Új hozzászólás Aktív témák

  • greyslay

    aktív tag

    válasz LaciGSM #1747 üzenetére

    nem a gyártóra taknyozok és köpködök, hanem egy fuvarcégre akik azért kapják a pénzüket hogy igenis teljesítsék azt amit elvállalnak és amivel megbízzák őket.
    Úgy gondolom természetesen, ahogy az imént is leírtam, hogy természetesen a gyártónak is van felelőssége olyan téren, hogy melyik fuvarozó céggel köt szerződést, mivel gondolom ez esetben is az ups 3 fillérrel olcsóbban csinálja meg ugyan azt amit a gls.
    De ez most teljesen mind1, a problémám az, hogy én ha a munkahelyemen nem csinálok meg valamit időben, és 1 napot kések, akkor igenis elgondolkodom azon hogy másnap nem biztos hogy be kell mennem.
    Ezek meg kurvára leszarják, hogy más egy egész napját is úgy szervezi, hogy otthon legyen, elérhető legyen, azért mert annyit nem lehet közölni egy sms formában hogy ebbe és ebbe az intervallumba számíts a kiszállításra. Érdekes ez utóbbi mind a dhl és a gls esetében működik, még akkor is ha nem előre utalva van a rendelés hanem utánvét. És nem vagyok gyerek, tehát engem ebbe a történetben nem az háborít fel, hogy később jutok a "játékomhoz", hanem az az elv hogy az ember mindennapját leszarva (kiviszem ha belefér a munkaidőbe) elven működik. Még akkor is ha a kiszállítás ideje meg van adva, és telibe szarnak rá, mert úgy sincs semmilyen következménye ha nem hozza ki.
    Minden esetre a oneplus-nak írok egy szép üzenetet az UPS Hungary -ról. Hátha nem szarják telibe.

    [ Szerkesztve ]

    "embertelen ember munka"

Új hozzászólás Aktív témák