Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• STony

csendes tag

válasz Keksz #401 üzenetére

Szerintem a GT50 aránytalanul drága, nem sok embert láttam azon gondolkodni. 90e forint plusz!!!
    Az ST majdnem mindent megkapott, amit a GT tud, csak legfeljebb egy picivel lebutítva, de még így is kiváló.

Az ST50 és az UT50 között ingadozok én is.

Egyedül a világosban való tévézés az, ami komolyan az ST irányába billenti számomra a mérleg nyelvét.
    Néha - főleg hétvégén - tévézés mellett egyikőnk mást is csinál, amihez kell a fény, de el tudnám költeni a különbözetet másra is. :S

Az ST50 előnyeiből:
    - wifi nekem nem kell, örülök, ha kevesebb a sugárzás, jobb az kábelen, de ha valakinek bonyolult bekábelezni, akkor fontos lehet
    - az ST tud felvételt készíteni, ha jól tudom, csak azon a TV-n lehet visszajátszani, amin készült, nekem ez sem fontos.
    - 3 HDMI 2 helyett, nekem nem oszt nem szoroz, egyet fogok használni jó darabig szerintem
    - kicsit jobb kontraszt, azaz tökéletes++, nekem jó a sima tökéletes is
    - szürkeárnyalatok száma a duplája: nem tudom megítélni, gondolom közelről, nagy sötétben esetleg észrevehető, ha a kettő egymás mellet van...
    - az ST-ben külön mély hangszóró is van benn, ami akkor hasznos, ha csak a TV hangszóróit használod filmekre is, nem kötöd rá hifire vagy házimozi erősítőre

A többi paraméter - a fogyasztás is - szinte teljesen egál.

Kérdés, hogy ezek egy adott vásárlónak megérik-e a plusz 25-30e forintot 42"-nál és +50e forintot 50"-nál.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!

Új hozzászólás Aktív témák