Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
aktív tag
Minden alapbeállításon, Kang 05.07, Kingston SDHC C4
mecsystem.uw.hu
-
105kacsa
őstag
Igen. quarx 04.29 kangs 05.03 után áttért a 3 szintre ,de itt :https://github.com/Quarx2k/android_device_moto_mb526/blob/gingerbread/bootmenu/config/overclock.conf már megint 4 szint van.Akinek a quarx 05.06 ill. kangs 05.07 van fent az megerősíthetné ezt.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
macskajancsi
aktív tag
Van CM alatt valamilyen adatbázis gyorsítása opció, de erre most nem sikerül ráakadnom, pedig már fél órája meresztem a szemem és gugli sem a barátom.
Valaki nem írná le hol található?105kacsa :
quarx 05.06 alatt 4 lehetőségem van a min-max frekvencia beállításoknál.[ Szerkesztve ]
coito ergo sum...
-
addikt
"Természetesen csak rendszergazda jogosultságok birtokában működik a dolog." <-- kösz a semmit Én több hétig játszok egy játékkal és azért nem akarnám ismét végigvinni, mert jött egy pályacsomag, de ugye csak akkor játszható, ha előtte kész van a többi.
BlueDeath: mondjuk a lementés működhet... de, hogy root nélkül nem állítod vissza, az 99.9% (azért valaki kipróbálhatná root nélküli telefonon). Más miatt viszont nem sok értelme a root-nak (nekem).
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
tomlac14
tag
azt hiszem sikerült a rootolás
-
bepken
veterán
válasz Dark Archon #7954 üzenetére
where is my water?
írtam amúgy, hogy benéztem, bocsi. ez nekem amolyan valamit valamiért kategóriának tűnik. ha valaki teljes mentést akar csinálni az adatairól, annak rootolnia kell. de ezzel az eljárással ezután bármikor előhozhatja az elmentett alkalmazásokat beállításokkal együtt.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
jeni
félisten
Szia
Mi kell ahhoz,hogy a Moto RSD Lite felismerje a telómat ha a gyárit sbf fájlt akarom felrakni?
Sajni nem látja a telómat,hogy milyen szoftveres!
Maga a gyökérkönyvtárból sem lehet felrakni a gyári 2.3.5 verzós sbf fájlt?[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz macskajancsi #7953 üzenetére
a JIT-re gondolsz?
Jeni! ha jobb oldalt az adatok kitöltésének hiányára gondolsz, azokat nekem sem csinálta meg...
de miért nem nand-ról mész vissza?[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
addikt
Azaz Meg ott a Cut The Rope is, amit harmadjára kezdtem el és szintén most jött hozzá pályacsomag. Egyiket sem pár óra újra végigvinni, ráadásul úgy, hogy minden kacsa / csillag megvan Meg ezek ugye megvett játékok, csak úgy nem törli az ember, főleg mivel - mint említettem - a mai napig jön rá pálya.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ha nem csináltál nand backup-ot, akkor nem lesz meg. értsd: ha nincs az SD kártyádon (vagy már a számítógépedre lementve) egy clockworkmod/backkup/*mentés dátuma* mappa, akkor nem csináltál mentést a gyári rendszerről.
de egyébként RSD mit ír? vagy nem nagyon értem milyen hiba történt. írd le kicsit részletesebben!
Dark Archon
hát hidd el, nekem is fájt, amikor rom csere miatt fel kellett áldoznom a 80%ig vitt Where is my water-t[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
van korábbi gyári mentésem a 2.3.5 és a 2.3.6-ról.
azzal hogy menne a dolog ami ott van a gyökér könyvtárban külön-külön mappában
az rsd lite mikor kijelöltem a fájlt akkor a startra katt és nem történik semmi
amúgy a gépem nem látja a motorola telcsit mikor rácsatlakoztatóm,mert akkor ki kéne írni az sd kártya méretét is.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
a clockworkmod/backup/*dátum* mappákkról beszélünk?
mert akkor elvileg CWM-ből > Restore és kiválasztod melyik mentést szeretnéd visszaállítaniakkor már csak egy rutin kérdés: USB-debug van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kipróbáltam a MyBackup-ot a Cut The Rope-on (mondván sokat úgysem veszítek) és megcsinálta a mentést és visszaállítást root nélkül! Köszi, hálám üldözni fog a sírig!
Az igazsághoz mondjuk hozzátartozik, hogy ennek a játéknak van egy külső mentés file-ja az SD kártyán, a Where's My Water-rel viszont nem merem kipróbálni.
-
bepken
veterán
húzd le a telefont, aztán dugd rá újra és figyeld miket ír ki. én mikor bekapcsoltam a debug-ot és újra rádugtam, új hardverként drivert telepített. még valami ilyesmire tudok gondolni...bár, Te már rootoltad a telefont, szóval akkor lehet mégsem ez a hiba.
de őszinte leszek, fogalmam sincs hogy néz ki a kezelőfelület, ha gondolod otthon majd megnézem jobban, hogy nekem mit ír és hogyan. most majd 1 hónapos emlékekből idéztem csak fel töredékeket
-
Hege1234
addikt
MS2GingerV3 nélkül még hogy tudom megoldani hogy 720p-be vegyek fel ?
-
BSOD
senior tag
válasz Dark Archon #7965 üzenetére
Nyilván nem fog mindent menteni (elsősorban rendszerbeállításokra gondolok). Erre fel kell készülni, hisz ahhoz tényleg root kell, ezt írja is, ahogy belidézted. Játékoknál szerintem nem lesz gond (legalább is jók a tapasztalataim), hacsak nem ássa be valamelyik annyira magát a telefon lelkébe .
[ Szerkesztve ]
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
jeni
félisten
-
bepken
veterán
válasz Hege1234 #7967 üzenetére
ha gyári rom van a telódon és ezt a gyári romot rootoltad! >>> CWM-ből flash zip from sdcard 720p+panorama-defy+.zip
-
bepken
veterán
hardveres gond? ha jól emlékszem wifi problémád volt, pontosabban fagyást írtál... csak ennyiért kapásból tüntetni akarod a nyomokat? azért annyira nagy bűnt nem követtél el szerintem, nyugi
én a helyedben frissebb cm7et pakoltam volna fel és kész..dehát Te tudod╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Hege1234 #7971 üzenetére
ez esetben a válasz: NEM lehet telepíteni 720p+panorama mod-ot CyanogenMod alá...
de egyébként sem maradsz le sok mindenről bár a panoráma része nálam hibátlan volt, nem úgy mint a GooglePlay-ről beszerezhető társai...azok valahogy mindig elcsúsznak valahol. ezzel a moddal pedig hibátlan panorámaképeket csináltam, csak ugye itt nem lehet körbeforgatni...
-
bepken
veterán
de nemár...nekem 2.3.5-ön fagyott folyamatosan a wifi (csak ha WPA2-vel volt védve a hálózat) aztán OTA frissítés után ez megszünt. root után meg még gyorsabban is pattant fel a hálózatra én nem vagyok szervízes, de sanszos, hogy nem hardver baja van...
-
BSOD
senior tag
szerk: hülye kérdés volt...
[ Szerkesztve ]
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
tomlac14
tag
Sima Titanium backuppal is lehet fagyasztani a nem kellő alkalmazásokat vagy csak a Pro verziójával?
-
bepken
veterán
válasz Hege1234 #7977 üzenetére
720p az a "kissebbik" HD felbontás (lenne), csak a videónál elérhető...én annyi különbséget láttam, hogy kicsit smooth-osabb lett a kép és ugye eleve nagyobb, ergó full képernyőn nem volt (annyira) pixeles. de megvagyok nélküle
"panorámát nemlátok a beállítások között" ????? milyen beállítások között? nem arról beszélünk, hogy hogyan rakd fel? Te már látod, milyen opciók vannak?
tomlac14!
azt hiszem lehet, de csak 1-esével....de lehet tévedek és egyáltalán nem lehet az ingyenes verzióval...[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Hege1234 #7981 üzenetére
nem nem. tegnap este felpakoltam a cm7et, de most egy ideig gyári rootolt rommal használtam ezt a camera mod-ot. de tényleg nem voltam elájulva tőle...
írta itt korábban valaki, hogy ha a defy+ hardveresen alkalmas lenne HD felbontású felvételre, akkor valószínűleg nem spórolták volna ki belőle. hát igen...egyedül a kamera miatt bánom kicsit, hogy nem a SE Ray-t válaszottam...de a többi tulajdonsága mindenért kárpótol╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
duda1978
tag
sziasztok. Szeretnék skypon videótelefonálni de nincs kamerás választható opció. Cm 7 -es van a tellón.Van esetleg valami progi amivel tudok videót fogadni ha hívnak gépről?
-
Geo-tin
csendes tag
Sziasztok!
Van már valami elérhető normális és gyors rom defy+-ra? gsm-ben vásárolt gyárilag független telefonom van amin 2.3.6 fut...Elvileg németből lett behozva.
Válaszotok előre is köszönöm!Csak PÜ-ben érdeklődj! (Nyíregyháza-Debrecen)
-
Kocsmabutor
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Gyári rendszert rootoltam, majd Titanium Backuppal elkezdtem törölni belőle a felesleget, ami olyan jól sikerült, hogy a Home alkalmazás folyamatosan FC-zik. Nem tudom kezelni a telefont, mert egyfolytában FC. Az lenne a kérdés, hogyan tudok "kívülről" Factory Resetet csinálni? Recoveryt még nem telepítettem, de nem is sikerül a folyamatos FC miatt.
Mosmicsinyájak
-
lordyka
aktív tag
válasz Kocsmabutor #7988 üzenetére
FR amúgy se oldaná meg, az csak a data-t törli, nem rakja vissza a letörölt fájlokat. rsd lite-tal fel kell raknod egy sbf-et
-
Kocsmabutor
csendes tag
válasz Kocsmabutor #7990 üzenetére
Nah közbe lejárt az idő.
Mivel megvan a magyarítás, és más telóra már tettem fel, a kérdés az, hogy amit találtam "Retail Central Europe DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-125_GR_SIGN_SIGNED_UCADEFYEMARAB1B80AA004.0R_PDS03C_USAJRDNGIBRRTCEE_P019_A020_HWp3_WIG148090_Service1FF.sbf", erre fel lehet e tenni?
-
Kocsmabutor
csendes tag
Nah most levert a víz. Véletlenül ráflasheltem egy sima defy-re való FroYo-t. Nem akar bekapcsolni se. Ötlet?
-
törölt tag
válasz Kocsmabutor #7992 üzenetére
akksi fél percre ki, aztán hangerő-fel gombot tartva bekapcsolni, és rátolni a gyári sbf fájlt
-
bepken
veterán
válasz Kocsmabutor #7992 üzenetére
megéri kapkodni? vagy lehiggadsz és visszaolvasol egy keveset... nem is kell sokat, konkrétan 24 órán belül volt szó utoljára gyári sbf telepítésröl...linkekkel meg kutyafülével együtt.
az akksit vedd ki, míg olvasol! sok sikert!
-
lordyka
aktív tag
na megjött az új akku. egyenlőre nem mutatkozik az extra teljesítmény, reggel vettem le töltőről és 48 százalékon áll... a másik furcsaság h feltöltés után nem 4320mVig ment hanem 4160ig, mint a sima defy akkuk. szólval lehet h egy sima defy akku aranyba csomagolva...
de aztán lehet csak be kell törni még, egy pár töltésciklus után ha nem mutatkozik az extra energy akkor ez egy kamu. egyenlőre nem ajánlott a beszerzése...
egyetlen pozitívum h az akkuesésem megszünt, szóval az egy akku hiba, szerintem a sok kalibrálás nem tesz jót neki akárki akármit is mond, nem szeretik ezek az akkuk ha csontra lemerítik őket. -
mazsi
senior tag
válasz lordyka #7996 üzenetére
Fogalmam sincs milyen akksit vettél, de pár fogalmat keversz. A 160 mV nem egetverő különbség. Ismerős szerint a márkajelzés nélküli akksiknál 20%-on belül kell maradniuk az eltéréssel.
A NiMh korszak óta nem érdemes mélykisütni az akkumulátorokat. A Liion és Lipolymer nem szereti, ha sokáig tétlen pihen, túlmerítik, vagy túl sűrűn töltik. A legjobb, ha mindig rátöltesz, amikor legalább fél órát töltőn tudod hagyni.
Az elmúlt 10-12 év akkumulátorait a gyárban formázzák több okból. Nálad már csak 2-3% javulás várható 5-10 töltési ciklus alatt, utána lefele indul a görbe.
A rossz adatok rossz battery adatfile-tól is származhatnak. Sokáig a CM ROM-ok csak a Defy kapacitásáig engedték tölteni a telefont, mert kisebb értékekre volt beállítva a szoftver. Szerintem olvass utána, biztosan más is szembesült ezzel a dologgal már előtted.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Tv
senior tag
Szerintem csak rosszul fogalmazta meg
Gondolom a második mondatot így értette: "A legjobb ha mindig akkor dugod töltőre, ha rajta is tudod hagyni legalább félórát. " Tehát ilyen 5-10 perces töltőre dugdosások nem tesznek jót az akkunak. Egyébiránt ha már szóbajött ( és netalán valakit érdekel is a véleményem ), én ezeknél az újabb akkuknál is kikapcsolt állapotban hosszabb ideig szoktam végezni az első töltést. Lehet, hogy mindegy, de nekem így még sosem volt gondom az akkuidővel utána. -
Kocsmabutor
csendes tag
Nos, a tegnapi félreflashelés után sikerült megoldani a helyzetet. A kérdés a következő lenne: Ezeket töröltem a telefonról, miután meghalódott: Blur accounts, Cardio trainer, Car dock, News, News and weather, Tasks, Social networks, Voice search, Voice commands, Zinio. Mit nem kellet volna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest