Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsike
tag
Régen valóban jó lett volna, de akkor még PCn is irreális árat kértek érte indokolatlanul (tudtommal a Skype P2P, így nem kerül nekik semmibe a megnövekedett forgalom, az csak a user gépét és kapcsolatát terheli). Most már nem használom egyáltalán a Skypeot, inkább telefonálok a hagyományos módon - igaz abban nincs kép, de konferenciahívás van és a HD hangnak köszönhetően a hangminőség se sokkal rosszabb a Skypenál - az is élvezhető ha a túloldalon énekelnek.
-
User64476
őstag
Falatkenyér. Hurrá.
-
Milgram1
aktív tag
2016-ban skypot hasznalni...lol
-
daninet
veterán
facetime - ios only
viber és messenger - jó lenne, ha nem lenne fényévekkel a skype előttük kép és hangminőségben. Sem messengerrel, sem viberrel nem sikerül mobilnet mellett egy normális telefonálást összehoznom, skype edge hálózaton is ment (!!)
whatsapp - erről egy kis érdekesség: a felhasználói bázisuk nagyon nagy területe india, közel keleten van, ahol a mobilszolgáltatók nemes egyszerűséggel tiltják/korlátozzák azokat a szolgáltatásokat mobilhálózaton amikkel voip megy. Régóta ígérgetik, és nem technikai okai vannak a dolognak, hanem egyszerűen egyeduralkodók. Indiában megy még a kakao talk.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gabor7th
addikt
Velem nemrég egy nagyon fura dolog történet... Nem tudom nálatok volt-e már ilyen. Tegnap amikor internetes telefonommal tárcsáztam és még nem vették fel a túloldalon egy talán kínaiul beszélő nő kezdett el beszélni... És hallota is amit én mondok, mert amikor "Halóz"-tam visszahalózott. Sohasem találkoztam még ilyennel.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
daninet
veterán
Kínában egy sötét barlangban lehallgatóként dolgozik több ezer magyar anyanyelvű kínai, akik egész nap a telefonbeszélgetéseket ellenőrzik.
Vagy inkább csak rendszerhiba volt. Ez esélyesebb
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kés topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest