Új hozzászólás Aktív témák
-
bobika1990
csendes tag
Hali!
Pár napja vettem egy Defy+ -t. 2.3.6-os rom van rajta és arra lettem figyelmes, hogy használaton kívül (lerakva akárhova) az akksi pár óra alatt teljes feltötöttségből 10-20%-ot esik csak úgy. A háttérbe megy az advanced task killer, be van kapcsolva rajta az auto kill, illetve a beépített task managerbe is aktív ugyanezen funkció. Go launcher fut rajta, ha ez jelent valamit. Ha valaki esetleg sejti mitől lehet ez akkor kérem írja meg. köszi
-
bobika1990
csendes tag
Hali!
Valaki tudna linkelni egy épkézláb leírást gyári 2.3.6-os romhoz való rootolás menetéről? Eddig csak olyanokat találtam ahol romcsere / telepítés is velejár a művelettel.
-
bobika1990
csendes tag
A blur verzió csatlakoztatása után, a flash and uncompress kattintva azt írja ki hibaüzenetként h: "the compressed file you selected doesent contained any supported file. " wtf?
-
bobika1990
csendes tag
Pár nap használat után én is baromi elégedetlen vagyok az akksi idővel. Minden kivan kapcsolva (mobilnet, szinkr., 3g, stb stb) nem is nyomkodom és egy éjszaka alatt merül 20%-ot. Root uninstallerrel kiszedtem pár alap programot amik folyton futottak de így se az igazi. Facebook, google maps és társait nem lehet valahogy véglegesen kiiktatni törlés nélkül ? Akárhányszor megnézem az éppen futó appokat mindig ott vannak....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest