Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ja én is láttam videót az új sony csodáról (egyébként mérhetetlenül nagy öröm számomra, hogy már csak Sony-ról beszélhetünk )
na szóval ott mutogatja a fickó vigyorogva, hogy kendön keresztül is érzékel a kijelzö. elvileg ez télen lesz elönyös, mikor kesztyüvel matatjuk a telót...
de a defy+ is érzékel kendön keresztül persze nem túl pontosan....╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mazsi
senior tag
Szerintem ez nem csak ár kérdése. Más a célközönség és más a cél. A Motorola készülékeknél nem cél az IP67 szabvány garantálása - csak extra.
Nem tudom volt-e már szifonod, amit cseréltek első szóra. Hallok én is ilyen amerikai példákat, de a magyar viszonyok mást tükröznek. Sok hibát hallok baráti körben, bár a negatív vélemény biztos jobban terjed, mint a pozitív.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Hável Zsolt
csendes tag
Sziasztok tudom, hogy egy lerágott csont ez a téma, de mégis a segítségeteket kérem.
Pár napja lettem figyelmes (főleg amikor az ismerőseimmel összeülünk és van sok okostelefon a kezekben) Általában az enyém hullik ki elsőként a szórakozásból mert lemerül.
Valami elképesztő módon fogyasztja az aksit. (és nem tudom mi)
Kivan kapcsolva minden egyedül a mobilnet nincs. (tudom, hogy az nagyon képes szívni az aksit, de tegnap pl.: indult 78%-ról és nem töb mint 4 óra alatt 8%-ra merült)Szerintetek lehet, hogy valami baj van? mert én már kezdem azt hinni.
lehet, hogy zárlatos az aksi? A teló számlás garis, vigyem szervízbe (elméletileg gariba kellene foglalkozniuk ilyen meghibásodással)Üdv Zs.
..::SGS wifi 5.0, Defy+, skoda105l::..
-
addikt
válasz Hável Zsolt #7313 üzenetére
Hát próbáld ki, hogy kikapcsolod a mobilnetet és meglátod. Ez a 78% is sántít, mert csak 10-es lépések vannak gyárilag, te valamivel belemásztál az akku lelkivilágába.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Hável Zsolt
csendes tag
válasz Dark Archon #7314 üzenetére
Battery circle alkalmazás, és 1%-onként látod az aksi állapotát.
Semmi más nincs feltelepítve, sehova se nyúltam bele teljesen gyári az egész.
Pl.: ma 8:18-kor vettem le a töltőről 99% volt, most 94% (kétszer volt bekapcsolva a kijelző)
Egyik haveromnak van egy sgs S2 telója abban is 1650-es aksi van és meg se kottyan neki a telefon gyilkolása, pedig abban sokkal nagyobb a kijelző, és HD-s meg miegymás, annak jobban kellene merülnie? nem?
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
válasz Hável Zsolt #7315 üzenetére
Próbáld ki hogy kiveszed az akksit. Majd egy fél nap múlva vissza, ha merült látványosan akkor valami gond van vele.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Mondom, hogy belemásztál az akku lelkivilágába Egyrészt így két alkalmazás is olvassa az akku állapotát, másrészt a gyakrabbi lekérdezés az 1% miatt szintén nincs jó hatással a fogyasztásra. Első körben én letakarítanám a programot, aztán kikapcsolt mobilnettel megnézném, meddig bírja. Ha úgy elmegy 3 napot, akkor semmi baja.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
gacsoi
senior tag
Engem Gio-n szopatott valami beragadó alkalmazás, és nem tudtam rájönni, mi is az.
Fél nap alatt, ha hozzá sem nyúltam, akkor is lement 15 %-ra.
Akkor vettem a Defy-t, a Gio-t pedíg megkapta a párom.
Újraraktam neki a romot, és láss csodát, nála 3 napíg bírja.
Persze, lényegesen kevesebbet nyomkodja, mint én.
A helyedbe lementenék mindent, és megpróbálkoznék egy factory reset-el.
Aztán vagy 2 napíg alapon bróbálni.
Nagyon nem hiszem, hogy az akkuval lenne gond. -
Hável Zsolt
csendes tag
válasz Dark Archon #7317 üzenetére
A mobilnetet ugye úgy tudom leállítani, hogy a 3g-t átállítom 2g-re? nem?
Sőt mindent letakarítottam róla, maradt egy Igo, meg egy két apróság...
Nahh majd meglátjuk.
-
nfcfx
tag
válasz Hável Zsolt #7319 üzenetére
nem. a 2g nem azt jelenti, h nincs mobilnet. 2g-n is van mobilnet, pl gprs, edge, csak ugye ez lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
tomlac14
tag
válasz Hável Zsolt #7322 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nferenc.blurapnswitch mondjuk ezzel a legegyszerübb
-
törölt tag
válasz Hável Zsolt #7322 üzenetére
Settings>Data manager>Data delivery>Data enabled, pipa ki.
-
Viper26
nagyúr
Többször lehetett olvasni, ezért kérdezem, hogy mennyire általános ez a kijelző-érzékenység probléma?
S23 | Garmin epix™ Pro
-
mazsi
senior tag
válasz Viper26 #7326 üzenetére
Eléggé.
Csak annál nem jön elő, aki szerencsés. Ismerősöm ekcéma miatt krémeket használ folyamatosan. Neki egyik mostani érintőképernyő sem működik értelmesen a keze alatt.
Nálad még nem jött elő a dolog? Nálam tegnap 3x jelentkezett.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Vangelis
félisten
Srácok ez a készülék vagy a Motolux?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bobika1990
csendes tag
Pár nap használat után én is baromi elégedetlen vagyok az akksi idővel. Minden kivan kapcsolva (mobilnet, szinkr., 3g, stb stb) nem is nyomkodom és egy éjszaka alatt merül 20%-ot. Root uninstallerrel kiszedtem pár alap programot amik folyton futottak de így se az igazi. Facebook, google maps és társait nem lehet valahogy véglegesen kiiktatni törlés nélkül ? Akárhányszor megnézem az éppen futó appokat mindig ott vannak....
-
bepken
veterán
válasz Viper26 #7332 üzenetére
a kijelzö miatt felesleges aggódnod ha hibás, nyílván cserélni fogják... a zsíros, krémes, olajos ujjal való összefüggésben én spec nem igazán hiszek. nekem is szokott izzadni a kezem, de még nem tapasztaltam hibát. igaz, rendszeresen takarírom a kijelzöt, mivel a zsíros kezemmel hamar össze tapicskolom. na elözö telefonommal voltak ilyen problémák viszont! igaz az a kijelzö rezisztív volt... konkrétan hihalt a középsö része, és javítás helyett választhattam új telefont. (ebböl gondolom, hogy nem egyedi hiba volt)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kótyagos42
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Frisítettem 2.3.6, a gmail mellett szeretném a freemailt is használni de nem tudom beállítani mert azt írja ,hogy egy hiba adódott,de hogy mi az a hiba azt nem.Ha valaki tudja a megoldást és megosztaná velem megköszönném. -
bepken
veterán
válasz kótyagos42 #7335 üzenetére
ez így kevés, ne haragudj semmi konkrétumot nem írtál le. mit, mivel, hogyan próbáltál?
infó hiányában, csak feltételezni tudom, hogy az e-mail appban próbáltad hozzáadni a freemail fiókod. megnyugtatlak, nekem sem sikerült (most próbáltam) és az ok valószínüleg az, hogy a freemail nem támogatott.
megoldás (nálam): böngészöbe freemail.hu/szimpla ... bár gondolom számodra az értesítés lenne a fontos :/
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
bocsi! mégis sikerült!
1. vedd ki a pipát az "automatikus konfigurálás" elöl
2. bejövö beállításoknál: pop.freemail.hu felhasználónév jelszó
3. kimenö beállításoknál: smtp.freemail.hu felhasználónév jelszó
4. mentéssok sikert
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Dark Archon #7317 üzenetére
Az 1%-os pontosságú kijelzéshez miért kellene sűrűbben lekérdezni az akksit???
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
bepken
veterán
az a gonosz ikertestvére pulse minim volt
próbáld meg úgy, hogy felhasználó nevekhez csak a @ elötti részt írod! egyébként küldést én nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
kiki94
csendes tag
3 hónapja kaptam egy defy plus-t és mostanában az a szokása, hogy random elindítja a zenét. Biztos, hogy nem én nyomok meg valamit véletlen, mert a múltkor az asztalomon szépen lerakva, billentyűzárral, lenémítva szólalt meg. Most már harmadszor fordult ez elő és nem kifejezetten örülök neki hajnali 3-kor vagy óra közepén. Esetleg más valakinél csinál még ilyet az övé, mit lehetne tenni, hogy többet ne jusson eszébe?
Előre is köszi a válaszokat -
bepken
veterán
válasz sniphoe #7347 üzenetére
hülyén veszi ki magát, miután így rákérdeztem...de ez esetben nincs ötletem :/
vmi más lejátszónál egyböl a füles csatlakoztatásakor való automatikus indításra gondolnék...de a gyári ezt nem tudja. javítsatok ki, ha mégis!
esetleg nyomj egy adat törlést az alkalmazás kezelöben, hátha csak vmi félre csusszant (nekem nagy százalékban megszokott így oldódni a gondom) és ha ez sem segít, tegyél fel valamit helyette és nevezd ki alapértelmezettnek!
-
ajca
tag
válasz bobika1990 #7330 üzenetére
Én is ezzel kűzdöttem,viszont amióta a wifit kikapcsolom minden használat után azóta egy éjszaka 2-3% ot esik a töltöttség és 2napot elmegy normál használat mellett,nem rootolt 2.3.6 rendszeren,viszont azt olvastam még a sima defy fórumon régen,hogy a google és a google alapú programokat nem ajánlott törölni mert tégla lehet a telóból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest