Hirdetés
-
IT café
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Hozzászólok Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
sheratan #1848 üzenetére
Az iGo billentyűzetének nincs párja, ezt el kell ismerni.
Na meg igen sokan ezt a felületet szokták meg, még a warez korból, amikor 25ezeré' lehetett a zósönbe' navit kapni, program nélkül.
A számítástekknikai zseni haver meg ráhegggesztette a WinCE-re egy üveg piáért... -
oba
addikt
válasz
#65510400 #1850 üzenetére
Nem írt semmi olyat amire ez a stílus indokolt lenne. De fejezzük be ezt a témát szerintem. Nem tudjuk miért nem megy az iGO. Kérdezz rá a megfelelő topikban, vagy olvass vissza és válassz az alternatív ajánlatok közül. Köszi!
I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.
-
Masztiff1988
csendes tag
Sziasztok! Youtube eseten hogyan lehet elovarazsolni a picture in picture funkciot?
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Masztiff1988 #1855 üzenetére
Az alkalmazásban tudtommal csak akkor ha a előfizet a Red-re (vagy mi a neve)
A chrome-ban viszont ha kirakod teljes képernyőre akkor akkor működik.Shop.Builder - Mi arra gyúrunk, hogy Te izmos legyél!
-
Még egy szál a navi témához, csak azért, mert 2003 nyara óta nyüstölök különféle rendszerességgel navikat, így azért van összehasonlítási alapom.
Teljesen megértem, hogy valaki ragaszkodk az iGo-hoz, szerintem is az volt a legjobb navi eddig, amit használhattam, különösképp a nyolcas, az tényleg mindent tudott, amit kellett. Mivel hogy azonban ma már taknyolni kell a használatával kipróbáltam más alternatívákat. 2004 tájékán, még Symbianon kezdődött a Sygic-es pályafutásom, elég jó volt, sokszor használtam a PDA+iGO kombó helyett. Egy baj volt vele, és ez végigkísérte a szoftver életét, és igaz rá mind a mai napig: gyakorlatilag lepkefing a POI adatbázisa. Később, Windows Phone-ra térve volt jó néhány évem a Here Maps-szel (mostanában ugyebár Here We Go), szinén a POI-k hiánya volt a legnagyobb gondom, amúgy az útvonaltervezése rendben volt. Androidra térve (vagy inkább visszatérve) használtam egy ideig, de nem jött be, inkább váltottam Sygic Prémiumra, ami egy jó ideig rendben volt (kiváve a POI adatbázist, ugye), de mostanában egyre több baj van az útvonaltervezésével is, bármilyen beállítás mellett képes úgy elkavarni az embert a fővárosban, hogy csak a káromkodás marad, meg a Google Térképek, ami sajnos összegészében jobbnak tűnik már ingyen, mint a Sygic pénzért, jelen pillanatban legalábbis. Mondom még egyszer, a Prémium verziót használom ebből a retekből, minden opcióval felextrázva. Waze-t próbáltam, fagyott tőle a OnePlus 3, elég is volt belőle, amúgy sem szimpatikus.
Tervezem, hogy visszatérek a Here-re, de ha a NavNGo venné a fáradságot, és csinálna egy jól működő, normális (nem azt a szart, amit most lehet telepíteni playből, aranyáron) szoftvert, esküszöm, megvenném. Anno az iGO 2006-ért is fizettem (pedig ez már akkor sem volt divat, de támogatni akartam a programot, mert sokat használtam, és nem hagyott cserben), fizetnék most is, pedig mára már alkalmi navigálóvá minősültem vissza.
[ Szerkesztve ]
Azt kapod, amit adsz.
-
HUTCHDB
nagyúr
Udv.
Van valamennyi vizallosaga a telefonnak, vagy annyi, mint a tobbi minosites nelkulinek. -
Ren Hoek
veterán
Szerintetek ha megrendelem hétfőn, ideér péntekig az OP6? Official oldalról.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Masztiff1988 #1855 üzenetére
Az OGYouTube-al működik a picture in picture.
-
Hirons
csendes tag
válasz
HUTCHDB #1859 üzenetére
Nekem igazából egyáltalán nem fontos a vízállóság,
max annyira, hogy szemerkélő esőben ne kelljen elrakni a telefont.
De ez a teszt azért megnyugtató. -
HUTCHDB
nagyúr
Hivasrogzito nincs beepitve, vagy en nem talalom?
-
[Ixub]
tag
válasz
Csori72 #1858 üzenetére
Figyelmeztetés:
A GPS-vevő folyamatos használata jelentősen csökkentheti a telefon töltöttségi szintjét.
Az alkalmazás csak Magyarország térképet tartalmaz.
Az alkalmazás elérhető:
• 7” -nál kisebb képernyő-átmérőjű készülékeken, Android 4.0-tól felfelé
Kérdés esetén kérjük, a következő címen keress minket: szulinapp@igonavigation.comÉs nem ment fel rá.
[ Szerkesztve ]
-
Tailorzsolt
tag
válasz
HUTCHDB #1868 üzenetére
Úgy tudom csak a Hydrogen OS-ben van benne.
Az Oxygen OS-ben az alábbi leírás alapján lehet előhozni. (root nélkül is meg lehet oldani, de újraindítás után úgy tudom újra visszaáll)
https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/themes/integrated-hidden-call-recorder-t3798576
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tailorzsolt #1873 üzenetére
Ami nagyon idegesit, es kerdeztem is, felteszem ismet, hatha:
Az appdriver nem modositható? -
Hirons
csendes tag
válasz
#80439296 #1870 üzenetére
?? Minden ok?
Csak belinkeltem ezt a videót, demonstrálván,
hogy ha a telefon kibírja azt a tortúrát aminek ez a hülyegyerek kitette,
akkor valószínűleg a mindennapokban sem lesz probléma a vízállósággal..
Senkinek nem mondtam, hogy úszkáljon a telefonjával.
hogy jön ide a csalánod? -
HUTCHDB
nagyúr
A beszedhangszorot hogy lehet mukodesre birni kihangositasnal, youtube videoknal?
Igy monon eleg gaz...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tailorzsolt #1879 üzenetére
Az rendben, de a gyari ennyire egyszeru dolgot nem tud?
A hang mono?
-
HUTCHDB
nagyúr
Az always on display-t hogy tudom allandora allitani?
Csak azt tudtam beallitani, hogy ha megmozditom a telefont, akkor felvillan. -
Tailorzsolt
tag
válasz
HUTCHDB #1883 üzenetére
Korábbi szoftververzióban benne volt, de kivettek belőle kb. 2-3 frissítéssel ezelőtt. Elvileg az amúgy sem combos aksi túl gyorsan merült. Bár én nem panaszkodom, nekem rendszeres a 8 óra körüli a Screen on Time...
De erre is van megoldás. Természetesen ehhez is root kell.
https://www.xda-developers.com/enable-always-on-display-oneplus-6-oneplus-5-5t/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tailorzsolt #1884 üzenetére
Ok.
Akkor marad mozgatas, es az igen halovany fenyereju led figyelese...A SOT 8 ora korulre kijon nalad?
Kb. 1,5 ora van most nekem es mar majd 35% fogyott, ami ugye 4,5 korulre jon ki.Kamera:
Nektek nem tulszaturalt kepeket keszit a gyari kamera alkalmazas?
Gcam-bol melyik verzio ajanlott? -
Tailorzsolt
tag
válasz
HUTCHDB #1886 üzenetére
Átlag 8 óra körül van, igen. Bár én sokat használom az akkumulátor kímélő módot. De 6 óra alatt soha nem volt. Akkumulátor kímélő mód nélkül is rendre megvan a 7 óra körüli SOT.
A gyári kamera valóban kicsit túlszaturált, de szerintem nem vészes. Monitoron annyira nem gáz szerintem.. a telefonon erősebbnek tűnik nekem.
Ezt a screenshotot tegnap készítettem, eddig ez leghosszabbSOT-om
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
A héten a VOLT fesztiválon nagyjából ugyanolyan (nem éppen a legoptimálisabb khm....) fényviszonyok között fotózgattunk egy OP6-al , S8, és P20proval. Nem lett is lett olyan rossz a 6 os kamerája, az 5T-nél mindenesetre lényegesen jobb az biztos.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Tailorzsolt #1887 üzenetére
Az nem rossz.
Mix2s ehhez képes nekem eléggé alulteljesített 3400-as akkuval... A kijelző brutálisan szívja az áramot (és mint írtam korábban, több problémától szenved...) ilyen 53% jött ki legutóbb a screenre.
Mennyit mennek világos dolgok AMOLED-en és milyen fényerővel használod?
[ Szerkesztve ]
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Ren Hoek #1889 üzenetére
Általában automata fényerőt használok, legalábbis az esetek 90 százalékában.
Dark téma van beállítva és félig fekete háttérkép. 1 perc alvómód. Reggel 8-tól kb. 17 óráig, azaz munkaidőben normál mód, aztán akkumulátor kímélő mód másnap reggel kb. 8-ig.
GPS általában folyamatosan megy, néha estére kikapcsolom. Éjszaka folyamatosan wifin vagyok, napközben 4G, de azt otthon sem kapcsolom ki, ahogy a wifit sem. Szóval wifi és mobilnet állandóan ON..
-
McLaca
őstag
válasz
marcarc #1766 üzenetére
Miért nem lesz jó a többi üveg? És miért igen jó a gyári?
Próbálta már valaki pofára ejteni velük a telót?Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Ren Hoek #1892 üzenetére
Ez valóban így van, a SoT sok mindentől függ.
Pl. amikor kirándulni voltunk, waze-val mentem egy órát, a kirándulás helyszínén kb 100 fotó, majd haza szintén egy óra waze. Közben kb 1 óra telefonbeszélgetés. Így is kibírt kényelmesen egy napot, bár akkor volt a leggyengébb SoT, ha jól emlékszem épp 6 óra volt, 18 óra összes használattal és akkor 10% körül tettem töltőre.
-
manokaki
őstag
Ami egyedi dolog az a Wifi fogyasztása, sokkal több mint más telefonon (Samu S8, S9, A8 ) itt majdnem mindig a kinelzö után a wifi van a fogyashtási sorrendben. Furcsa mert nem erősebb mint más telefonokban..
-
HardRic
addikt
Na ki bánta meg, hogy nem várt a piros verzióra? 😀
-
sheratan
titán
válasz
nutfile #1897 üzenetére
Persze, mert az autógyáraknál muszáj offline térképet adni, hiszen legtöbb esetben nincs netre kötve a kocsi (ha lehet egyáltalán). De így viszont megragadnak azon a szinten, mint 20 éve, hogy van egy térkép, amivel kijön, és macerás frissítgetni, meg naprakészen tartani, stb.
HardRic: Én ugyan nem
Az is üveg, ugyanúgy tok kell rá. Tokból meg kemény 500 forint volt egy piros, és még jobb a fogása is
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Beat Saber
- [Re:] Hajlítható Xiaomit fotóztak
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Tudományos Kovid Kocsma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux felhasználók OFF topikja
- [Re:] Gtx 650
- [Re:] Akciófigyelő: A szolgáltatóknál is előrendelhető a Galaxy S21
- [Re:] [286:] 3dfx Voodoo 3 3000 AGP
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G3 • ASUS X556U • HP Compaq 15 • hibásak • sérültek • indul/nem indul • i5 i7 • 8GB
- HP Elitebook x360 830 g6 hibatlan,karcmentes ,gari 2022.12 ho-ig.+ajandek HP taska.bp11 moricznal
- 2.5" tesztelt, hibátlan IDE (laptop) HDD-k vegyes méretben eladók
- 3 hetes! iPhone 12 Pro Max pacific blue 512GB olcsón!
- Játszogatós 1156 félkonfig (H55M-LE + Xeon X3460 (4 mag, 8 szál) + 8GB DDR3)
Állásajánlatok
Cég: Intland Software
Város: Budapest
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét