Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    válasz Narxis #3842 üzenetére

    Tulajdonképpen mi a gond? A legtöbb probléma az indiai verzióval volt/van, érthető, hiszen maguknak ott helyben gyártották, így a végösszeg is olcsóbb volt. Valamit valamiért. Nem is a szaktudás hiányzott, egyszerűen gyengébb alkatrészeket kaptak. Azóta ment nekik fél év gari hosszabbítás (így összesen 18 hónap). Jó pár mobilt szó nélkül cseréltek. Ezt nem írják reddit-en.
    Reddit, néha napján, ha behal egy global x3p, annyira zavarja a felhasználót, lírai módon kifejezi a keserűségét, hogy ez kb. 5 indiai elromlottal lesz egyenértékű.

    Tárhelyről megy a custom rom flash, valszeg így is marad; orangefox, twrp, mindkettő hibátlan.
    Crdroid még sokáig lesz, többen ezt a mobilt használják elsődlegesnek a fejlesztői csapatban, pixel-en ugyanez a helyzet. Android 18 mittudomén. Szerintem pl. az előbbi annyira jó, hogy bármilyen márkájú is legyen nálam, ebből ráhegeszteném. Nem tudom ki hogy van vele, én hajtom rendesen, és meg se rezzen. Kezd zavaróvá válni =)

    Nekem az a kérdés, hogy x5 pro-ra mikortól lesz elérhető, és hogy összességében fogja-e tudni hozni azt a teljesítményt, mint most - call of duty mobile 120 fps-en (?).
    Másik pedig, hogy az F3 vajon samsung, vagy kínai oled-et kapott? Egyszer volt a kezemben, elég gyengének tűnt, viszont kezd aktuálissá válni az oled/amoled, ma délben sütött a nap, és fullon nem láttam elég jól a gps-t. Eddig nem zavart nagyon, elnéztem neki, de a gps nálam mondjuk valóban fontos.

    ZTE axon 30, erre nézzetek rá, ill. ha találtok 30s-t.

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák