Új hozzászólás Aktív témák

  • Janos1983

    újonc

    válasz d@minator #12200 üzenetére

    Igen, arra gondoltam vegul, hogy megkerdezem a fogyasztovedelmet , mert amugy idom az van mint a tenger, nem kell SOS megoldodnia az ugynek.
    (egyaltalan nem gond kethetente egyszer 1800 forintert lemennem mosodaba amig huzodik ez a tema, de akkor nem marad bennem kerdojel hogy nem kerdeztem meg)

    Aztan ha nem tudnak segiteni akkor kitalalom merre tovabb.
    Szivem szerint ez a mosogep menne a szemettelepre es vennek ujat helyette DE az a helyzet hogy epp most fogok kulfoldre koltozni igy afele huz a szivem hogy a berloknek akinek kiadom a lakasomat, a javitott mosogep is jo lehet ha meg el tud mukodni egy ideig a motor javitasa utan.

    Illetve azert is sajnalnam pont most kidobni mert ev elejen mar koltottem ra 30at , szivattyucsere :D Centrifugalasnal ugrott egy akkorat a dob hogy letorte magarol a szivattyuhazat.

    Olvastam egyebkent feljebb hogy valaki kerdezett a gorenje gepekrol, nekem borzaszto nagy csalodas, senkinek nem ajanlom.
    Amikor mukodik, akkor szuper gep, nagy kapacitassal, de tenyeg miota megvan, evente legalabb egy, ha nem ket hetig gep nelkul voltunk mert mindig elromlik valami rajta.
    Mindezt ugy, hogy kis haztartas vagyunk, 2 fo, heti 1-2 adag ruha kimosasaval ami szerintem eleg kimeletes elet egy mosogep szamara.

    Szoval akik sokat hasznaljak (naponta , vagy akar napi tobbszor) mert tobben vannak, gyerekekkel , ott nem is tudom hogy teljesithet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák