, NFS-en és utána a programokon belül a be kell tallózni.
-
törölt tag
válasz MasterMark #948 üzenetére
Köszönöm, de engem a "hogyan" része érdekelne. Próbáltam megosztani, látszik is Infuse felületén, de nem indul el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Hamarosan kezdődik az AMD AI-ra kihegyezett előadása
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen