Új hozzászólás Aktív témák

  • Macika66

    addikt

    válasz MrPetya19 #4012 üzenetére

    Ez mondjuk itt nagyon off, de én pl. épp azért hagytam ott a Samsungot a Note4-gyel bezárólag, mert egyre szigorúbb volt a vásárló mozgástere, ha meg akarta tartani a garanciát (itt az élő bizonyíték, nem ment tönkre a 1+ amiatt, hogy nem garivesztő a BL-nyitás és a rootolás), egyre inkább a felbontásra gyúrt a kijelzővel, mindenben vezetni akart, ő akart diktálni, nem hallgatta meg a vásárlók szavát, igényeit.

    Ebbe már belehalt egyszer egy kiváló, szeretnivaló ötbetűs cég, aki nem kiszolgálni akarta az igényeket, hanem diktálni, meghatározni azokat. És hát nem igazán olcsón (az N6310i-met 2002 májusában vettem 129.900 Ft-ért).

    A Samsungnál felháborító módon visszatartják az innovációt. Ők maguk gyártják a világ legjobb kijelzőit, annyit kérnek el érte, amennyit csak akarnak, megtehetik.
    Teleszarják a gyári független ROM-ot is bloatwarekkel, a ROM-jaik mérete már 4,5 GB felett van, bizonyított, hogy 2,5 GB-ból tökéletes és stabil oprendszert lehet csinálni.

    De gondoljunk már bele, majdnem 10millió legyártott Note7-est bukott a Samsung azzal, hogy tervezési hibás volt..
    Ha TÉNYLEG igaz lenne, mennyi az előállítási költség (amire VAN ok árat emelni ennyire arcátlan módon), akkor az megfektette volna a Samsung mobilrészlegét elég rendesen...
    Szerintem...
    Magát a céget nem, mert Dél-Koreában minden Samsung, autótól porszívón át, hűtő-mosógép-tűzhely stb-stb-stb...

    Szóval NEM, NEM okkal emeli az árait a Samsung, hanem követi a birkák nyírásában az Apple-t.

    Beindult a kasza.

    Az a kis mobilcég, amelynek első mobiltelefonjai EGY AZ EGYBEN Nokia-koppintások voltak (kompatibilis volt a csengőhangszerkesztő, a kijelző pixelszáma, meg minden), azok mára beértek és lehet kaszálni a nagy pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák