Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz bobika1990 #7149 üzenetére
"A háttérbe megy az advanced task killer, be van kapcsolva rajta az auto kill, illetve a beépített task managerbe is aktív ugyanezen funkció."
Pontosan ez a probléma.
Amit kilő a program, indítja is újra a rendszer, így szépen megeszi az akkut.Andorid alatt a task killer-t, és társait el lehet / kellene felejteni, többet árt, mint használ.
Majd a droid bezár magának dolgokat, ha fogytán az erőforrás, ennyi.S23 | Garmin epix™ Pro
-
nfcfx
tag
válasz bobika1990 #7149 üzenetére
A task killer cuccokat felejtsd el. Mondtam már párszor, hogy az semmit sem segít, de egyesek kételkedtek benne.
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok,
nekem az lenne a gondom, hogy egy kis idő után irdatlanul belassul a rendszere, olyan szinten, hogy legszívesebben földhöz vágnám. Ilyenkor léphetek ki mindenből, alkalmazások bezárása azt vissza pl netezéshez. Illetve, inkább, ha netezek akkor jön elő ez a csigaság szindróma. Kérdésem, tietek is ilyen ? Gyári, elvileg legfrissebb android van rajta. -
pudingstyle
tag
Lenne egy kisebb (nagyobb) problémám a hálózattal. CM romokon akármelyiket lövöm be baseband switcherrel, egyszerűen bizonytalan időközönként nincs hálózaton a teló. Van, hogy újraindítás segít, van hogy kettő, de nagyon kellemetlen tud lenni, mikor azt hiszem minden flottul megy, mégsem tudnak elérni, és általában csak akkor veszem észre, mikor szeretnék hívni valakit, de a hangszóró meg sem szólal. Gyári romon és MS2Ginger-en tökéletesen megy a dolog, ezért arra gondoltam, hogy nem lehetne-e valahogy átvarázsolni a baseband beállítást egyik romról a másikra..
Nexus 5 D821
-
bepken
veterán
válasz bobika1990 #7154 üzenetére
tudtommal a t-mobile pulse-on eclair rom fut, a defy+ pedig gingerbread ég és föld a kettö!
de egyébként már eclair alatt is baromság volt mindent kilödözni, magadnak csináltad a problémákat vele.... nekem minim volt és task killert drasztikus akadásokkor alkalmaztam csak. söt, a programok nagyrésze white-list-en volt nálam, hogy véletlenül se löjem ki öket. igaz, mindezt csak kitakarított romon tudtam megvalósítani. mellöztem a felesleges app-ok telepítgetését
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy defy+-ra jók-e a sima defy romok? mert kerestem neten defy+-ra romokat de csak sima defyre vannak. -
Viper26
nagyúr
Úgy látom a Superoneclick működik gyári 2.3.6 alatt...valaki meg tudja ezt erősíteni?
S23 | Garmin epix™ Pro
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz Viper26 #7167 üzenetére
szerintem pedig gondold ezt át még egyszer... azért pirítottam Rád, mert egy nyílvánvalóan laikus kérdésre semmit mondó, nem törödöm választ adtál... honnan vetted, hogy a defy romoknak müködniük kell defy plus-on is?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz 105kacsa #7135 üzenetére
Amúgy amit az említett hozzászólásodban írt értékekkel anno hogy ment a teló? Most én is beállítottam az értékeket azokra amiket ott írtál, mert már elegem volt a tunyaságából elsőre sokkal gyorsabban bebootolt, egyáltalán nincs akadás, szóval megvagyok vele elégedve, de hosszútávon nem volt semmilyen hátránya?
-
1NST1G8R
senior tag
Szeva mindenki!
Biztos volt mar tema (mert szerintem nem csak szamomra zavaro), de az utobbi parszaz hozzaszolasban nem talaltam, igy felvetnem a mar-mar koltoi kerdest: hol volt az eszuk azoknak a nagytudasu tervezoknek akik megdizajnoltak ezt a telot, mikor kitalaltak hogy a kepernyo es a "keret" hozott hagynak egy kis g'ci fel mm-es rest, hogy a kis porszemek ugy beszorulhassanak hogy az eletben nem piszkalod ki oket tobbe? Ez titeket nem kerget az oruletbe? En ezt az "elmes" megoldast mas teloknal amugy nem is nagyon lattam, meg motorolanal sem, de mar annyira felidegesitettem magam rajta hogy mindjart felrobbanok.
Most azon gondolkozom hogy szepen berakom a csap ala es megprobalom kimosni, de kicsit parazok nehogy beazzon. Ha meg nem szallt bele a kis resbe teljesen akkor neha meg ki tudom fujkalni, na de azis milyen mar. Magas nyomasu kompresszorom meg nincs sajnos, ha lenne tuti neki esnek vele. Otlet, javaslat?
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz belavagyokbp #7174 üzenetére
A Defy 2-nél talán majd sikerül nekik (már ha lesz egyáltalán Defy 2 ), akkor viszont remélem a "külcsínyt" nem ezekre az IQ terroristákra bízzák, mert akkor jaj nekünk...
Keresztkérdés, mert egyre inkább kezdem bele lovallni magamat a lögybölésbe: ti áztattátok már el a telót? Túlélte? Volt akinek tönkre ment? Kell még valamire figyelni azon kívűl hogy a gumiborítás a helyén legyen? Lehet kicsit túlparázom, de biztos ami. Bár mondjuk eme videó alapján elvileg nincs miért aggódni, de ki tudja mi lett utána azzal a telóval.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
mazsi
senior tag
válasz jazzkifli #7077 üzenetére
Hamarosan itt a magyar nyelv a CM9 ROMokban! Redaya kolléga megcsinálta a nagyját SGII telefonra, ami lassan bekerül az összes verzióba.
Ráadásul a Cyanogenmod csapat kapott végre új szervert, talán felpörögnek a folyamatok, hogy nagyobb lett a tárhely.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
duli
tag
Sziasztok
Keresztfiam készülékét hazavágta egy Finger Security Scanner nevű program. Most a jelenség az , hogy feláll a rendszer , zár kinyitása után fekete képernyő , semmi gombra nem reagál , majd kis idő múlva FC- ik erre a programra hivatkozva. Factory resetet nemtudok csinálni mivel recovery menü sem jön elő . Valakinek valami ötlet ? -
addikt
A recoverynek elő kell jönnie:
1. bekapcsoláskor nyomva tartod a HANGERŐ LE gombot
2. mikor megjelenik a robot, akkor megnyomod a HANGERŐ LE + HANGERŐ FEL gombokat egyszerre1NST1G8R: azért ne vegyél mindent kp-nak, ami a YT-n van Egyrészt nincs megmutatva a telefon, tehát akármivel felvehették, másrészt lehetett vízálló tokban is, szóval az a videó úgy nem ér semmit. Én direkt biztos, hogy nem fogom kipróbálni, hogy beázik-e...
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
válasz 1NST1G8R #7175 üzenetére
ui. (lejárt a szerk. idő): szinte biztos, hogy nem Defy+-szal lett felvéve, mert 360p a legnagyobb minőség, olyat meg - minő meglepetés - pont nem tud a telefon felvenni. Hacsak nem a CIF felbontást jelzi tévesen annak, de 240p vagy 480p lenne a helyes megfejtés.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
válasz 1NST1G8R #7175 üzenetére
én kipróbáltam. nekem semmi baja nem lett, a csap alatt megfürdettem.
a dobozon rajta van, hogy "waterproof" gondoltam ha nem az visszaviszem és kicseréltetem velük“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
bepken
veterán
mivel nekem előző telefonom tönkre ment, nem lehetett javítani és cserébe választottam ezt, szervizes gyerekkel papíroztam le, meg miegymás. és ő, miután átnyújtotta a dobozt, azonnal felhívta a figyelmem rá, hogy NEM tudják kapásból cserélni a készüléket, csak és kizárólag a pesti szervíz által kiállított jegyzőkönyv alapján. szóval határozottan lebeszélt minden ezirányú próbálkozásról.
még meg is kérdeztem, hogy "ki az a hülye, aki direkt fürdeti a telefonját?" ... erre csak egy mosoly volt a válasz részéről, ami nyilván a találkozott már pár ilyen esettel...
[ Szerkesztve ]
-
Szati20
csendes tag
Újfent sziasztok!
Először is köszönöm a válaszokat a hívás-megszakadásos kérdésemre.Újabb kérdés fogant meg fejemben:
Olvastam itt is, hogy minden szolgáltatóhoz függetlenül érkezik a telefon. Aztán páran ellenkeztek, valamint azt is említették, hogy ez régen volt így, most már nem.
Pontos infót tud erről a helyzetről valaki?Elképzelhető, hogy a Telenornál venném majd meg a telefont és használnám a T-s kártyámmal. Feltételezem egy FW frissítés mindenképpen kell. Vagy lehet tévedek? Hasonló eset, valaki?
-
bepken
veterán
válasz Viper26 #7185 üzenetére
figyelj! mi a problémád? nem tudod vagy csak nem akarod megérteni a lényeget?
értsd már meg, hogy egy oltári nagy hülyeséget állítottál! ráadásul egy olyan fórumtársadnak, aki egyértelműen laikus, magyarán ha Rád hallgat, elég nagy kellemetlenséget okoz magának..mindez csak azért, mert "szerinted" működhet defy-re való rom a defy plus-on...
obZen pedig....hát obcén... de ha Te nem ismered be (akár csak magadnak), hogy feleslegesen vitatkozol a saját hülyeségedet védve...hát, szerintem éppen Te nem vagy erre a fórumra való.szerk.:
Egyetlen szóval nem mondtam / írtam ilyet, hogy rakja fel, szerintem fuss neki megint.Csak leírtam Sony-nál, hogyan működött a dolog.
azért, azért....na... nem azt állítottam én se, hogy erre utasítottad... éppenséggel csak ÁLLÍTOTTÁL valamit, ráadásul utána járás nélkül! ha valakinek közvetlen választ írsz, szerintem alap dolog, hogy utána jársz a valóság tartalmának (ha már fórum etikett órán vagyunk...)
[ Szerkesztve ]
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Tudja valaki?
- a SzaboF1 féle Defy+ CM7 telepítési leírásban említett hibákat kijavították-e?
- a CM7.2 tartalmaz magyar nyelvet? (vagy 7.1)Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viper26 #7185 üzenetére
Hé! A kiindulópont az volt, hogy egy kérdésre tudatlanul (ezen értelemben kéretlenül), téves és kifejezetten veszélyes választ adtál, amit a jelek továbbra sem vagy hajlandó elismerni-tudomásul venni, - lásd a hozzászólásod jeninek írott része. Ha már obiZen-nel kapcsolatban arra hivatkoztál, hogy milyen viselkedésre van szükség a fórumon, akkor vedd figyelembe, hogy arra sincs szükség, hogy hülyeségeket irkálj, főleg, hogy éppen az ominózus hozzászólásod előtt nem sokkal szintén hülyeséget irkáltál egy másik kérdezőnek. Javaslom, akkor válaszolj valamire, akkor írj valamiről, ha meg van hozzá a tudásod, és akkor nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy személyeskedjenek veled (no és persze kevesebb ürügyet találsz a másokkal való személyeskedéshez, mivel a személyeskedést is te kezdted, bepkennel szemben).
szerk.: közben látom, elismerted a hibádat, illetve ki lett tárgyalva a téma, ez esetben nagyjából okafogyottá vált ez a hozzászólásom, de azért így hagyom.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz #71562240 #7194 üzenetére
Nem állt szándékomban bárkinek gondot okozni azzal a hsz-szel, természetesen a jövőben jobban figyelek erre.
A személyeskedés meg nem szokásom, próbáltam megvédeni magam egy adott helyzetben.Az obZen-féle /szintű személyeskedésre viszont semmi nem szolgálhat mentségként.
[ Szerkesztve ]
S23 | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
válasz Szati20 #7189 üzenetére
Újfent szia!
Bármiféle sötétben bújkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmárok ellenére, eddig Magyarországon minden szolgáltatóhoz, minden időben, minden Defy/Defy+ telefon kártyafüggetlenül érkezett. Semmi jel nem utalt eddig arra, hogy ez ne lenne így a jövőben is, persze ezt nem lehet biztosra ígérni.
Mivel a telefon kártyafüggetlen, semmiféle firmware frissítésre nincs szükség ahhoz, hogy másik szolgáltató SIM kártyájával használd.(#7195) Viper26: Köszönjük. (A személyeskedéssel arra utaltam, hogy te vágtad oda először bepkennek, hogy "okos vagy látom...", de ezt is azóta lerendeztétek, úgyhogy visszaállt minden a sportszerű kerékvágásba kis kedélyhullámzás után.)
-
Mentolka
senior tag
Na még egyszer (nem vagyok türelmetlen, csak időre kész kell lennem), hátha használja valaki: A CyanogenMod ROMok tudnak magyarul?
-
Mec
aktív tag
Igen.
mecsystem.uw.hu
-
bepken
veterán
kérdeztem már korábban, de nem láttam választ rá. a cyanogenmod-ban található "bravia engine" nem ültethető át valahogy a stock romba? illetve megérné vele szenvedni? úgy értem, minőségben mennyit javul a gyári kamerához képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest