Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    És fent a Froyo. Hihetetlen, hogy sikerült összehoznom, főleg hogy csak VBox-ban fut Windows nálam, a Motorola meg van olyan kedves és csak azt támogatja... de szerencsére addig megőrizte a VBox a kapcsolatot, amíg az updater letöltötte az .sbf fájlt, így az legalább megvan, igaz csak szerviz verzió, de azt már fel tudtam tenni Linux alól.
    Telepítés után elsőre újraindult, elsőre megijedtem, hogy megint szar a végeredmény, mint anno 2.0.1 esetében, ami fél órát se bírt ki újraindulás nélkül, de egyelőre többször nem tapasztaltam.
    Mellesleg nem tudom ki állította, hogy nem lehet majd rootolni, a vulnerable recovery olyan szépen ment fel, hogy öröm volt nézni, Androidiani OpenRecovery fut, ahogy kell. Csináltam egy Factory Resetet a biztonság kedvéért, rootoltam, újraindítottam, most megy. Sajnos a szinkronizálás után nem kezdte el letölteni a programjaimat és a Market se lát belőlük semmit, így marad a Titanium Backup. Ja, a Market a régi, nincs 3D-s galéria (szerencsére, de sajnos ez is lassú, de nagyon) és valamiért HD videó rögzítés sincs a pletykákkal ellentétben.
    A felület mondjuk nem sokat változott, a lockscreen más lett (szebbnek nem mondanám), de a launcher ugyan az a régi példány.
    3G Mobile HotSpot van, Motonav szintén, Superuser a helyén (tehát rootolható).
    Viszont ha ez a végleges, akkor nem mondanám, hogy megérte várni rá, fél éve is jöhetett volna. De legalább itt van. Mondjuk azt furcsállom, hogy a GOT csapat nem csapott le a dologra, síri csend és hullaszag az oldalukon már jó hosszú ideje.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák