Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz skbalint #400 üzenetére
Ahogy előttem írták és sokmindennel nem bírkózik meg, tudom, jön a kérdés, hogy mi lenne az, de nem tudom leírni, mert hosszú lenne és a tesztfájlok meg nálam vannak és aszerint tesztelek le egy lejátszót és úgy állapítom meg, hogy jó-e vagy sem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
skbalint
tag
Ha támogatott a formátum (lejátssza), akkor van lényeges különbség az infuse-hoz képest?
Én amikor megvettem az ATV 4-et úgy voltam vele, hogy adok neki egy esélyt mielőtt megveszem az infuse-t amit mondtatok, de eddig tényleg semmi gondom nincs vele, még a feliratot is automatikusan letölti ami mindig hiányzott az asztali változatból, így végül maradt a vlc.
-
Alex91
félisten
válasz skbalint #403 üzenetére
Az infuse-ban a mediatar kinezet ami esetleg erdekes. Letolti a filmekrol, sorozatokrol az infokat, borito kepet. Sorozatokat evadba rendezi.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
blakey
titán
válasz skbalint #403 üzenetére
Nem tudom,mert kivágtam, MrMC (Kodi) és Infuse tökéletes, ennél jobb nem feltétlenül kell, nekem a vlc ATV4-en gyenge.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
_seth_
veterán
Köszi mindenkinek az ötletet
Még csak pár napja vettem apple tv 4-et de tetszik, egy BT-s billentyűzetet is kerülgettem már évek óta, most van haszna legalább, YT keresésekhez kiváló.
Real 3D racingben lehet 4 játékosnak is játszani, ott "távirányító" csak BT-s controller és a gyári távirányítója lehet? Pl giroszkóp van iphone/ipadban is, azokból van is itthon 4, de nem találtam opciót ahol azokat be lehetne controllernek állítani, vagy totál esélytelen?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
tylerddd
veterán
Hello! iPhone-on, böngészőben nézett videót ki lehet-e küldeni az ATV-re?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,tudtok arra megoldást,hogy szeretném megvenni az mrmc programot (tv4) az apple id-m magyar,viszont a bankártyám osztrák.Ha akarok egy alkalmazást venni,akkor kiírja hogy a bankártyám nem jó.Csak akkor tudok a telómrol vásárolni,ha átlépek az osztrák store-ba
Namost,mikor az apple tv store-jába vagyok,kiválasztom a progit,de kiírja,hogy a megvételhez áruházváltás szükséges.
Rányomok hogy ok,ujratölti a store-t de ugyan az lessz a végeredmény.Az apple tv menüjében nem láttam store beállításokat,a régiót már átálítottam osztrákra,de ugyan az lessz a vége...van valami ötletetek?
Esetleg nem lehet megvenni telórol az apple tv-s progit? (mrmc) -
blakey
titán
Csak az ATV4-en tudod megvenni, az Infuse-zal ellentétben ez külön Storeban szerepel. Azt nem tudom, hogy a kártyával miként lehetne játszani, hogy elfogadja..
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Lehet hogy nagyon banális a kérdés, de hol látjátok, hogy tölt-e a távirányító?
Feltettem töltőre, semmi visszajelzést nem látok rajta, a töltő tuti jó, mert több portos és egy másikban töltöm a telefonomat. A gyári kábelét most használom először. -
blakey
titán
válasz atoszmester #414 üzenetére
Az Apple Tv-n tudod ellenőrízni. Beállítások/Távvezérlők…/Távvezérlő alatt.
-
Csabee.
nagyúr
Találkoztatok már olyan problémával hogy 5GHz-es új Asus routerre az istenért nem akar felcsatlakozni az Apple TV 4?
2,4ghz-re felcsatlakozott, a korábbi apple routerre 5ghz-en szintén felcsatlakozott, a mostani asus 5ghz-re nem akar csatlakozni. Mi lehet a kínja?
Üdv: Csabee.
-
blakey
titán
Nézd meg milyen frekvencián van, lehet, hogy nem szereti, tedd át 36-ra, 44-re.
-
blakey
titán
Semmit nem jelent, nekem minden eszközöm megfelelően működik, igaz én fix frekvenciát használok. Az ATV látja az ac-s wifit, ac56u-n.
-
jani70
aktív tag
Kint a 10.2!!!
-
_seth_
veterán
Frissítettem, de nagy eltérést nem látok rajta.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
blakey
titán
-
-
_seth_
veterán
Én azt az 1-2 új alkalmazást sem találtam meg A lényeg, hogy nem lett rosszabb
-
br4adam
aktív tag
HBO GO nem lesz elérhető Apple TV-re? Anno mintha lett volna róla valami info.
-
blakey
titán
Telenor My TV Otthonban benne van az HBO Go.
-
blakey
titán
Benne van így igen, különben nem írtam volna.
-
Lall
veterán
Rég jártam erre. HBO GO. Most épp nyár elejére ígéri az HBO. Eddig csak fél évecskét csúsznak az eredeti ígérethez képest.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
blakey
titán
A Telenos MyTV nálam jól működik, mi a gond vele?
-
blakey
titán
Na ezaz, hogy nálam még eddig nem akadt semmi, lehet, hogy a hálózatoddal van valami vagy a környéken.
-
DuDieHUN
aktív tag
akadt egy kis problemam, feltelepitettem a KODI-t a wiki-s leiras alapjan, mukodik is, csak halozton nem kereztul nem talal semmit infuse-al megy az nfs, smb megosztas, es c-vel sincs gond
valaki talalkozott mar hasonlo problemaval?
-
blakey
titán
válasz DuDieHUN #442 üzenetére
Próbáltad IP-cím alapján?
-
blakey
titán
válasz DuDieHUN #444 üzenetére
Szerintem igen, talán egy frissítés volt némileg hibás de általában a frissítések csak jót tesznek. Nekem fent van, nincs különösebb gondom, eddig.
-
DuDieHUN
aktív tag
NAS-on tarolom a filmeket és a sorozatokat külön-külön könyvtárba
Mindkét könyvtárat hozza adtam az infuse-hoz, de rengeteg filmhez és sorozathoz nem tolt le borítót és metadatot, csak simán a könyvtárat jelenti meg, hogy érdemes elnevezni a filmeket/sorozatokat? Én mindig úgy hagyom őket ahogy "kikölcsönzöm"
-
blakey
titán
válasz DuDieHUN #446 üzenetére
Kodi elnevezése tökéletes az infuse-nak, eredeticim.evszam.barmijohet.mkv, sorozatcim.S0evad.E0resz.akarmijohet.mkv, mindent megtalál. Ha nem akarod átnevezni akkor használhatod az nfo-t is.
-
bilon73
aktív tag
helló,
a horizon go működik airplay-jel? vagy marad a telenor mytv...
köszi
üdv
p -
blakey
titán
.
[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
feltelepitette a Kodi-t 1-2 hete, tökéletesen működött is, majd egyszer csak hiába akartam elindítani nem indult el, majd eltöröltem és újra raktam, megint működött pár napig és újra nem csinál semmit ha rányomok... találkoztatok már ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen