Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz benedekco #1043 üzenetére

    Hibás és alaptalan az érvelésed.
    .
    Szerintem egyszerű ésszel is felfogható, hogy a többség//kisebbség viszony nem attól függ épp hol tartózkodsz, hanem általában egy országnyi, nemzetnyi sokadalom felosztásáról beszélünk.
    Ebből következően:
    Egy homoszexuális a saját lakásában is kisebbségnek számít a többséggel szemben, de ott nem kell igazodnia minden többségi elvárásohoz és normához, megtehet olyat is amit máshol nyilvános terekben nem. Te sem leszel a társadalmi többsége a vegaságoddal a négy fal között sem a fradisták az üllőin amikor rosszalkodnak.
    .
    Falsak a példáid. Úgy érzem csűrés csavarás megy azért amiért ez a cikk is született.
    Egyszerűen el kéne fogadni hogy 2017-ben Magyarországon a homoszexualitást az emberek többsége nem tekinti természetesnek. Ezért nem a többségnek kell igazodni a kisebbség igényeihez, hanem annak a kisebbségnek elfogadni a többség értékrendjét.
    Elfogadni hogy a homoszexualitást megtűrt jelenség, mindaddig megtűrt amíg a többséget nem provokálják,
    Nincs joghátrány és a fent citált példák ellenére nem hogy nem általános, de egyáltalán nem jellemző a melegek elleni atrocitás, munkahelyi vagy iskolai megkülönböztetés, ha nem provokálják a környezetüket.

    Legalább 5 homoszexuálissal dolgoztam együtt hosszú életem során és ismertem még párat baráti körből.
    Soha egyetlen egyszer sem tettek olyasmit ami munka közben emlékezettett volna arra, hogy meleg, soha nem volt ebből konfliktus pedig a baráti körömben nálam ortodoxabb véleményformálók is vannak
    Csak az egyikük járt parádéra, de a 3. után ő sem ment többé.
    Ezek az emberek élik saját életüket, és nekik lehet a legkellemetlenebb amikor rájuk hivatkozva a nyílt társadalom eszmeiségében egyenlőnek sőt egyenlőbbnek próbálják őket beállítani. Ezzel kiváltva a trendi eszmékre még nem érett társadalmunk immunreakcióját.

Új hozzászólás Aktív témák