Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz MartOOn #4669 üzenetére

    Megnéztem illetve az idevonatkozó kommenteket is olvastam. Ahogy elnézem a videót, szinte biztos vagyok benne, ahogy valaki előttem is említette, túl lassú a duplakoppod :) ... gondolkodom, de nem tudom, hogy írjam le szavakkal, mennyire kellene ennél gyorsabban, de gyorsabban kellene... ha olyan én is olyan lassan pötyögöm, mint te, nekem is be-be indul a legördülő sáv.
    ... igyál meg egy bögre kávét és próbáld meg újra :DDD

    Szerk:
    Na itt egy (hülye, de szemléletes :) ) példa: olyan sebességgel próbáld duplakoppolni, ami egy ilyen beállítás mellett szükséges a sárga mappa ki-be nyitásához (ami már lehet picit sok is, de ha így koppolod, tuti jó a sebesség - a videón nem voltál ilyen(!)).

    Még egy apróság (lehet irreleváns, nem tudom): feltűnt, hogy picit be van témázva a telefon (más ikonok, szín, stb). Lehet nincs köze hozzá, de kb. két OTA frissítéssel korábban, amikor még új volt a telefonom, addig nézegettem a témákat, hogy az széb@szta szoftveresen a vibra-vezérlőt (konkrétan nem vibrált sosem a telefon(!)). Már majdnem azt hittem, hogy pár nap után küldhetem is vissza gariztatni, amikor rájöttem, hogy mi okozza a problémát és, hogy nem hw-es a baj (ezt azóta már javították, de mi van, ha egy más szerencsétlen témázgatás miatt, pont kihatással van erre és elqrja a duplakoppos lezárást (kijelzőérzékenyégét ennél a ficsörnél).

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák