- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
UT50 / ST50 vagy GT50?
A jó régi LG HD Ready LCD-met cserélném le, sorozatokat és néhány 720p filmet néznék rajta, az igazi mozi full HD projektoron megy 92"-os vászonra...
(Csak nézelődök és ez az xT50 sorozat jónak tűnik, főleg ha olyan 250ezerből kijönne.)
-
STony
csendes tag
Szerintem a GT50 aránytalanul drága, nem sok embert láttam azon gondolkodni. 90e forint plusz!!!
Az ST majdnem mindent megkapott, amit a GT tud, csak legfeljebb egy picivel lebutítva, de még így is kiváló.Az ST50 és az UT50 között ingadozok én is.
Egyedül a világosban való tévézés az, ami komolyan az ST irányába billenti számomra a mérleg nyelvét.
Néha - főleg hétvégén - tévézés mellett egyikőnk mást is csinál, amihez kell a fény, de el tudnám költeni a különbözetet másra is. :SAz ST50 előnyeiből:
- wifi nekem nem kell, örülök, ha kevesebb a sugárzás, jobb az kábelen, de ha valakinek bonyolult bekábelezni, akkor fontos lehet
- az ST tud felvételt készíteni, ha jól tudom, csak azon a TV-n lehet visszajátszani, amin készült, nekem ez sem fontos.
- 3 HDMI 2 helyett, nekem nem oszt nem szoroz, egyet fogok használni jó darabig szerintem
- kicsit jobb kontraszt, azaz tökéletes++, nekem jó a sima tökéletes is
- szürkeárnyalatok száma a duplája: nem tudom megítélni, gondolom közelről, nagy sötétben esetleg észrevehető, ha a kettő egymás mellet van...
- az ST-ben külön mély hangszóró is van benn, ami akkor hasznos, ha csak a TV hangszóróit használod filmekre is, nem kötöd rá hifire vagy házimozi erősítőreA többi paraméter - a fogyasztás is - szinte teljesen egál.
Kérdés, hogy ezek egy adott vásárlónak megérik-e a plusz 25-30e forintot 42"-nál és +50e forintot 50"-nál.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
-
STony
csendes tag
Leginkább úgy, hogy ha egy-egy a teljes képernyőt kitöltő fekete és fehér képet nézel át jó alaposan.
Nagyjából úgy tudod megállapítani a hiba típusát, hogy ha valamelyik pixel fehéren világít a fekete képernyőn, akkor az egy pixelhiba, ha piros, zöld vagy kék színben, akkor 1 subpixel hiba van, ha előbbi háromból két szín keveréke jön ki, akkor két subpixel hiba van egymás mellet, de lehet, hogy azt külön külön is látod nagyon közelről.
Fehér képernyőn ugyan ez kb. fordítva. fekete pixel=pixel hiba, kék, zöld, piros, két subpixel hiba, egyéb szín: 1 subpixel hiba.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
-
rappit4
őstag
UT50 nagyon jó képen van még világosban is, egyedül a fekete veszik egy picit nagy fénynél, de SD filmekhez és TV adáshoz tökéletes nappal is. Ha szemből éri nagy fény akkor viszont már látod benne magad Én azért döntöttem mellette, mert be tudok sötétíteni. https://plus.google.com/photos/112480946503900864166/albums/5813615586517855089?banner=pwa Itt egy fotó album róla.
-
tween
őstag
most akkor valaki szájbarágósan le tudná írni,miben "jobb" , több az ST sorozat, mint az UT?
-
bozig
tag
Sziasztok! A panasonic TX-P42X50-ről mi a véleményetek? Ehhez kell vajon a DVB-T antennához külön táp, vagy meghajtja?
Amennyiben off topic, úgy elnézést.Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
randdlan
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával szembesültem:
Kaptam egy egy Panasonic tv-t Angliából, de itthon csak kép van, a hang helyett meg csak zúgás.
Gondoltam a hangnormával lehet baj, de a menüben ilyet nem lehet állítani.
A service 1 -es menüben ilyet nem tudok állítani. A fórum szerint létezik 2-es is de ennek a belépési módját nem találtam a neten.
Próbáltam digitális szoba antennával ezzel tudtam hangot kicsiholni, szóval első körben a tunert kizárnám.
Panasonic Th-42pe30
Van valakinek használható ötlete? Előre is köszönöm!
randlan -
benga83
csendes tag
Sziasztok! Idén év elején vettem panasonic tx-p42s30e-t!
Kérdésem: dvb-t, keresi a digitális adásokat de nem talál semmit,
Mit kell csinálnom? Olvastam, h ha finnre állítom, de akkor sem így még mindig a remek analóg kábelt élvezem
Már elkezdetem olvasni a használati utasítást, eddig csak a néztem most már jobban meg akarom ismerni mit tud ez a tv!
Előre is köszi! a segítséget!Bandi
-
rappit4
őstag
ezt a plazma topikban kéne megbeszélni.
-
jeni
félisten
Üdv. Ma mennyire jellemzö plazmákra a többlet fogyasztás ès a beègès egyes helyeken ha sokáig úgy marad a kèpernyö?
-
kokobe
őstag
Nem tudom kinek ideálisak ezek a beállítások amik itt meg vannak megadva de sírva is fakadok olyan szar! 15-ös fényerő 53-as kontraszt hova ?
<---AMD___ATi--->
-
Sifre
senior tag
ST50-en a fényerőt 0 fölé emelve már látszik teljesen fekete képen, hogy az elektronika elkezd képpontokat felvillantani hogy emelje a feketeszintet és ez nem példányfüggő. 15-ös fényerő beállítása komoly hozzá nem értésről tanúskodik sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest