-
IT café
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Hozzászólok Aktív témák
-
mókuska
junior tag
válasz
tibcsi0407 #6001 üzenetére
Ahogy nézem Smurf kernel és az xXx mód valami zram tiltáson dolgozik. Állítólag az akksi üzemidejére van hatással.
Te tudod, hogy miről szólhat ez az egész? -
mókuska
junior tag
válasz
tibcsi0407 #6003 üzenetére
Szerintem nem rom. Csak egy mod-nak mondanám. Debloatolja a gyári romot, illetve pár módosítást lehet végrehajtani benne.
Smurf most ezen a zram tiltáson van rajta. Csak a zram lényegét nem értem. -
-
palesz53
senior tag
Telón annyi értelme, hogy ha összeomlik a rendszer, az éppen futó programok még nem mentett adatai ne vesszenek el.
6, de pláne 8 Gb ram mellett (régen, 2 Gb ramos készülékekben hasznos volt még) gyakorlatilag felesleges, a oneplus mégis erőlteti. Alapértelmezetten 1Gb volt eddig, de az új betaban már 2100Mb (plusz még 2Gb swap fájl). Csak lassítja a rendszert.
Erik mostani tesztkernelében állítható a mérete, vagy épp ki is kapcsolható.[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
netcore
tag
gcam most hogy áll? pár hónapos már amit használok, mit érdemes feltenni?Arnova?Xtreme?vagy esetleg a Urnyx?
Üdv Laci
-
netcore
tag
válasz
tibcsi0407 #6010 üzenetére
visszaolvastam,de az már majd egy hónapos post, azóta van friss verzió, ezért kérdeztem..
Üdv Laci
-
Srácok, a magántelefonszámok blokkolását ki hogyan oldja meg? Nemrég még volt az OOS-ben erre opció, most viszont nem találom. Letöltöttem egy csomó alkalmazást, régen vásárolt fizetőset is, már egyik sem működik, hiába van beállítva, ugyanúgy kicseng. Az OOS-ben már a lehetőséget sem találom, bár lehet, csak én vagyok láma.
[ Szerkesztve ]
Azt kapod, amit adsz.
-
rankesz
veterán
Én például már jó ideje google tárcsázót használok, e miatt is. Ma is volt pl. egy 06 21 kezdetű, ismeretlen szám, felvéve egy hölgy roppant dinamikusan belekezdett volna a... , de leoltottam nagyon gyorsan, a szám meg ment a spam-hez.
Carl Zeiss Sony Planar T* 85/F1.4 ZA objektív újonnn eladó
-
válasz
tibcsi0407 #6016 üzenetére
Oké, értem, hogy benne van, de működik is a gyakorlatban? Azért kérdem, mert amit én használok, elméletben az is tudja, ahogy az OOS is tudta, de ahogyan a hívásrögzítést szanálták mostanában, mintha ez is csak egy elvi síkon létező opció lenne már.
Azt kapod, amit adsz.
-
válasz
tibcsi0407 #6018 üzenetére
Hmm, na majd én. Ti mlyiket használjátok? Root nélkül is megy? 29-est és 30-ast töltöttem le APK mirror-ról, de nem települnek, hibaüzenettel zárul a művelet.
[ Szerkesztve ]
Azt kapod, amit adsz.
-
válasz
tibcsi0407 #6020 üzenetére
Ahh, értem, akkor sajnos tárgytalan. Majd a hetest megint rootolom, ezt már nem bántom, ha már eddig nem tettem.
Köszi az infót azért.
Azt kapod, amit adsz.
-
válasz
tibcsi0407 #6022 üzenetére
Eddig nekem is minden Oneplus telefonom rootolva volt, de jött ez az A-B partíciós mizéria, meg a TWRP-s frissítések problémája (amikor leszedsz egy új OOS frissítést, de az nem kompatibilis a meglévő TWRP-vel, és máris kész a tégla) elvette a kedvem. Plusz, másra már amúgy sem használok rootot, mert minden értelmes célomat (RootCallBlocker blokkoló, ACR hívásrögzítő) szanálta a Google az utóbbi időkben, szóval több volt vele a probléma, mint a haszon.
Na meg eladásnál is művészet volt úgy visszazárni a BL-t, hogy ne dobjon DM-verity-t, stb...
[ Szerkesztve ]
Azt kapod, amit adsz.
-
Rick4
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #6016 üzenetére
Ezt a google phone, vagy a google dialer? Előbbiből találtam egy frisset az xda-n, nincs benne olyan opció, hogy tiltani lehetne bármit is, de a spam funkció benne van.
"amilyennek te látsz engem az többet mond el rólad mint rólam" Buddha
-
rankesz
veterán
válasz
tibcsi0407 #6026 üzenetére
-
rankesz
veterán
Én már egyébként a 73-as Chrome-ot várom, a 72 hetek óta nem akar frissülni, de még apkmirror-ról leszedett sem megy fel...
Pedig jó lenne, a 73-ast ugye már tudja témázni a swift black
-
rankesz
veterán
-
plejik
őstag
OB_15 elérhető. Bár semmi nagy extrát nem látok az újdonságok között...
[ Szerkesztve ]
[OnePlus 8T][Lenovo Legion][XBOX Series X][BAZINGA!!!][ALFA ROMEO 159 TI]
-
-
mókuska
junior tag
-
mókuska
junior tag
Azon már az sem segített
Próbáltam én is és a oneplus support is táveléréssel. De nem lehetett
Ezt 2x is sikerült eljátszanom.
Azóta már használtam és működött is a MSMTool. De akkor nem volt annyira gáz a helyzet. Ilyen pillanatokban visszasírom a jó öreg Nexus telefonjaimat. Azokkal soha nem futottam bele ilyenbe. -
tibcsi0407
Topikgazda
A mai napon átvettem a következő telefonomat (P30 Pro), így lassan elbúcsúzom a topiktól és a telefontól is.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki a Topikgazda szerepet átvállalná-e tőlem?iPhone 12 Pro
-
-FreaK-
veterán
válasz
tibcsi0407 #6047 üzenetére
Rövid véleményt (a hosszú is jöhet) írnál a telóról az OP6-hoz képest?
sebességre milyen?
-
tibcsi0407
Topikgazda
válasz
-FreaK- #6048 üzenetére
Még nem laktam be, a SIM-et sem raktam át, de már nyomogattam kicsit. Minőségibb érzést kelt sokkal a telefon, sokkal szebb a kijelzője, igaz valamivel nagyobb is fizikailag.
Sebessége a rendszernek jobb a P30 Pro-n, hála az új fájlrendszernek. A kamera pedig ugye nem is kérdés.iPhone 12 Pro
-
-FreaK-
veterán
válasz
tibcsi0407 #6049 üzenetére
Nah ez érdekes, szebb a kijelzője? Színek miatt? Vagy hogy kell elképzelni?
Azért az OP6 sem egy gagyi telefon a kézben fogva, sőt elég masszív, minőségi benyomást kelt szerintem. Mondjuk mindig tokban van, úgyhogy ez már olyan sokat nem számít nekem.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Xbox Series X|S
- Notebook hibák
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Autós topik
- [Re:] Hp 840 G6 Eladó!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Xperia 10/független/gyönyörű/hibátlan
- [Re:] [Peter Kiss:] RTX 3060 "megjelenés" margójára
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG OLED55E8 Talp nélkül eladó 1 év garancia
- Xiaomi MI9t Pro 6/128 GB
- RealPower ECO Silent 80+ Bronz 420w
- Remek áron eladó 8.Generációs Asus vivobook S14/i7/8Gb/256Ssd/Nvidia Geforce MX150/Fhd/Ips/Garancia/
- Eladó Microsoft Xbox One X 1TB játékkonzol, dobozos, gyári tartozékokkal, hibátlan működéssel!
Állásajánlatok
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest