Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • lakotibi

  lelkes újonc

  Én naponta kb 3-5 alkalommal használom, és tényleg működik. Samsung A5 2O16-al kezdtem, azon valóban nyögvenyelős volt a Voda mobiltárcája után, de a Simple még csak akor kezdte. Váltottam A8 2O18-ra, ott jobb lett, de minden frissítéssel rosszabb lett (eleinte). Ott tényleg 4O%-os volt az esély, hogy tudjak fizetni. Aztán kikupálódtak és ez az esély felment 99%-osra. Mikor váltottam Samsung Note 9-re, akkor pár verzióig 7O%-os volt a működése, most már ismét 99%-os, de inkább 1OO%-os a működése. Én nagyon kritikus vagyok velük, mint látod leírtam azt is, amikor rossz volt.
  Véleményem szerint a telefon is ludas lehet a hibás működésben, mert mint látod, főleg új telefonnál voltak problémák.

  (#16) bambano Igen, ez megfordult a fejemben, csak nem gondoltam, hogy jön ide az óra, hiszen második odatartásra jó volt a fizetés. De így, hogy lefixáltad, már értem. Nevettem is :D

  (#18) st3v3np3t3r Na igen, de abban az időben ördögtől való volt még a mobilfizetés. Sokaknak most is az. Ezért halt el. Pl sokan azt se tudják, hogy a mobillal pénzt is lehet felvenni az ATM-nél az nfc-vel. Sokan azt se tudják, hogy van az ATM-en Paypass (Egyre több OTP-sen és a kisbankok is zárkóznak fel lessan).

  Hűha!

Hozzászólok Aktív témák