Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz bandrás fiu #5450 üzenetére

    Hát pont nem. A tesztértékek alapján egyedül ac7-nek "jobb" a hangja vonal/füles viszonylatában. A különbség nagyon picike. A samsungnak meg vonal kimeneten. A sztereó áthallása fülessel a nokia után a defynek a legjobb és kiegyenlített a két mód esetében. A többi telónál nagyobbat szór. Ezek az értékek egy átlagos 16 bites hangkártya kimenetét hozzák paraméterben. A samsung sztereó áthallása fülessel majdnem 7db-vel szarabb! Ez már hallható!

    Hangmérnökként szubjektíven: Az erősítője a hangerő vége felé kicsit meghal, ha a füles nem alacsony impedanciájú, de ez minden konzumer line/phones kimenetnél így van.
    Senheiser cx 680-al használom. Nem a legolcsóbb agydugasz. Rendben van vele. Rátettem a nagy AKG 271-et, amit meg bír hajtani, mivel az 75 ohmos. A hangerő 90%-ig semmi gond és az eléggé jó érték. A beyer DT990-et is megszólaltatja, de mivel az 250ohmos, fél hangerőig elfogadható és persze halk. Kikötöttem a külső monitorokra. Beag HEC 45(custom rebuild). Ott sincs gond. A nokia n82-m, ami korábban szógált, nem volt jobb, sőt a defy nagyobb jelszintet ad line out. A fiamnak SE zenetelefonja van. Nincs érdemi különbség. A füles erősítők +- 2dbt szoktak szórni és attól még rendben vannak.
    Szóval nem köll összeomlani.
    Azért kicsit sok lenne, ha még audiofil is lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák