Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Utaztam november-decemberben így nem akartam kockáztatni, jól is tettem. Most raktam fel az A13-at, hát az A11 alatt tapasztalt hálózati probléma ehhez képest semmiség volt. A mobilnet konkrétan mindig szar. Térerő amúgy van, telefonálni tudok, de streamelni gyakorlatlag nem ahol máskor semmi gond nem volt. Folyton megszakad, 2g-re vált stb. Határ után pl konkrétan 1 órát vezettem mire talált hálózatot (mobilról szoktam útdíjat venni, hát majd kiderül jön-e büntetés).

    Másik, hogy hirtelen nem megy a 2 kopp felébresztés, pedig mindig azt használtam. Nincs kikapcsolva.

    Nem tudom, hogy a korábbi hálózati problémám az Android 12 javította meg, vagy hogy újrahelyeztem a simeket, de hónapok óta gyakorlatilag semmi gondom nem volt, pedig használtam Android autot is 4 féle konfigban, meg idegen Sim meg minden és tök jó volt.

    Sajnos ez az agyonhájpolt A13 ami olyan jó volt indiai bétában vagy hol, nekem nem jött be (ezért is nem tartom relevánsnak, hogy messzi népek mit mondanak a más modellszámú készülékeikkel, vagy X ország készüléke Y ország kézzel feltett szoftverével...).

    Ennél még az iphone is jobb, legalább működik. Elég gondban vagyok, az ios-t nem szeretem, próbáltam pixel 6-ot de az is fiókban van az iphone mellett mert ennél is rosszabb volt, de most, hogy ez is rossz lett nem tudom mit fogok használni. Talán előveszem a mate 20 prom, az stabilabb volt és legalább a kamerája is jobb.
    Nem tudom, hogy egy reset sgeíthet-e ezeken a problémákon, a baj az, hogy olyan dolgaim vannak telepítve amiket nem biztos, hogy újra tudok tenni.

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák