Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevat

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár hete vagyok Defy tulaj (Vodafone-nál vettem), eddig csak olvasgattam a fórumot, és az itt leírtak alapján frissítettem 2.51-re a telefont.
    A frissítéssel kapcsolatban szeretnék megosztani pár dolgot, ami akár hasznos is lehet, illetve lenne majd a végén ezzel kapcsolatban kérdésem is.

    A hivatalos frissítés közben folyamatosan figyeltem a számítógépemen a motorola updater program mappájában, hogy mi történik benne.
    Ennek eredményeképpen ki tudtam belőle szedni a letöltött 2.51.1-es CEE ROM-ot, amit a 2.34 CEE ROM-ra ajánlott fel a frissítő progi. A fájl neve pontosan:
    JRDNEM_U3_2.51.1_DEBLUR_P3_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA030.0R_USAJORDANRTCEE_P031_A020_HWp3_Service1FF.sbf Gondolom ez az RSD lite-al bármikor feltehető újra, ha esetleg valami miatt kell, pl.: garancia miatt.

    Mivel a frissítés log fájlait is átbogarásztam, ki tudtam belőle olvasni, hogy a frissítés végén a hivatalos frissítő feltöltött egy hosszú nevű txt fájlt a szerverre, gondolom adatokkal tele arról, hogy milyen imei, stb, mikor-mire frissített. Azért csak gondolom, mert mire utánanéztem volna a konkrét néven nevezett txt fájlra, addigra a progi már kitörölte azt.

    Viszont itt lenne a kérdés, ami felmerült bennem: Ha én valami miatt (2.2 próba, stb.) vissza akarom rakni a kinyert fájlt RSD lite-al, akkor a telefon tárolja-e valahol azt, hogy az aktuálisan rajta lévő szoftver pontosan mikor került fel a telefonra? Mert, teszem azt, a motorolának meglesz, hogy én a hivatalos frissítővel 2011-02-18-án, 10:30-kor frissítettem, majd valamikor gari miatt vinnem kell szervizbe, és ott "véletlenül" megnézik, hogy mikor, mi történt szoftveresen a telefonnal, és azt látják benne, hogy 2011-03-08-án, 11:05-kor került a telefonra a rajta lévő szoftver, akkor esetleg bele tudnak ebbe kötni?
    Esetleg a root-nak marad valami szervizben kimutatható nyoma?
    Garancia miatt azért elég fontos dolog ez, mielőtt elkezdi mindenki (én is szeretném) a 2.2 felrakásokat, stb.

    Vagy ne parázzak ezen ennyire? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák