Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Hátha járt más is így leírom a 2.3.6 root tapasztalataimat:
a Joe30 féle sbf.-fel rootoltam a telót. minden ok volt, kezdtem tisztítgatni a gyári rendszert, plusz nfcfx mester értesítési sávos SystemUI.apk-ját ES feleexplorerrel beraktam. Én nem akarok főzött romot, nekem tetszik a gyári, azt akartam tuningolni. Egy fél nap mulva egyszer csak eltünt az értesítési sáv...végleg. KI/Bekapcs megoldotta...pár percre. Toltam rá egy factory resetet, itt is csak pár percre, újra flesseltem a rootolt szoftot, akkor is ez lett, de ez még semmi, újraraktam a gyári rendszert, akkor is. De csak ácsingóztam a root után, az xda-m két lehetséges okot említettek: vagy a blur account kavar be, vagy a gyári emil app notificationja. na megcsináltam egy zsírúj blur accot, fel a gyári 2.3.6 sbf és jó lett, sőt három nap után bátorkodtam feltenni a rootoltat is és az is jó. Egyenlőre törölgettem a gyári fosokat:
- voicecommand
- 7digital
- zinio
- cardiotrainer
- cardock
- filemanager
- hírek és időjárás widget
- swype
- greek keyboard
- helpcentre
- protips
- voicereadouts
- bookmarkwidget
- magicsmoke livewallpaper
- visualizationwallpaperTehát nekem az értesítési sáv eltünést az új blur acc megoldotta.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest