2017. október 22., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Szoftver rovat

Régen várt új funkció jön a mobilos Skype-ba

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A tíz éve bevezetett mobilos videóhívás tudását bővítette ki a Microsoft.

Hirdetés

A hivatalos blogon jelent meg a közlemény, melyben Gurdeep Pall, a Microsoftnál a Skype üzletágért felelős alelnök jelentette be,hogy az ingyenes videóhívást épp tíz éve vezették be, és az évfordulón kibővítik a szolgáltatást: lehetővé teszik az ingyenes csoportos videóbeszélgetéseket a mobilos platformokon.

Az iOS-en, Androidon és a Windows 10-en elérhető új funkciót a következő hetekben indítják el, de a türelmetlenebbeknek lehetőséget adtak egy előregisztrációra. Az üzleti változatban már rég elérhető szolgáltatásban maximum 25-en léphetnek be egy csoportba.

Az évforduló kapcsán az alelnök néhány adatot is megemlített. Ezek szerint tíz év alatt a Skype ingyenes mobilos videóhívását használók közel 2 billió percig vették igénybe a szolgáltatást. Mindeddig több mint 750 millió letöltést regisztráltak a mobilos platformokon. (A marketing szabályainak megfelelően a vezető percben adja meg a használati időt, illetve nem azt közli, hogy hány aktív felhasználója van a szolgáltatásnak, hanem a letöltések számát.)

Skype - videóhívás
[+]

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.