Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Nah a +-t rendeltem!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Szati20
csendes tag
Helló!
Nem beszéltem ám a levegőbe, és csak itt van a kezemben a telefon.
Csak keresem az államat, olyan bivalyerős a készülék.
Viszont App kérdésem lenne:Van olyan adatforgalom figyelő, ami külön választja a mobilnetes és wifis forgalmat?
-
törölt tag
-
bepken
veterán
válasz Szati20 #7353 üzenetére
üdvözlet köreinkben!
a gyári megfelel?
ha igen, akkor: battery & data management a fömenüben
ha mobilnetet használsz, azt mutatja, ha wifit használsz akkor azt mutatja. egyszerü, de nekem spec nem kell ennél több. nyílván a play tele van komolyabb cuccokkal ilyen célra (hirtelen nem tudok példát mondani)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Szati20
csendes tag
Köszi, a gyári nem igazán úgy mutatta, ahogy én akartam, de megnéztem a NetCountert, és az szuper!
-
nortol
senior tag
Én mindenkinek azt szoktam ajánlani, hogy legyen akár 20 különböző emailcíme is 20 különböző szolgáltatónál, mindegyiket összelehet gyüjteni egy gmail alá...
Ha pedig az összes címet forwrdolta az egy gmail alá, a gmail alatt meg lehet oldani, hogy éppen melyik emailcímmel is válaszoljon az ember... -
nortol
senior tag
Hála Istennek már nem is tudom az idejét, hogy mikor láttam freemailt utoljára :-)
2005 óta gmailezek teljes megelégedettséggel :-)Amúgy ez lehet, hogy segít egy picit...
-
Vangelis
félisten
Fizikai jellemzők Tömeg 118 gramm
Méretek (szélesség, magasság, mélység) 59 x 107 x 13.4 mm
Billentyűzet virtuális
Cserélhető elő- vagy hátlap Nem
Víz-, por- és ütésállóság Nem ??????????????????hogy hogy nem????
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
BSOD
senior tag
Rootolásra szántam magam. Rootolatlan készülékről hogyan tudok (tudok?) mentést készíteni a wipe előtt?
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
fil
őstag
válasz belepek2012 #7294 üzenetére
Azt neked kell tudnod ,hogy mi az amit szeretnél és nincs meg a gyáriban.
Szerintem a gyári rom nagyon jó és stabil. Az elmúlt napokig azt használtam ,soha nem akadt ,nem fagyott...
Én 3 napja tettem fel a NBS-t. Ami miatt mellette döntöttem az a kiterjesztett wifi csatornák. Ez volt az egyetlen hiányosság amit nehezményeztem ,bár őszintén szólva nem hátráltatott semmiben (de talán csak mert a hálózatokat én kezelem).
Először bizony elkeserített az új rom ,mert a launcher (adw) többször fc-zett , a használhatatlanságig belassult stb. Két napig kinlódtam vele...
Valószínűleg én voltam a hibás ,mert telepítés után egyszerűen nyomtam egy full restore-t a mybackup pro-ban.
Tegnap aztán csináltam egy factory reset-et és utána szelektíven csak a szükséges dolgokat töltöttem vissza a mybackup-al. Azóta helyreálltak a dolgok ,nem tapasztalok semmi hibát ,minden rendben működik. A sebességhez nem tudok - nem akarok - hozzászólni ,nem méregetem benchmarkokkal. Érzésre jó - de nekem a gyári is az volt - és ez nekem épp elég. Játékokra nem használom...
Egy nap használat ugyan még nem mérvadó ,de most nagyon jó ,használható rendszernek tűnik. Van benne néhány nagyon jó dolog ami tetszik. -
fil
őstag
A marketen találsz számos programot rá. Én a MyBackup Pro-t szoktam használni ,meg fönn van még a Titanium Backup Pro is. Ezekkel elég jó biztonsággal lehet lementeni a programokat és az adatokat. (Célszerű a backup progi apk-ját kimenteni az sd-re ,ez gyorsítja a restore-t (nem kell leszedni megint a marketről).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Átirányítani lehet a freemailt, én is azt teszem, mivel évek óta tapasztalom, hogy mobilról email programmal nem lehet freemail-ről levelet küldeni, de mobilról még webes felületen se. Valami szabványa rossz a freemailnek, de az átirányítás az működik, gmail-en olvasom a freemail-re érkező leveleimet. Azt nem tudom, hogy az működik-e, hogy gmail-ről indítva küldeni freemail címről küldöttként, de feltételezem, hogy igen, mivel azt valójában a gmail végzi, nem akadályozza a dolgot a fremail rossz szabványa. Remélem érthetően írtam.
-
bepken
veterán
válasz #71562240 #7374 üzenetére
ott a pont akinek ilyen irányú tervei vannak, ez lesz a legegyszerübb megoldás.
felmerült bennem egy kérdés: a google az átirányított leveleket is szüri? csak mert én minden sz@rra freemailes címmel regisztrálok, ott elfér a spam bár nekem böven elég, hogy freemail.hu/szimpla-n megnézem a leveleket, küldeni nem szoktam.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Szati20
csendes tag
Újabb kérdés: A hét főképernyő számát hogy lehet testreszabni? Oké, hogy kétszer megnyomom a hozzá tartozó gombot, meg is jelennek a kicsinyített ablakok, de onnantól kezdve semmit nem tudok állítani. Amelyikre rábökök, oda ugrik, de törölni nem tudom. Mit nem tudok, amit ti igen?
-
mazsi
senior tag
válasz Hável Zsolt #7331 üzenetére
A kijelző túl érzékeny, az ujjlenyomatokat is néha érintésnek veszi. Ilyenkor random ugrál belép menükbe, vagy úgy tesz, mintha az ujjaddal le-fel húzogatnád a képernyőt.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Hável Zsolt
csendes tag
Sziasztok, lenne még egy észrevételem amit meg akarok veletek osztani.
van, hogy egyszerűen ˝meghal˝ a telefon. nem kapok meg semmiféle sms-t, hívást-t, semmit... ezt onnan veszem észre amikor feloldom a képernyőzárat (elhúzom a lakatot) van a rezgés, na az eltűnik. Onnan tudom, hogy egyéb szolgáltatások is eltűntek a telóról.
Ilyenkor újraindítom, és minden megjavul. (pl.: mag kapom az addig nem fogadott sms-eket, hívásokat, e-maileket egymás után)
A hibajelenség egyáltalán nem sűrű, de mégis zavaró, ha előfordul.
Valami 5let, vagy csak az androidnak az okostelefonok ártalma, hogy néha összezavarodnak.
..::SGS wifi 5.0, Defy+, skoda105l::..
-
mazsi
senior tag
válasz Hável Zsolt #7385 üzenetére
Ha főzött ROM van a telefonodon, akkor ez a mélyalvás/deep sleep miatt léphet fel. Érdemes kikapcsolni, vagy állítani rajta.
Gyári ROM-nál nem tudom mi okozhatja, de egy gyári állapot visszaállítása meg kell, hogy oldja a gondod.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
-
Raqueia
tag
Hátha járt más is így leírom a 2.3.6 root tapasztalataimat:
a Joe30 féle sbf.-fel rootoltam a telót. minden ok volt, kezdtem tisztítgatni a gyári rendszert, plusz nfcfx mester értesítési sávos SystemUI.apk-ját ES feleexplorerrel beraktam. Én nem akarok főzött romot, nekem tetszik a gyári, azt akartam tuningolni. Egy fél nap mulva egyszer csak eltünt az értesítési sáv...végleg. KI/Bekapcs megoldotta...pár percre. Toltam rá egy factory resetet, itt is csak pár percre, újra flesseltem a rootolt szoftot, akkor is ez lett, de ez még semmi, újraraktam a gyári rendszert, akkor is. De csak ácsingóztam a root után, az xda-m két lehetséges okot említettek: vagy a blur account kavar be, vagy a gyári emil app notificationja. na megcsináltam egy zsírúj blur accot, fel a gyári 2.3.6 sbf és jó lett, sőt három nap után bátorkodtam feltenni a rootoltat is és az is jó. Egyenlőre törölgettem a gyári fosokat:
- voicecommand
- 7digital
- zinio
- cardiotrainer
- cardock
- filemanager
- hírek és időjárás widget
- swype
- greek keyboard
- helpcentre
- protips
- voicereadouts
- bookmarkwidget
- magicsmoke livewallpaper
- visualizationwallpaperTehát nekem az értesítési sáv eltünést az új blur acc megoldotta.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
addikt
Az ismerősöd használjon kapacitív kijelzőre való pennát vagy buheráljon egyet.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
Sőt, találtam egy még jobb(?) elkészítés módot.
-
balbekk12
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az,hogy beírok egy új contactot és nem látszik a contatcok között??? (a recent hívások között ott van a név és a szám, de a tel.könyvben meg nem látszik?)
előre is köszi a segítséget!
-
addikt
válasz balbekk12 #7393 üzenetére
Valószínűleg a Motorola Contacts közé vetted fel és ki van kapcsolva a láthatósága. A névjegyeken belül a Settings / Contact Storage-ben érdemes a google fiókra kapcsolni illetve a Contacts fül / Menü / Display option-st ennek megfelelően beállítani.
-
macskajancsi
aktív tag
Van jelenleg bármi hátrányom abból, ha 2.3.6-ra frissítek?
coito ergo sum...
-
bepken
veterán
válasz Hável Zsolt #7385 üzenetére
akku használatnál nem a legelsö, akku kímélö opció van véletlenül kiválasztve? hirtelen erre tudok gondolni...bár ez csak a mobilnetet kapcsolja le 15 perc után, Neked pedig sms sem érkezik meg.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz macskajancsi #7395 üzenetére
mostmár nincs, söt! ajánlott! föleg, ha nem viszket még a tenyered, hogy mókolgass. én 1 hete rootoltam, addig a 2.3.6. futott rajta. és míg 2.3.5. alatt voltak furcsaságok, frissítés után mind eltüntek
-
balbekk12
tag
válasz Dark Archon #7394 üzenetére
Köszi, de sajna nem jó!
Próbálom beállítgatni, de nem látszódik! Egyáltalán amikor elmentek egy contactot,akkor, hogyan lehet kiválasztani,hogy hova mentse? -
addikt
-
balbekk12
tag
válasz Dark Archon #7399 üzenetére
Értettem! Ott a pipa (mégsem mutatja a contact-ok között ,azt amit a recent-be igen)!
(a google contact-hoz adja hozzá őket, de választási opciót nem találok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest