Új hozzászólás Aktív témák

  • hatpersze

    tag

    udvozletem az Uraknak!

    kb. ket hete vagyok defy tulajdonos, es meg vagyok dobbenve mennyire jol valasztottam! a dobbenet legfokeppen azert, mert elotte sokaig iphone 4-et hasznaltam, es nem vagyok almafan, de az teny hogy nagyon "eros" keszuleknek ismertem meg a szifont... szoval bizonyitania kellett a defy-nak. amiket nem hasznalok rajta, illetve nagyon minimalisan, az a fenykepezo apparatusa, ebben joforman semmi osszehasonlitasi tapasztalatom nincs, ahogy mukodik az nekem megfelel, videot meg az eletben nem keszitettem telefonnal. a zenehallgatas az megint egy szurke folt nalam, van rajta negy giga zene, de eddig csak bluetooth-on keresztul automagnohoz csatlakoztatva hallgattam, ugyan ugy szol mint a szifon... nekem... =)
    valojaban par minimalis dolgot tudnek hianyolni a moto-bol, az az elolapi kamera skype-hoz, es a tobb iranyu giroszkopot. feltem a kijelzo minosegetol, de lehet en vagyok igenytelen, "botszemu", nem igazan tunik rosszabbnak. internet bongeszesben sem latok kulonbseget... egy pillanatra sem bantam meg a valasztast, nem visszalepesnek erzem a defy-t az iphone 4-hez kepest, ezt batran ki merem jelenteni. vegulis tobb a pozitiv mint a negativ tapasztalatom a vartnal.

    szoval orom e bodotta...

    az utolso par ezer hozzaszolason atragtam magam, az elso hozzaszolast tobbszor es figyelmesen elolvastam, nem ohajtok belepiszkalni a keszulekbe, egyelore megfelel amit gyarilag kaptam, nem fogok aktivan segitseget keregetni, irogatni. remelem...

Új hozzászólás Aktív témák