Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Viszlát #2800 üzenetére

    Ez konkrétan nem igaz. Van néhány ilyen, de egész százalékban ki sem fejezhető hányada a kínálatnak, így a következtetéseiden alapuló állítások sem igazak.
    De igaz, ne győzködj meg olyanról amiről saját, évek óta tartó tapasztalatom van, bármikor "megfingatom" a 100-as LAN-al szerelt lejátszót egy egyszerű 4K-val is, ne kezdjünk el ennyire mellé állni a "sz@rnak", mert a 100-as LAN az ha egy 4K-s lejátszásról beszélünk. Semmi sznobkodás nincs, rengeteg rossz tapasztalat van a 100-as LAN-on való lejátszásról, sokan USB-gigabit LAN-t vesznek emiatt, így legalább nem lesz gondjuk. Az nem nyugtat meg ha hetente 2x előfordul, hogy a filmet nem tudom megnézni, mert pufferel, tehát nem igaz amit írsz a gigabites LAN szükségtelenségéről. Saját magadat győzködöd, hogy 4K-ra elég a 100Mbps, pedig nem, nem tudom te mennyit foglalkoztál a témával de én évek óta ezzel foglalkozom, hidd el, nem jó a 100-as LAN 4K-hoz, bár így lenne.
    pontosan ez az a slendrián és félrevezető hozzáállás, amitől nekem nyílik a zsebemben a bicska, nem véletlenül tettem szóvá.
    A félrevezető és slendrián hozzáállásod neked van és nálam már nyitva a bicska. :D Szóval kezdj el kardoskodni olyan mellett aminek 0 az értelme és ostobaság.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák