Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Meglett az utódja a 8T-nek, bár utólsó pillanatig az ajánlott Mi 11 Lite 5G NE volt a kiszemelt, az utólsó utánaolvasás megingatta az elhatározásomat, és inkább a Samsung A52S 5G lett a befutó, egyrészt a kamera, másrészt a magasabb IP védelem, harmadsorban az állítólag stabilabb szoftver miatt.
    8T pihenőre a fiókba vonult, másodtelefonnak, vagy valamelyik családtagnak egy HR után még biztos előkerül.
    Soha nem volt amoled-es telefonom, egymás mellé tettem az új és a régi telefont, és bizony semmi szégyenkeznivalója nincs a réginek, az én szememnek nincs akkora különbség, mint amire számítottam. A készenléti ideje viszont brutális, így tippre 3x annyit elketyeg az új egy töltéssel, mint a Redmi.
    Így a 4-5 évnyi MIUI használat után elég hamar rááll a kezem a Samu rendszerére, hasonló a logika, de szerintem a MIUI jobban testreszabható, több a beállítás.
    Lehet legközelebb visszatérek a Xiaomi-hoz, egyenlőre élvezem hogy azonnal történik minden, nem a saját árnyékomat fotózom le, mert annyival később exponál, hogy már leengedtem a telót...... :U Ami hátrány a Redmi után, hogy eddig a ház melletti teraszon (Ruotertől 3 fal, meg egy vas pinceajtó választja el) wifiztem, a Samu nem talál, csak szomszéd jelét. :D
    Akkor köszönöm hogy itt lehettem, minden jót akik még használják ezt az amúgy nem rossz készüléket. :)

Új hozzászólás Aktív témák